Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Ahoj všem potřebuji poradit dneska jsem se barvila na blond a nějak mi to nechytlo jen to mám světlejší a trošku do zlatova ale jen někdě no a k věc mám ještě jednu barvu kaštanovou hnědou můžu se ještě dneska obarvit chytne to a nemůžou mi třeba vypadat vlasy? díky
Já jsem jednou barvila vlasy 3× za den na blond a vždycky to dopadlo katastrofálně
Vlasy totálně zničený, že jsem stejně nakonec musela jít ke kadeřnici
A od tý doby jsem vžddycky radši chodila ke kadeřnici, dokavaď jsem se nerozhodla, že si hodim zpátky svojí tmavou barvu ![]()
V pohodě…mě když špatně chytla blond, tak jsem si tam za den plácla třeba 4 barvy…mám delší vlasy, takže na jedno použítí jsem potřebovala dvě krabičky. Vlasy to přežily a já je v tom samým týdnu potrápila ještě jednou stejným způsobem
A drži, nevypadaly
…a jestli tam chceš teď plácnout hnědou, tak to je úplně v pohodě ![]()
A co tam hodit jenom šampon?
Ten ti vlasy tolik nezničí. Ale pokud máš silné a zdravé vlasy, klidně tam druhou barvu dej. ![]()
@T.Hololinka píše:
A co tam hodit jenom šampon?Ten ti vlasy tolik nezničí. Ale pokud máš silné a zdravé vlasy, klidně tam druhou barvu dej.
Pak uz ale silne a zdrave nebudou ![]()
@Eemii
Můžou a nemusí. Taky se můžou spálit a pak už pomůže jen kadeřnice.
Já jsem takhle měla odbarvované vlasy i třikrát za den a nic se nestalo:D ale mám odolný vlasy a sestřenici vypadali hned po prvním peroxidu..nikdo ti tu nedokáže nic zaručit..mě všichni říkali budeš plešatá a nic:D.. momentálně jsem dostala rozum a šla jsem na svou barvu takže mám klid:D.. jinak kadeřnice mi nepomohla..:D zaplatila jsem 1000 a domu jsem šla tříbarevná
Ja jsem bloncka obarvena na černo ted jsem si u kadeřnice nechala udělat červeny melir krasny a radila at si to doma vždycky dodelam tu červenou že to není problem na ty černy že chytne jen červena no jenže udelala jsem to poprvy ´dobry ale kdybych to dala lehce i na odrosty tak by to vypadalo lip a ještě by to stmavlo tak ok napatlam to tam znova supr ale chtělo by to ještě trošku tmavší přišla kamoška hmmm fakt dobry dam ti to tam ještě jednou a bude to dokonaly
vypadala jsem jak Ta nejkrasnější ze všech krasnych ale z planety gumidku no hruza děs!! vlasy to zchytaly jak svina no vydržela jsem to 14 dni a šla jsem zas na černo
nevím proč ale ta černa tomu zase dodala šmrnc a objem ale po tyhle zkušenosti žadny experimenty doma
kdybych nebyla lina čekat tak mam doma dvě kadeřnice ![]()
Ahoj všem potřebuji poradit dneska jsem se barvila na blond a nějak mi to nechytlo jen to mám světlejší a trošku do zlatova ale jen někdě no a k věc mám ještě jednu barvu kaštanovou hnědou můžu se ještě dneska obarvit chytne to a nemůžou mi třeba vypadat vlasy? díky