Na čem spíte?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ve-ru
14.6.13 08:48

@Cipisek79 Ahoj :-) Klasickou válendu s úložným prostorem absolutně ne. je to nejhorší spaní, co může být. Pokud nejsou volně ložené matrace. Jinak jsou i sedačky, které jsou určené pro každodenní spaní, ale jsou docela drahé. Nebo ještě jsou postele ve skříni - sklopné. http://www.google.cz/search?…. eshop-rychle. cz%252Ffotky2313%252Ffotos%252F_vyrd14_8skl2vn_skrin4.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. eshop-rychle. cz%252Fpostele%252Feshop%252F4-1-Dvojpostele-se-skrini%252F0%252F5%252F8-Postele-sklopna-ve-skrini-SKL-2-VN%3B802%3B602 Ty ušetří spoustu místa, ale taky to není nejlevnější záležitost :nevim: Ale jsou rozhodně levnější, než kvalitní sedačka pro každodenní spaní. Tak hodně zdaru přři výběru :mavam:

• Citovat
  • Upravit
85274
25.6.13 20:50

My si koupili do obýváku tuhle malou pohovku, protože jsme se chtěli po 3 měsících stěhovat a jednoduše ji vyhodit. Byla lehká na stěhování a levná. Nakonec ji už máme 2 roky, v bytě jsme nakonec zůstali o něco déle. Dá se rozložit, což jsme udělali poprvé až nedávno a zjistili jsme, že se nám na ní spí lépe než na posteli!! Je široká po rozložení cca 120 cm, ale jakmile na ni lehneme, tak hned usneme a spíme oba tvrdě až do rána. Na naší posteli 160 cm jsme se nikdy tak dobře nevyspali. Takže doporučuji tuto, je i velice lehká na skládání.

http://moebel-boss.de/…e-braun.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.6.13 07:45

@Ve-ru Tak s tím nesouhlasím, já spím na válendě odjakživa a nemůžu si to vynachválit. Samozřejmě je nutné koupit nějakou dražší, ne s tvrdým molitanem nebo co to je, dneska už jsou i s línou pěnou. :palec:
Ted právě řešíme, že budeme muset spát taky v obýváku a bude oddělené lože - každý svou válenku, aby to vypadalo jakžtakž normálně a halvně abysme se vyspali. Rozkládací pohovku ani jeden nechceme, jsme líní, měli bysme ji pořád rozložeou a vypadalo by to děsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
26.6.13 08:11

@rejžička Samozřejmě, že když si koupíš dražší válendu, odrazí se ti tam i kvalita, ale mně osobně to přijde zbytečné :nevim: Platit za celou postel, kterou vyhodíš, když se proleží. To si radši koupím kvalitní postel a 1× za 7-8 let budu měnit matrace :-)

• Citovat
  • Upravit
7240
26.6.13 08:40

@Ve-ru Finančně máš určitě pravdu, ale já jsem prostě zvyklá na válendy a hlavně se mi líbí. Koupíme takové ty se zády, takže to vypadá hezky a dá se i trochu opřít o zed.
U dřevěné postele s matračkou.. NO, nepasuje mi vzhledově a taky mi vadí to prkno vepřeu. To, že není úplně souvislá plocha. Navíc válenda má úložný prostor a za ten jsem moc ráda! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
26.6.13 08:55

@rejžička Já souhlasím s tebou, pokud je spaní v obýváku, tak bych to taky řešila dražší válendou, než se tak koukat na klasickou postel… plus ta je ještě dost nepraktická na případné sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.13 09:14

My máme v obyvákku všechno a to máme byt 56m. Vlezes do obyvaku a po prave strane mame z masivu manzelskou postel s uloznym prostorem ktera se zveda.Je pravda ze stala 30 000kc v Orfe, ale spi se na ni nejlepe. Rovne mame sedacku, konferecni stul a naproti obyvaci stenu. Vypada to superne a kdyz prijde navsteva tak schovas periny a das prehoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.13 09:24

Udelala jsem fotky pro predstavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.6.13 12:52

@LenkaRumpik Jj, vypadá to hezky. :-) Ale vy na to máte místo, u nás dát manželskou postel, tak máme tak metr a dva metry kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85274
26.6.13 17:30

@LenkaRumpik Nevypadá to tak špatně, ale já bych si připadla stísněně v tom, že nemám obývák, připadla bych si pořád jako v ložnici. Rozkládací pohovka mi pripadne lepší, i když je po zdravotní stránce horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.6.13 17:34
@blumen píše:
@LenkaRumpik Nevypadá to tak špatně, ale já bych si připadla stísněně v tom, že nemám obývák, připadla bych si pořád jako v ložnici. Rozkládací pohovka mi pripadne lepší, i když je po zdravotní stránce horší.

Ono za pár let budeš možná mluvit jinak, až si zrušíš záda (vlastní zkušenost). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85274
26.6.13 17:44

@rejžička Právě, že se mi dobře spí jen na tvrdém a naše pohovka je jako dřevo. My máme ložnici, ale ty matrace jsem tak tvrde normalne neobjevila, takze se lip vyspime na gauci. Nerikam ze si zada neznicim, ale nedala bych si do obyvaku postel a gauc zaroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.6.13 17:59

@blumen Jasně, v pohodě, však já tě chápu! Před pár lety jsem říkala to samé a taky jsem spala zásadně na tvrdém. Pak jsem spala cca půl roku na proleželé sedačce v obýváku a od té doby mám záda v troubě a moje normální postel mi přije tvrdá, k ničemu a tak hledám, co pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85274
26.6.13 18:24

@rejžička kamarád má problém se zády a básnil o vodní posteli. Moc jsem tomu nevěřila, ale prý je to super, tvaruje se podle tebe a je tvrdší. Nevím, nezkoušela jsem to, ale třeba nekecá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
26.6.13 19:30

http://img3.hyperinzerce.cz/…vu-4cm-1.jpg

My máme hodně podobnou postel téhle a spokojenost :-) Ale je fakt obrovská 180*220cm, takže nic moc, když potřebujete ušetřit místo :nevim:

@rejžička Jinak jsou i „válendy“ s úložným prostorem a volně loženou matrací http://www.ano-nabytek.cz/…-1_35097.htm
Přijdou mi o něco komfortnější, než klasická válenda a hlavně ji pak nemusíš vyhodit :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný