Odstávka elektřiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
207
22.3.13 10:12

Odstávka elektřiny

Holky je normalni postup, ze CEZ prerusi dodavku elektriny od 7-15hod a neni v panelaku zajisteno zadne jine osvetleni? Bydlime v 12 patrovem dome a vytahy samozrejme nefunguji.
Takze musime po schodech(my z 11.patra) na tom neni nic tak strasneho, ale to, ze je tam uplne totalni tma me docela zarazi…je to v poradku???
Jako jit s ditetem v naruci do 11.patra ve tme byl fakt zazitek:-Dmobil mi nastesti trochu posvitil:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
22.3.13 10:18

Jo je to naprosto normální a je i naprosto normální, že lidem nedají ani vědět a když tam člověk zavolá, tak ty trubky ani o odstávce nic nevědí :cert: Takže buď ráda, že jsi o odstávce věděla dopředu, nám takhle nešel proud minulý týden a ani jsme nevěděli, že odstávka půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
22.3.13 10:31

Jo normál, my měli asi před 2 měsíci, při největších mrazek odstávku od 7.30 do 16 hod. Topíme plynem, nemít ještě krb a krbová kamna, tak tu s malou zmrznem. Paráda :cert: :cert: Samozřejmě tedy ani nebyla teplá voda :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.13 11:11

Normalni to je…
My uz teda bydlime mimo CR, ale je to normalni i tady. Navic mame na elektriku vsechno, takze pokud nejde cely den, netopime, netece tepla voda (a nemuzu ani na to emimino) :zed: V lednu to byl masakr, odstavka od 7 do 15h, myslela jsem, ze zmrznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.3.13 11:34

Tohle se nam stalo minuly tyden..akorat jsme nevedeli, ze bude odstavka nekdo nam to strhli ze vchodu a ja sla v klidu s nasim trimesicnim v kocarku na prochazku a nemohla jsem domu..Byl to zahul tahat kocarek jeste s nakupem do sestyho patra, byli jsme s pritelem vyrizeny :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.13 11:41

Je to normální.. já nejvíc zuřim kvůli akvárku, vzduchuju jak vzteklá a doufám, že mi to během odstávky nepochcípe.. jinak dávají vědět, dost dopředu, takže se dá na to připravit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný