Wikyland zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
420
23.1.14 14:49

wikyland zkušenosti?

Prosím máte někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
634
23.1.14 14:52

Byly jsme tam minulý víkend :dance: synovi jsou 2 a perfektně si tam vyhrál, ovšem některé atrakce jsou pro děti 4+ :palec: každopádně, je tam toho hodně, zabaví to a není to ztráta času :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
23.1.14 14:58

Naše Julie (8 let) taky maximální spokojenost. Jen manžel hlásil, že restaurace stojí, a prd ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
23.1.14 15:20

Děkuji, malé jsou necelé tři roky, tak mám v plánu zítra sní vyrazit. Nepoteče nám celý den voda, tak potřebuji plán na delší dobu:)Chodíme často do Zábrdovic(našehřiště)a tak chci trochu změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
23.1.14 15:20

Já jsem se včera mrkla na ceny, že bych tam vzala děti… a přijde mi to dost drahé :-( Fakt nevím, proč se platí i za rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
23.1.14 15:22

@sovicka1 No drahé to buhužel je:(:(Zvlášť, když jsou dvě a více dětí a jdou oba rodiče:(Proto jsem chtěla vědět názory mamin jestli ty peníze stojí zato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.1.14 15:54

Je to tam pěkné, ale pro dvouletý nic moc, mluvila jsem i s ředitelem wikylandu o atrakcích, protože některé jsou tam dost zbytečné, třeba skákací hrad, to není ani skákací hrad, na to vyšplhá dítě stěží (dvouleťák určo ne), pak druhý hrad se zubama, taky nic moc. Pak je tam kolotoč (s koulema), to je pro děti školního věků, a do těch prolízaček se malý docela bál sám a díky bohu, že jsem šla s ním, protože jak měl přejít přes síťovku, tak po bokách nebyla zajištěná a málem spadl z 2 metrové výšky, chytla jsem ho tak tak… Ale jinak on sám si to užíval na trampolíně a pak na skluzavce, takže my sme vyhodily 3 stovky jen za to, že skákal na trampošce a párkrát šel na skluzavku a do balónků… a to nemám žádnýho poseru, je to divoch, ale zbytek věcí se mu nelíbilo. Nadšený byl z nafukovací skluzavky, ale tam nevyšplhal a strašně plakal, že jsem nemohla za ním a pomoct mu nahoru… takže pro mě to byly určo jen vyhozený peníze. Navrhla bych jim to tam jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
23.1.14 16:00

Já tam teda nebyla, ale údajně je to tam levnější než v BONGU a lepší? Máte někdo srovnání?
EDIT: tak jsem koukla na ceny a ty jsou naprosto stejné jak v BONGU tak ve WIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
23.1.14 16:23

Já třeba z míčků nadšená nejsem, to je jedna velká líheň nemocí :-(
Asi se na to vykašlu a tam prostě nepůjdeme, i když to mám za rohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
19.3.14 08:46

Zdravím, nějaké nové zkušenosti nebo postřehy? Jak moc se tam zabaví skoro 2,5 letý? Mám to dost daleko, tak nevím jestli stojí za to tam vyrazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.6.14 14:32

Byli jsme tam tento týden, atrakce fajn, o dětech jsem nevěděla, ale mám už větší. Pár poznámek k organizaci: záchody a skříňky viz výše. Je divné, že ani po několika měsících nejsou schopni opravit dveře na záchod, takže minimálně 2 ze tří nejdou zavřít. Obsluha v baru u Jacka šílená, vystála jsem 20 minut frontu o pěti lidech, objednala si něco jného než co jsem dostala, takže jsem musela zaplatit víc a na zaplacenou zmrzlinu jsem čekala dál - nepochopitelně ji paní nemohla jít nabrat o 2 kroky vedle… A to byly za pultem 4 obsluhující. - Kdyby byla obsluha normální, šla bych během odpoledne několikrát pro další zmrzku, pro brumíka, pro pití - takhle už jsem nešla ani jednou. Na večeři jsme šli raději nahoru, ale pozor: mají pouze 4 jídla a objednat si musíte do sedmi. Objednali jsme si pizzu a paní u pokladny zjišťovala jakou velikost máme ( mají ale jen jednu :nevim: ) V sedm už na ploše paní rejdila s vysavačem ( šňůru táhla za sebou, čekala jsem, kdo se o ni přerazí a o půl osmé vyhlásili rozhlasem, že děti musí okamžitě opustit nafukovací atrakce, že už je vypínají. Takže představa, že si koupíte levné vstupné v 17.00 s tím, že se děti 3 hoďky vydovádí, není správná. Je to škoda, protože obsluha a organizace zničily pěkný dojem z atrakcí. Pro rodiče větších dětí jednoznačně doporučuji papuče, protože sedět několik hodin v ponožkách je o nastydnutí. Pokud máte malé děti a lítáte s nimi po atrakcích, není to potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.14 21:45

ceny

Právě jsem zjistila, že Bongo má dospěláky v týdnu zdarma, takže se tím dá ušetřit… to asi jiný koutek nemá, příští návštěva bude tam, naše děti se tam vylítají víc než jinde. Snad to brzo nezruší… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.15 10:43

wikyland nedoporučuji

Byli jsme ve wikylandu a nedoporučuji. Některé atrakce jsou zcela nefunkční, jako například rodeový býk, jiné jsou nefunkční částečně, nebo poškozené. Ve velké prolézačce jsou nefunkční vzduchové pistole na balonky, trampolíny jsou roztržené a jsou na nich položené papíry, na kterých je napsáno zákaz vstupu a velká nafukovací „bublina“ po které děti lezou
a skáčou, je velmi měkká, protože jsou v ní díry přelepené obyčejnou lepící páskou a uniká z ní hodně vzduchu. Ale vstupné se vesele dál vybírá v plné výši a na stránkách wikylandu
se tyto informace samozřejmě neuvádí. Dále měla slečna na recepci problém s předplaceným voucherem.

mějte se
Babák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.