Na vše jsem sama

7
9.8.22 21:21

Na vše sama

Je mi 21 let, příteli 23
Jsme spolu dva a půl roku. Před třemi měsíci jsme se spolu nastěhovali do bytu a zde je asi kamen úrazu. Od te doby dá se říct v bytě uklizim, peru, vařím jenom já. Přítel přijde z práce a jde hned na počítač, já ho obslouzim až pod nos a on není na oplátku schopny nic pro me udělat. Neuklidi, nempomuze mi absolutně z ničím. Argumentuje, ze chodí do práce…ale to já taky. Všechno nechává na me a me už to přestává bavit. A tak tu dnes večer sedím v kuchyni a brecim na moje narozeniny, protože jsme se kvůli tomu pohádali. Stejne jako loni na moje narozeniny. Asi jsem byla moc naivní a doufala ze třeba řekne..když mas ty narozky, pomůžu ti uděláme si hezky večer ale místo toho hádka..už vážně nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65387
9.8.22 21:27

@Amydem jako vážně nevíš??
Tady to je snad jasný ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.8.22 21:28

Jaký si to uděláš, takový to máš. Pokud oba chodíte do práce, tak se oba máte také podílet na chodu domácnosti. Takže bych mu přestala vařit, přát, posluhovat a vůbec bych ho kopla do ři. ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5624
9.8.22 21:29

Tohle chce upřímnou rozmluvu (v klidu, bez hádky) a pokud se nechytne za nos a nezačne pečovat o společnou domácnost, tak rozchod protože lepší to nebude, postupem času spíš horší.
Koukni kolik je to diskuzi od žen které si s takovým mužem pořídily deti a teď padají na hubu protože je všechno na nich.
Do práce chodíte oba, v bytě bydlíte taky oba, tím pádem byste se oba měli podílet i o péči o tu domácnost. Pokud vaříš, on by měl umýt nádobí, pokud myješ koupelnu, on by měl třeba vyluxovat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995

Tak za prve, prestan ho obsluhovat pred nos. Za druhe, muz doma nepomaha, ale dela svuj podil domacich praci. Jste jeste mladosi, mas mozna sanci ho jeste tenhle blby pristup odnaucit. Pokud to nepujde, vrat ho do obehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009

Najdi si někoho jiného, on se nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
9.8.22 21:31
@Amydem píše:
Je mi 21 let, příteli 23
Jsme spolu dva a půl roku. Před třemi měsíci jsme se spolu nastěhovali do bytu a zde je asi kamen úrazu. Od te doby dá se říct v bytě uklizim, peru, vařím jenom já. Přítel přijde z práce a jde hned na počítač, já ho obslouzim až pod nos a on není na oplátku schopny nic pro me udělat. Neuklidi, nempomuze mi absolutně z ničím. Argumentuje, ze chodí do práce…ale to já taky. Všechno nechává na me a me už to přestává bavit. A tak tu dnes večer sedím v kuchyni a brecim na moje narozeniny, protože jsme se kvůli tomu pohádali. Stejne jako loni na moje narozeniny. Asi jsem byla moc naivní a doufala ze třeba řekne..když mas ty narozky, pomůžu ti uděláme si hezky večer ale místo toho hádka..už vážně nevím

Jo ještě citace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.8.22 21:31

Proč ho obskakujes? Sis to tak udělala tak nebrec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5997
9.8.22 21:32

Pffff…. A tobě to stojí za to?
Jestli chlapce nepřišlápneš zavčas, tak už to půjde jen z kopce. Mně se stalo něco podobného s manželem na začátku vztahu. Tenkrát jsem se naštvala a kousla se. Uklizela jsem jen za sebou, vařila jen pro sebe. Prala jen sobě. Po něm jsem nesebrala ani drobek! Vydržel to tak 2 týdny a začal pomáhat. Teď máme spolu pravidelně každou 2. neděli sanitární den a uklízíme spolu. Naučil se za sebou i uklízet :mrgreen:
Ale asi jsou i chlapi, kteří se nedaj a já bych s takovým chlapem nebyla. Ženská není žádný sluha, aby milost pána obsluhoval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 21:35

Mám to stejně..

• Citovat
  • Upravit
21397
9.8.22 21:37

Mila draha, dnes uz muz „doma nepomaha“, podili se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
9.8.22 21:37
@Martha03 píše:
Jaký si to uděláš, takový to máš. Pokud oba chodíte do práce, tak se oba máte také podílet na chodu domácnosti. Takže bych mu přestala vařit, přát, posluhovat a vůbec bych ho kopla do ři. ti
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16438
9.8.22 21:45

Takže rok se o to přete a ty zvažuješ, co dělat? Jsi tak mladá, nekaž si život. ;) Najdi si muže místo synka v mamahotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
9.8.22 21:46

Zena prijde z prace domu utahana s nakupem, muz jí uvari kafe, ona uklidi nakup, muz sklada pradlo ze susicky a zena jim chysta rychlou veceri, u toho povidaji, co den prinesl. Po veceri muz sklidi ze stolu a da nadobi do mycky. To neni utopie. Ale obavam se, ze s tvym hochem tohle mit nebudes. Pokud ti to nevyhovuje, i kdyz se opakovane snazis o zmenu, bude lepe se rozejit. Hrozi, ze budes na domaci prace a pripadnou peci o deti sama. Zrejme vzorec chovani ziskany z jeho rodiny?

• Citovat
  • Upravit
33694
9.8.22 21:50
@Amydem píše:
Je mi 21 let, příteli 23
Jsme spolu dva a půl roku. Před třemi měsíci jsme se spolu nastěhovali do bytu a zde je asi kamen úrazu. Od te doby dá se říct v bytě uklizim, peru, vařím jenom já. Přítel přijde z práce a jde hned na počítač, já ho obslouzim až pod nos a on není na oplátku schopny nic pro me udělat. Neuklidi, nempomuze mi absolutně z ničím. Argumentuje, ze chodí do práce…ale to já taky. Všechno nechává na me a me už to přestává bavit. A tak tu dnes večer sedím v kuchyni a brecim na moje narozeniny, protože jsme se kvůli tomu pohádali. Stejne jako loni na moje narozeniny. Asi jsem byla moc naivní a doufala ze třeba řekne..když mas ty narozky, pomůžu ti uděláme si hezky večer ale místo toho hádka..už vážně nevím

Je ti 21 roků, fakt máš potřebu mu dělat služku? On ti nemá co pomáhat, má se podílet, bydlíte tam oba. Vážně nevíš co s tím? Dnes máš narozeniny? Tak všechno nejlepší kočko :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí