Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak a jsem tu po dlouhe dobe zase s dotazem. Mala ma neco pres sedm mesicu, a porad se ted toci na brisko. Ale jeste to neumi zpet. No a po chvili na brisku place jak protrzena. Mam ji nechat plakat, neo jaki do ted ji pomahat prekulit se na zada kazdych 5 minut? Je to narocne,clovek ted nemuze porasne ani varit ![]()
ahoj be-rus-ko
já tohle taky řešila se synem a protože mám moc šikovnou starší dcerku, ponohla mi to vyřešit ona
já synka párkrát otočila, pak zase dcerka, pak jsme zase trénovali spolu a do týdne to už zvládl sám.
počkej až se tě bude chytat za kalhoty a viset na tobě kddykoliv se chceš někam hnout…to je taky zábava
jojo koždé odbobí má to své NEJ
ahoj Beruško já bych jinechala chvíliplakat.Jestli jsem to dobře pochopila tak doted jsi ji obracela. Nech ji chvíli at se snaži, aby si nezvykla že zapláče a ty běžíš. Pevné nervy ![]()
Vydrž a otáčej. To obracecí období netrvá dlouho. Až jí zesílí svaly a pochopí, že si může hlavičku položit i kdyyž je na bříšku, přejde to. A během měsíce od otočení na břicho se většinou naučí otáčet i na záda.
Ahoj,
ja radim otacet, ale ne pokazde. Chvilku ji vzdy nechej bojovat, at se to nauci a pak ji pomoz. Ja to nastesti nemusela resit. Holky mam velmi pohyblive. Prvni se otacela ve ctyrech mesicich a ta druha dokonce ve trech, ale v tom jsme opravdu exoti. Preji pevne nervy a at se to sama nauci co nejdriv.
Terik
Tak mě malá dělá už asi týden to samé a já ji chviličku nechám (ona už pak padá na nos…) a pak ji prostě otočím s tím že se snažím do ní spíš jen drbnout - dát impuls - a ona se pak dotočí. Je to fakt na palici, ale já prostě otáčím a otáčím a přeci to jednou musí pochopit, ne?
tak pevné nervy
Podle mojí ukušenosti otáčet a vydržet
Mě se holka otáčí do dneška i ze spaní
Občas jí to vzbudí, občas ne. A zpátky to dodneška neumíme, jen občas se nám to záhadným způsobem podaří a říznem hlavou o zem ![]()
Otáčet, otáčet, klidně co 5 minut. Za chvilku se pokusí někam plazit a vydrží na bříšku déle a bez řevu ![]()
Dekuju holky moc. Ona obcas hlavicku polozi, to jo. Jenze se pak nudi a chce na zada. Hrat si. No a jak je na zadech, tak netrva ani 30 vterin a je na brisku zas ![]()