Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Shreya píše:
To se můžeš divit jak chceš, mě je napíšou i na gyndě - například. Jenže dělám ve zdravotnictví, takže se mi všechno shání tak nějak mnohem líp.
tak to už se nedivím, ale normální mi to nepřijde.
Holky, já teď místo Lumiganu používám Hair plus. A musím říct, že super!!! Stejné výsledky jako s Lumiganem!!!
http://www.krasa.cz/…-4-5-ml.html?…
Já zase dostala před dvěma měsíci toto. Paní, co to užívá, má řasy neskutečný. Akorát ta cena je tady nějaká vysoká, já to dostala za 1000Kč.
Moc děkuji za tipy!
Já si zatím objednala sérum od Taliky. Mám své řasy zničené od umělých, které jsem měla zhruba rok… Tak doufám, že mi to řasy vyživí a budu mít alespoň délku, jak před umělýma.
@pikadorka Ahoj, můžu se zeptat jestli ti nějaké sérum pomohlo? Taky mám úplně zničené řasy z umělých…
Ahoj, máte zkušenost s tímto aktivátorem řas? Objednala jsem si ho kvůli nízké ceně a převážně dobrým recenzím, ale opravdu je tak účinný za tu cenu (10ml 90,–)? Jak dlouho třeba používat, aby se účinky dostavily?
Ahoj, jsem tu nová a dlouhou dobu schanim něco ucinneho pro růst řasu. Lumigan zní to zajímavě, ale mám obavy aby to nemělo vedlejší účinky. Dá se to tedy předepsat? a je to opravdu bezpečné děkuji předem za odpověď ![]()
@Colito 79 jsou to kapky proti zvýšenému nitroočnímu tlaku. Vedlejší účinek je výraznější barva duhovky (sytější, ne jiný odstín) a delší a silnější řasy (s řasenkou skoro jako umělé). vzhledem k tomu, že na očních klinikách tyto kapky předepisují za těžké peníze i ženám bez zvýšeného nitroočního tlaku, bude to zřejmě relativně bezpečné. Předepsat ti je může tvůj oční lékař, pak by byly za cca 50Kč v lékárně a nebo si je můžeš nechat předepsat na očních klinikách za cca 3000Kč (konzultace + dvě balení kapek) a nebo si je koupit na černo na internetu v různých diskuzích a podobně
Mě pomohl normální ricinový olej z lékárny… na oční tampon jsem vždycky večer trochu nanesla a potírala tím řasy… a bylo to, za pár korun… Ale taky to není do týdne…chce to tomu dát trochu času…
Také používám ricinový olej, používat oční kapky na snížení nitroočního tlaku mi přijde dost ulítlý
Kdyby všechny přípravky(které tady popisujete)tak dokonale fungovaly tak by se o tom už dávno vědělo a nádherné řasy by měla každá druhá.
Nejspíš budou stejně zázračné jako přípravky na hubnutí ale kdo chce kam…
Řasy nelze žádnými přípravky prodloužit ani zahustit(můžete použít max. umělé a ty si vlepit) je to geneticky dané. ![]()
@Johli píše:Kdyby všechny přípravky(které tady popisujete)tak dokonale fungovaly tak by se o tom už dávno vědělo a nádherné řasy by měla každá druhá.
Nejspíš budou stejně zázračné jako přípravky na hubnutí ale kdo chce kam…
Řasy nelze žádnými přípravky prodloužit ani zahustit(můžete použít max. umělé a ty si vlepit) je to geneticky dané.
To se pleteš, řasy jsem měla jak mrkací panenka, prostě rostly po Lumiganu jak divé, doknce mi vadily i ve slunečních brýlích:-D
@Almatka píše:
To se pleteš, řasy jsem měla jak mrkací panenka, prostě rostly po Lumiganu jak divé, doknce mi vadily i ve slunečních brýlích:-D
Tak ti lidi musí být úplně blbý když chodí na umělé prodlužování řas místo toho aby si zakoupili tak zázračné vodičky.
![]()
Se divím že výrobce Lumiganu ještě nemá nobelovu cenu. ![]()
Moje dcera má nádherné řasy( na ni nemáš) a rozhodně to nemá po těch vašich opěvovaných vodách, má je vrozený. ![]()
@Johli píše:
Tak ti lidi musí být úplně blbý když chodí na umělé prodlužování řas místo toho aby si zakoupili tak zázračné vodičky.![]()
Se divím že výrobce Lumiganu ještě nemá nobelovu cenu.
Moje dcera má nádherné řasy( na ni nemáš) a rozhodně to nemá po těch vašich opěvovaných vodách, má je vrozený.
Ty se s @Almatka znáš?!