Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Johli píše:
Tak ti lidi musí být úplně blbý když chodí na umělé prodlužování řas místo toho aby si zakoupili tak zázračné vodičky.![]()
Se divím že výrobce Lumiganu ještě nemá nobelovu cenu.
Moje dcera má nádherné řasy( na ni nemáš) a rozhodně to nemá po těch vašich opěvovaných vodách, má je vrozený.
Ale to víš, že bych raději měla řasy dlouhé od přírody, bez práce, ale nemám, tak zkouším, co se namane. Lepení řasy na řasu mi vadilo, protože doplňování bylo nekomfortní - hlavně mi vždycky vypadl jeden kus najednou a já vypadala jak olysalá. Lepila jsem si i řasy sama, ale…no řekněme, že výsledek nebyl úplně to ono:-D Měla jsem i trvalou na řasy, zkoušela jsem všechny možné olejíčky, ricinový, nějaké vazelíny, nějaké super drahé řasenky a jediné, co fungovalo, byl Lumigan za 400Kč na recept s vlastní úhradou. Ale přestala jsem ho používat v těhotenství před 4 roky a od té doby jsem buď těhotná a nebo kojím, ale už se těším, až si zase nechám narůst řasy na mrkací panenku a pak sem klidně hodím fotky:)))
@Almatka píše:
Ale to víš, že bych raději měla řasy dlouhé od přírody, bez práce, ale nemám, tak zkouším, co se namane. Lepení řasy na řasu mi vadilo, protože doplňování bylo nekomfortní - hlavně mi vždycky vypadl jeden kus najednou a já vypadala jak olysalá. Lepila jsem si i řasy sama, ale…no řekněme, že výsledek nebyl úplně to ono:-D Měla jsem i trvalou na řasy, zkoušela jsem všechny možné olejíčky, ricinový, nějaké vazelíny, nějaké super drahé řasenky a jediné, co fungovalo, byl Lumigan za 400Kč na recept s vlastní úhradou. Ale přestala jsem ho používat v těhotenství před 4 roky a od té doby jsem buď těhotná a nebo kojím, ale už se těším, až si zase nechám narůst řasy na mrkací panenku a pak sem klidně hodím fotky:)))
Bezva reklama
![]()
@Johli píše:
Bezva reklama![]()
Lumigan není primárně určený k používání na kosmetické účely, je to pokoutní používání a těžko mu budu dělat reklamu. To co máš na mysli Ty bude asi Latisse, ten má stejné složení a reklamu na něj asi někdo dělat bude, ale za 2000 ho nechci, to si raději nechám předepsat od obvoďačky Lumigan za pár korun…
@Almatka píše:
Lumigan není primárně určený k používání na kosmetické účely, je to pokoutní používání a těžko mu budu dělat reklamu. To co máš na mysli Ty bude asi Latisse, ten má stejné složení a reklamu na něj asi někdo dělat bude, ale za 2000 ho nechci, to si raději nechám předepsat od obvoďačky Lumigan za pár korun…
Děláš reklamu na oční kapky a dokonce ani nemáš strach že si důvěřivé osoby ještě více ublíží. Místo pěkných řas si zadělávají na problémy s očima.
@Almatka píše:
Mě by hlavně zajímalo, jak může obvodacka tyhle kapky jen tak předepisovat
@Johli píše:
http://www.olecich.cz/…-pro-zvyseni
Děláš reklamu na oční kapky a dokonce ani nemáš strach že si důvěřivé osoby ještě více ublíží. Místo pěkných řas si zadělávají na problémy s očima.
Pleteš si trochu pojmy, sděluji svou zkušenost. Důvěřivá osoba si kapky musí taky nějak opatřit a tak bude muset k lékaři nebo k obvodnímu lékaři, který té důvěřivé osobě vše vysvětlí a případně, pokud by dané osobě ty kapky mohly uškodit, tak jí je nepředepíše, ne?
Jinak Latisse a Lumigan jsou generika, tedy shodný účinek i složení, jen Latisse je schválený v EU a USA a dalších místech na prodloužování řas Lumigan na léčbu zvýšeného nitroočního tlaku (myslím).
@Almatka píše:
Pleteš si trochu pojmy, sděluji svou zkušenost. Důvěřivá osoba si kapky musí taky nějak opatřit a tak bude muset k lékaři nebo k obvodnímu lékaři, který té důvěřivé osobě vše vysvětlí a případně, pokud by dané osobě ty kapky mohly uškodit, tak jí je nepředepíše, ne?
Jinak Latisse a Lumigan jsou generika, tedy shodný účinek i složení, jen Latisse je schválený v EU a USA a dalších místech na prodloužování řas Lumigan na léčbu zvýšeného nitroočního tlaku (myslím).
Fakt nechápu léky na předpis,( k čemu teda je toto divadlo) když je doktor napíše každému kdo o to požádá. ![]()
@Johli píše:
Bezva reklama![]()
Já Lumigan znám a funguje a mysli si, co chceš.
@Johli dřív byl i zodac na předpis a teď je volně prodejný
nevím, proti čemu tady brojíš? Nebo chceš jen zamachrovat, že má tvoje dcera dlouhé řasy geneticky, tzn. že je máš od přírody parádní i ty?
![]()
ad negativní účinky uvedené na suklu - dost to dramatizujou. Negativní uživatelskou recenzi jsem ještě nečetla a to ani od lidí, co ty kapky berou roky na nitrooční tlak a kapou si je přímo do oka (a řasy mají jako mrkací panenky aniž by o to stáli) ![]()
A nešlo by mi je třeba poslat? zaplatím,,nemůžu je ssehnat. děkuji Lenka. ****@seznam.cz 26.7.2015 - edit. admin: kontaktní údaje
Ráda bych obnovila diskuzi
je nekdo kdo si kupuje preparáty na podporu zdraví a rustu řas? kapky do oči opravdu nechci. Zatím mám kuru z lekárny za cca 130kc a pak z Dm peči o řasy s kofeinem asi za 150kč -používám pár dní tak zatím výsledky žádné. Sla bych i do nečeho dražšího do 1000kc ale nevím co zkusit. Poradíte??řasy mám celkem dlouhé ale za posledních pár let pekně prohřídly a ráda bych jim věnovala trochu peče.
Mela jsem Taliku, nedoporucuji, vubec nic jsem nepozorovala. takze velmi skepticky jsem pristupovala i k no.1 lash…a ono to funguje. pouzivam zhruba mesic a opravdu se prodlouzily a mozna jsou i hustejsi. to same kamaradka, ktera pouziva uz cca 3 mesice a vsichni ji rikaji, ze ma unele rasy. je to sice drahe, ale pry to snad dlouho vydrzi. stejny ucinek ma pry i serum hair plus…stoji to zhruba stejne, ale nezkousela jsem.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s eyelash booster? Koupila jsem si je, tak chci vědět, jestli jsem neudělala blbost ![]()
K tomu Lumiganu, já bych fo toho nešla http://www.olecich.cz/…-pro-zvyseni