Stridavka 1.trida

Anonymní
7.8.22 09:52

Stridavka 1.trida

Ahoj,
Kdo se zajima tak vi, ze nyni soudy jdou na ruku otcum a vyhovi jejich prani na stridavou peci.

Jakou mam prosim sanci uspet na vylucnou peci, pokud otec trva na SP, kdyz syn pujde pristi rok do prvni tridy? nyni je maly v me peci a otci dali rozsireny styk, ale ten bude on chtet zmenit prave na SP.

Navic kazdy bydlime v jinem meste a deli nas dalka pres 100km. Komunikace neni idealni, protoze jsem od nej odesla, pece o syna byla nulova a ke me se choval surove. A jeho teror pokracuje i nadale.

Popripade jak SP zabranit?

Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
7.8.22 09:59

No už ta vzdálenost Ti hraje do karet. Doufám, že nejste idioti a nechcete dítěti po týdnu měnit školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65220
7.8.22 10:02
@Svistice píše:
No už ta vzdálenost Ti hraje do karet. Doufám, že nejste idioti a nechcete dítěti po týdnu měnit školu.

tak ona se ptá, jak tomu zabránit, tak nevím, proč ta poslední věta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.8.22 10:03
@vokishka píše:
tak ona se ptá, jak tomu zabránit, tak nevím, proč ta poslední věta

Dobré, tak tedy snad tatínek není až takový idiot. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
7.8.22 10:08

Ta vzdálenost je dobrý důvod, jak byste to dělali se školou? Jeden z vás by dítě každý den vozil 100km? Přece nedáte prvnaka do dvou škol :nevim: kdyby jste bydleli kousek od sebe, tak dejme tomu, to je proveditelné, ale soud bude koukat především na zájmy toho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
7.8.22 10:11

A jak si to otec prakticky představuje? Jak se stará teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 10:14

Zakladatelka:

Prave ze vzdalenost se soudum uz jako problem nejevi.

Otec je velky idiot, bohuzel. Uz ted co mu po x soudech priklepli sirsi styk, tak dava obcas syna u sebe do skolky. A nikoho nezajima, ze maly to nenese dobre. A takovych veci je mraky.

Situace je takova ted, ze Ustavni soud nevidi pro nedani SP prekazky, nehlede na to, ze zajem ditete je pryc, nyni se hledi na prava otcu.

• Citovat
  • Upravit
65220
7.8.22 10:16

A kdo se odstěhoval, on nebo ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.8.22 10:17

No střídavka na 100 km při školní docházce je volovina. Využíli jste mediátora, když vy sva se neumíte dohodnout?

Jinak to teda neřeš na internetu, ale s právníkem.

Pokud to malý nenese dobře, tak to jaksi soudu musíš nějak dokázat - třeba tím, že budete spolupracovat s nějakým psychologem.

Přestaň mávat ústavním soudem, řeš svou konkrétní situaci a to s lidmi, se kterým to řešit máš. Ne podle toho co říkala máňa že je směroplatný a už vůbec ne podle pocit, jak strašně soudy naddržujou chlapům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.8.22 10:20
@Anonymní píše:
Zakladatelka:

Prave ze vzdalenost se soudum uz jako problem nejevi.

Otec je velky idiot, bohuzel. Uz ted co mu po x soudech priklepli sirsi styk, tak dava obcas syna u sebe do skolky. A nikoho nezajima, ze maly to nenese dobre. A takovych veci je mraky.

Situace je takova ted, ze Ustavni soud nevidi pro nedani SP prekazky, nehlede na to, ze zajem ditete je pryc, nyni se hledi na prava otcu.

A kdo se od koho odstěhoval?

Jinak jedině k psychologovi, kamarádově dceři napsal, že střídavka je nevhodná a on se pak přistěhoval blíž k dceři.
Ale jak to dopadne u vás, neví nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 10:29

Zakladatelka:

S pravnikem to resim-ale rika to same-soudy ted rozhoduji takto.

Odstehovala jsem ja, coz mi celou situaci bohuzel ztezuje-ale otec se nestaral a me slovne a fyzicky napadal, jenze toto nikoho nezajima, ackoliv jsou dukazy, kde rekl ze mi dal facku-u mediace-jenze toto neni nikde zaznamenane.

A ne, domluvit se skutecne nemuzeme-domluva by sla pokud by bylo vse podle otce. Proto se soudime.

K psychologovi jsem nas jiz objednala-jenze je velice dlouha cekaci doba.

Otec jede v modu ze jsem mu unesla dite a ted za to budu pykat a sklizet svoje plody sve zloby. Jakkokoliv popira ze by v nasem vztahu bylo cokoliv spatne a ze by delal neco i me.

Nicmene pri osobnim setkani me i ted obcas urazi, pred synem a jemu musim pak trpelive vysvetlovat co to bylo a proc jeho otec rika o matce ze je blba.

• Citovat
  • Upravit
Tala20
7.8.22 10:35
@Anonymní píše: Kdo se zajima tak vi, ze nyni soudy jdou na ruku otcum a vyhovi jejich prani na stridavou peci.

Nemáš pravdu. Soudy jdou na ruku dítěti. Nikoli otcům. Soud by se měl zabývat v první řadě zájmem dítěte. Ne tím co si přeje uražená matka.

@Anonymní píše: Popripade jak SP zabranit?

Klasika: Chceš ublížit bývalému partnerovi přes vaše společné dítě. Sama jsi napsala, že styk s dítětem si musel vysoudit. To jsi tak zaslepená hněvem a touhou po pomstě že nejsi schopná se dohodnout pro dobro vlastního dítěte? To Ti to musel nařídit soud? Ty jsi ta jedovatá baba která to ditě psychicky ničí.

A nenapsala jsi proč ses náhle odstěhovala. Milenec?

Příspěvek upraven 07.08.22 v 10:42

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.22 10:41

@Tala20
Promin ale uz se nejakou dobu soudim a vidim proste ze je decko jako takove nezajima.

A ja se nikomu nemstim ani neublizuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.22 10:51

@Tala20
Psala jsem duvody odchodu, syn byl tenkrat malinky,kojeny.Na vse jsem byla sama a jeste jsem musela snaset jeho vylevy.

Styk si vysoudil ano-nechtela jsem davat maleho kdyz ani neznal jeho rezim, kdyz byl zvykly na kojeni a i presto mu jej soudy dali.

A zla baba? Ze nechci aby me pred synem urazel? aby mu nicil veci? aby si vymyslel udajne nemoce jeho? Maly ma 5let a uz dost vidi, ackoliv vypada ze tam jen stoji a kouka na auta a ale pak se doma dost vyptava.

• Citovat
  • Upravit
Tala20
7.8.22 10:52
@Anonymní píše: Promin ale uz se nejakou dobu soudim a vidim proste ze je decko jako takove nezajima.

Však Tebe taky děcko nezajímá. Kdy by Tě zajímalo, nemusel by o styk s ním bojovat otec u soudu. Jak dlouho jsi to zdržovala? Rok? Styď se. To jsi máma?

Ale neodpověděla jsi mi na dotaz: Nenapsala jsi proč ses náhle odstěhovala. Milenec? Manžel na to přišel?

Příspěvek upraven 07.08.22 v 10:55

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí