Na pracáku déle než rok
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Na pracáku déle než rok
Dobrý den mám dotaz už se někomu z vás stalo že byl na pracáku déle než rok a za pul roku vyčerpal podporu? chtěla jsem se zeptat mám potom nárok na nějakou další podporu od státu? když nemohu sehnat práci? děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Katrusa Na sociální dávku hmotná nouze. Ale tam se rozpočítává příjem všech členů v domácnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji..mám jen manžela děti nemáme tak by to asi neměl byt problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrusa píše:
Děkuji..mám jen manžela děti nemáme tak by to asi neměl byt problém
Tak hlavně záleží na příjmu manžela.
Jinak ne, nestalo se mi, že bych byla na pracáku rok a to ani v době, kdy jsem po rodičáku sháněla práci s dvouma dětma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrusa Všechno se bude odvíjet od jeho příjmu, jestli máš nárok nebo ne. Ještě mě napadl příspěvek na bydlení. Ale to opět záleží, jakého celkového příjmu doma dosahujete…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jste manželé, dle mého má manžel vyživovací povinnost k tobě. Záleží jaké on má příjmy, jaké máte společné výdaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Jste manželé, dle mého má manžel vyživovací povinnost k tobě. Záleží jaké on má příjmy, jaké máte společné výdaje.
Já myslím, že se tedy posuzují pouze příjmy. Výdaje ne. To bych si taky mohla nabrat hypotéku, žít v paláci a pak si šla zažádat o dávku a příspěvky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I s dvěma malejma dětma jsem byla na úp půl roku, a to je kvůli tomu, že mě pak vzala k sobě známá právě s podporou platu z úp (podmínka matka malých dětí na úp půl roku). Takže že by matka malých dětí přeci jen to měla snadnější?
Ne, spíš jsme sondovali, jaké jsou možnosti, co se dá čerpat, co se dá dělat. A bylo toho… taky jsem bohatě využila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U příspěvku na bydlení se posuzují i výdaje, ale ne výdaje na hypotéku, ale výdaje za elektřinu, plyn, vodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO ZATÍM PRÁCI NAJÍT NEMUŽU NA PRACÁKU JSEM SE TEPRVE PŘIHLÁSILA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit