Nabarvit 2x za den?

Anonymní
13.5.13 15:56

Nabarvit 2x za den ?

Ahoj všem potřebuji poradit dneska jsem se barvila na blond a nějak mi to nechytlo jen to mám světlejší a trošku do zlatova ale jen někdě no a k věc mám ještě jednu barvu kaštanovou hnědou můžu se ještě dneska obarvit chytne to a nemůžou mi třeba vypadat vlasy? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
13.5.13 16:00
@Anonymní píše:
Ahoj všem potřebuji poradit dneska jsem se barvila na blond a nějak mi to nechytlo jen to mám světlejší a trošku do zlatova ale jen někdě no a k věc mám ještě jednu barvu kaštanovou hnědou můžu se ještě dneska obarvit chytne to a nemůžou mi třeba vypadat vlasy? díky
:mrgreen: to ti tu nikdo nezaručí :jazyk:
no jo, domácí mordování vlasů, znám, jednou jsem měla na hlavě něco, co mělo arvu oranžové reflexní vesty :andel:
Přetáhnout barvou to můžeš, ale bude to asi hodně zničený, pokud je s peroxidem, nasaď na hlavu spíš kšiltovku nebo šátek a skoč si pro nějakou šamponovou, nejhorší fleky tozamaskuje a nedáš vlasům a kůži pod nimi dvojnásobný peroxidový pohul
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
13.5.13 16:04

Já jsem jednou barvila vlasy 3× za den na blond a vždycky to dopadlo katastrofálně :mrgreen: Vlasy totálně zničený, že jsem stejně nakonec musela jít ke kadeřnici :pankac: :mrgreen: A od tý doby jsem vžddycky radši chodila ke kadeřnici, dokavaď jsem se nerozhodla, že si hodim zpátky svojí tmavou barvu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
13.5.13 16:08

V pohodě…mě když špatně chytla blond, tak jsem si tam za den plácla třeba 4 barvy…mám delší vlasy, takže na jedno použítí jsem potřebovala dvě krabičky. Vlasy to přežily a já je v tom samým týdnu potrápila ještě jednou stejným způsobem :mrgreen: A drži, nevypadaly :pankac:…a jestli tam chceš teď plácnout hnědou, tak to je úplně v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.5.13 16:37

A co tam hodit jenom šampon? :think: Ten ti vlasy tolik nezničí. Ale pokud máš silné a zdravé vlasy, klidně tam druhou barvu dej. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21909
13.5.13 16:45
@T.Hololinka píše:
A co tam hodit jenom šampon? :think: Ten ti vlasy tolik nezničí. Ale pokud máš silné a zdravé vlasy, klidně tam druhou barvu dej. :pankac:

Pak uz ale silne a zdrave nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.5.13 16:47

@Eemii
Můžou a nemusí. Taky se můžou spálit a pak už pomůže jen kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
13.5.13 16:56

Já jsem takhle měla odbarvované vlasy i třikrát za den a nic se nestalo:D ale mám odolný vlasy a sestřenici vypadali hned po prvním peroxidu..nikdo ti tu nedokáže nic zaručit..mě všichni říkali budeš plešatá a nic:D.. momentálně jsem dostala rozum a šla jsem na svou barvu takže mám klid:D.. jinak kadeřnice mi nepomohla..:D zaplatila jsem 1000 a domu jsem šla tříbarevná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
14.5.13 09:59

Ja jsem bloncka obarvena na černo ted jsem si u kadeřnice nechala udělat červeny melir krasny a radila at si to doma vždycky dodelam tu červenou že to není problem na ty černy že chytne jen červena no jenže udelala jsem to poprvy ´dobry ale kdybych to dala lehce i na odrosty tak by to vypadalo lip a ještě by to stmavlo tak ok napatlam to tam znova supr ale chtělo by to ještě trošku tmavší přišla kamoška hmmm fakt dobry dam ti to tam ještě jednou a bude to dokonaly :mrgreen: vypadala jsem jak Ta nejkrasnější ze všech krasnych ale z planety gumidku no hruza děs!! vlasy to zchytaly jak svina no vydržela jsem to 14 dni a šla jsem zas na černo :mrgreen: nevím proč ale ta černa tomu zase dodala šmrnc a objem ale po tyhle zkušenosti žadny experimenty doma :D kdybych nebyla lina čekat tak mam doma dvě kadeřnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí