Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušennosti s různými přípravky na růst řas?
Slyšela jsem, že je dobré vyživující sérum od Mary kay ale nechci vyhodit zbytečné prašule
díky
Já mám dva produkty od Taliky. Někdo si to pochvaluje, já jsem typ, co mu nerostou ani chlupy na nohou, tak jak můžu vypadat s řasama, že
Ztmavly, opticky zhoustly, ale nové nenarostly ani nejsou delší.
Já měla takovou výživu jako ve formě řasenky od Estee Lauder a docela to pomohlo. Měla jsem dojem, že trochu zhoustly i zesílily. ale co došla, jsou zase zpátky. dostala jsem ji darem a počítám, že bude pěkně drahá, takže jsem ji zatím znovu nekoupila.
Ja používám lumigan, kapky na předpis. Výsledky úžasne, ale pozor, nesmí přijít do oči!!! Jsou na šedý zákal, takže jen tak ti je nikdo nepředepíše. Nanáším jen na řasy. Taliku jsem měla taky, ale Lumigan je top.
@derida píše:
Ja používám lumigan, kapky na předpis. Výsledky úžasne, ale pozor, nesmí přijít do oči!!! Jsou na šedý zákal, takže jen tak ti je nikdo nepředepíše. Nanáším jen na řasy. Taliku jsem měla taky, ale Lumigan je top.
Ne na šedý, ale na zelený zákal.
Je pravda, že léčení pacienti mívají řasy jak mrkací panny, ale nevím, jestli možná rizika stojí za to.
@Samamama píše:
Je pravda, že léčení pacienti mívají řasy jak mrkací panny, ale nevím, jestli možná rizika stojí za to.
no, ono je to celkem jedno, důležitý je fakt, že se kapky nesmí dostat do oka ![]()
Moje kamarádka je očařka, takže pokud se popírají opatrně jen řasy, tak by to uškodit nemělo.
Ahoj, já používám německý výrobek aphrocelina a jsem moc spokojená. Mám už druhou lahvičku. mám krásné a zdravé řasy a hlavně jsou mé… ![]()
Ahoj, tak mě napadlo, zla-li by nešlo zaslat poštou ty kapky, nemám známou doktorku, která by mi to napsala
Vím, že i kapky Travatan působí na růst řas..viděla jsem výsledek a taky úžasný
…Děkuji za odpověď
@derida ségra taky používala lumigam na řasy, výsledky teda parádní…mě spíš napadá, jesli by to fungovalo třeba i na obočí nebo na kousku vlasů (repsektive na místě, kde přestaly růst) ![]()
Kde kapky Lumigan sháníte? Chtěla bych si je pořídit, ale mám strach z podvodných inzerátů, kde jsou kapky za dobrou cenu.
Lumigan gtt jsou perfektní, narostou po nich dlouhé a pevné řasy, za cca měsíc je vidět obrovský výsledek. Napíše je každý, jen ne ve všech lékárnách je mají.
@Samamama píše:
kromě Lumiganu funguje stejně i Travatan. Taktéž na glaukom. Mám ho (bohužel i s tím glaukomem
)a funguje. Řasy vyrostou ale nezhoustnou.Taky se v určité fázi růst zastaví a dál ani ťuk
@Shreya píše:
Lumigan gtt jsou perfektní, narostou po nich dlouhé a pevné řasy, za cca měsíc je vidět obrovský výsledek. Napíše je každý, jen ne ve všech lékárnách je mají.
tak to bych se divila.
![]()
@jitkabokule píše:
tak to bych se divila.![]()
![]()
To se můžeš divit jak chceš, mě je napíšou i na gyndě - například. Jenže dělám ve zdravotnictví, takže se mi všechno shání tak nějak mnohem líp.