Na běžky s nosítkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Na běžky s nosítkem
Dobré odpoledne ![]()
Máte někdo zkušenost s nosítkem na hrudi během běžkování?
S manželeme se chystáme na běžky - nebojte se, žádné velehory.. vlastně vůbec ne hory, ale na placatou Ladronku a do obory Hvězda.
Dívala jsem se na půjčovné vozítka s lyžemi, které se normálně uvazuje za kolo, ale je to docela drahé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Katjinka bála bych se, že sebou plácnu.. když už úvaz, tak na záda - krosnička nebo tak něco..ale na běžky je oboje značně nepohodlné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na břicho si to nedovedu představit, přece jen musíš trochu makat a jsi víceméně v předklonu, to se ani jednomu z mých dětí moc nelíbilo
to spíš na záda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala s malou v šátku skoro všechno, takže si to dokážu představit
Nejsou to otřesy… a snad nespadneš.
Určitě záleží na věku a váze dítěte. Podle toho bych ho lupla na záda, jka píšou hlky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katjinka Představit si to dokážu, ale asi bych se na běžkách v dítkem na břiše bála - padám zásadně po čumáku, takže bych se to snažila řešit šátkem na záda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych nešla. Na horách jsem i zažila machry co měli dítě v nosítku a lyžovali. Za to bych trestala pokutou a přijde mi to fakt ne hlavu. Buď se lidi musí obejít bez lyžování, pokud mají děti a nebo zajistit hlídání a ne riskovat život toho dítěte. Navíc myslím, že pro toho drobečka to ani nějaký zážitek není.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kate92 píše:
Určitě bych nešla. Na horách jsem i zažila machry co měli dítě v nosítku a lyžovali. Za to bych trestala pokutou a přijde mi to fakt ne hlavu. Buď se lidi musí obejít bez lyžování, pokud mají děti a nebo zajistit hlídání a ne riskovat život toho dítěte. Navíc myslím, že pro toho drobečka to ani nějaký zážitek není..
lyžování mi přijde jako hazard, ale běžky na rovině jsou v klidu
ale na břicho bych dítě nedala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kámoš jezdil s dítětem na břiše i na zádech, dokonce v klokance, kde dítě ploncalo. Na zádech měl kosnu. Do krosny ani do klokanky bych nešla. S nosítkem raději na zádech a jedině u hodně zkušeného běžkaře ( takže já ne
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muz mel asi dvoulete batole na zadech v ergo nositku, byla to „jen“ prochazka na bezkach taky v Praze. Stejne ale hodil tygra, takze na bricho nedoporucuju. U nas, jak ho mel na zadech, tak se diteti nic nestalo, meli z toho oba srandu…
Male mimco bych ale s sebou nebrala. Holt se musi tatka a mamka stridat v hlidani a bezkovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dost bych se bala, clovek ma s tim ditetem hodne posunute teziste, takze se pri celkem nevinnych karambolech muze telo zachovat jinak, nez bys od nej ocekavala. Mozna tak trochu se sklouznout po rovince.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem léta závodně běžkovala, ale dítě bych na běžky ani do krosny ani do manduky ani do ničeho nedala a nebrala na běžky! A to se považuji za fakt profíka. Plácnout sebou může i ten nejzkušenější lyžař. Vzala bych dítě jedině do toho vozítka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.