Stridavka 1.trida
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No už ta vzdálenost Ti hraje do karet. Doufám, že nejste idioti a nechcete dítěti po týdnu měnit školu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
No už ta vzdálenost Ti hraje do karet. Doufám, že nejste idioti a nechcete dítěti po týdnu měnit školu.
tak ona se ptá, jak tomu zabránit, tak nevím, proč ta poslední věta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak ona se ptá, jak tomu zabránit, tak nevím, proč ta poslední věta
Dobré, tak tedy snad tatínek není až takový idiot. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta vzdálenost je dobrý důvod, jak byste to dělali se školou? Jeden z vás by dítě každý den vozil 100km? Přece nedáte prvnaka do dvou škol
kdyby jste bydleli kousek od sebe, tak dejme tomu, to je proveditelné, ale soud bude koukat především na zájmy toho dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka:
Prave ze vzdalenost se soudum uz jako problem nejevi.
Otec je velky idiot, bohuzel. Uz ted co mu po x soudech priklepli sirsi styk, tak dava obcas syna u sebe do skolky. A nikoho nezajima, ze maly to nenese dobre. A takovych veci je mraky.
Situace je takova ted, ze Ustavni soud nevidi pro nedani SP prekazky, nehlede na to, ze zajem ditete je pryc, nyni se hledi na prava otcu.
- Citovat
- Upravit
No střídavka na 100 km při školní docházce je volovina. Využíli jste mediátora, když vy sva se neumíte dohodnout?
Jinak to teda neřeš na internetu, ale s právníkem.
Pokud to malý nenese dobře, tak to jaksi soudu musíš nějak dokázat - třeba tím, že budete spolupracovat s nějakým psychologem.
Přestaň mávat ústavním soudem, řeš svou konkrétní situaci a to s lidmi, se kterým to řešit máš. Ne podle toho co říkala máňa že je směroplatný a už vůbec ne podle pocit, jak strašně soudy naddržujou chlapům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zakladatelka:Prave ze vzdalenost se soudum uz jako problem nejevi.
Otec je velky idiot, bohuzel. Uz ted co mu po x soudech priklepli sirsi styk, tak dava obcas syna u sebe do skolky. A nikoho nezajima, ze maly to nenese dobre. A takovych veci je mraky.
Situace je takova ted, ze Ustavni soud nevidi pro nedani SP prekazky, nehlede na to, ze zajem ditete je pryc, nyni se hledi na prava otcu.
A kdo se od koho odstěhoval?
Jinak jedině k psychologovi, kamarádově dceři napsal, že střídavka je nevhodná a on se pak přistěhoval blíž k dceři.
Ale jak to dopadne u vás, neví nikdo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka:
S pravnikem to resim-ale rika to same-soudy ted rozhoduji takto.
Odstehovala jsem ja, coz mi celou situaci bohuzel ztezuje-ale otec se nestaral a me slovne a fyzicky napadal, jenze toto nikoho nezajima, ackoliv jsou dukazy, kde rekl ze mi dal facku-u mediace-jenze toto neni nikde zaznamenane.
A ne, domluvit se skutecne nemuzeme-domluva by sla pokud by bylo vse podle otce. Proto se soudime.
K psychologovi jsem nas jiz objednala-jenze je velice dlouha cekaci doba.
Otec jede v modu ze jsem mu unesla dite a ted za to budu pykat a sklizet svoje plody sve zloby. Jakkokoliv popira ze by v nasem vztahu bylo cokoliv spatne a ze by delal neco i me.
Nicmene pri osobnim setkani me i ted obcas urazi, pred synem a jemu musim pak trpelive vysvetlovat co to bylo a proc jeho otec rika o matce ze je blba.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Kdo se zajima tak vi, ze nyni soudy jdou na ruku otcum a vyhovi jejich prani na stridavou peci.
Nemáš pravdu. Soudy jdou na ruku dítěti. Nikoli otcům. Soud by se měl zabývat v první řadě zájmem dítěte. Ne tím co si přeje uražená matka.
@Anonymní píše: Popripade jak SP zabranit?
Klasika: Chceš ublížit bývalému partnerovi přes vaše společné dítě. Sama jsi napsala, že styk s dítětem si musel vysoudit. To jsi tak zaslepená hněvem a touhou po pomstě že nejsi schopná se dohodnout pro dobro vlastního dítěte? To Ti to musel nařídit soud? Ty jsi ta jedovatá baba která to ditě psychicky ničí.
A nenapsala jsi proč ses náhle odstěhovala. Milenec?
Příspěvek upraven 07.08.22 v 10:42
- Citovat
- Upravit
@Tala20
Promin ale uz se nejakou dobu soudim a vidim proste ze je decko jako takove nezajima.
A ja se nikomu nemstim ani neublizuju.
- Citovat
- Upravit
@Tala20
Psala jsem duvody odchodu, syn byl tenkrat malinky,kojeny.Na vse jsem byla sama a jeste jsem musela snaset jeho vylevy.
Styk si vysoudil ano-nechtela jsem davat maleho kdyz ani neznal jeho rezim, kdyz byl zvykly na kojeni a i presto mu jej soudy dali.
A zla baba? Ze nechci aby me pred synem urazel? aby mu nicil veci? aby si vymyslel udajne nemoce jeho? Maly ma 5let a uz dost vidi, ackoliv vypada ze tam jen stoji a kouka na auta a ale pak se doma dost vyptava.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Promin ale uz se nejakou dobu soudim a vidim proste ze je decko jako takove nezajima.
Však Tebe taky děcko nezajímá. Kdy by Tě zajímalo, nemusel by o styk s ním bojovat otec u soudu. Jak dlouho jsi to zdržovala? Rok? Styď se. To jsi máma?
Ale neodpověděla jsi mi na dotaz: Nenapsala jsi proč ses náhle odstěhovala. Milenec? Manžel na to přišel?
Příspěvek upraven 07.08.22 v 10:55
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
Kdo se zajima tak vi, ze nyni soudy jdou na ruku otcum a vyhovi jejich prani na stridavou peci.
Jakou mam prosim sanci uspet na vylucnou peci, pokud otec trva na SP, kdyz syn pujde pristi rok do prvni tridy? nyni je maly v me peci a otci dali rozsireny styk, ale ten bude on chtet zmenit prave na SP.
Navic kazdy bydlime v jinem meste a deli nas dalka pres 100km. Komunikace neni idealni, protoze jsem od nej odesla, pece o syna byla nulova a ke me se choval surove. A jeho teror pokracuje i nadale.
Popripade jak SP zabranit?
Dekuji.