Sérum na růst řas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
27.12.13 11:57
@Shreya píše:
To se můžeš divit jak chceš, mě je napíšou i na gyndě - například. Jenže dělám ve zdravotnictví, takže se mi všechno shání tak nějak mnohem líp.

tak to už se nedivím, ale normální mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.12.13 14:59

Holky, já teď místo Lumiganu používám Hair plus. A musím říct, že super!!! Stejné výsledky jako s Lumiganem!!!
 http://www.krasa.cz/…-4-5-ml.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
27.12.13 15:06

Já zase dostala před dvěma měsíci toto. Paní, co to užívá, má řasy neskutečný. Akorát ta cena je tady nějaká vysoká, já to dostala za 1000Kč.

http://aukro.cz/show_item.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.12.13 15:56

Moc děkuji za tipy! :) Já si zatím objednala sérum od Taliky. Mám své řasy zničené od umělých, které jsem měla zhruba rok… Tak doufám, že mi to řasy vyživí a budu mít alespoň délku, jak před umělýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.10.14 10:35

@pikadorka Ahoj, můžu se zeptat jestli ti nějaké sérum pomohlo? Taky mám úplně zničené řasy z umělých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
23.10.14 16:00

Advance Volumiére 3v1

Ahoj, máte zkušenost s tímto aktivátorem řas? Objednala jsem si ho kvůli nízké ceně a převážně dobrým recenzím, ale opravdu je tak účinný za tu cenu (10ml 90,–)? Jak dlouho třeba používat, aby se účinky dostavily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.5.15 21:34

Ahoj, jsem tu nová a dlouhou dobu schanim něco ucinneho pro růst řasu. Lumigan zní to zajímavě, ale mám obavy aby to nemělo vedlejší účinky. Dá se to tedy předepsat? a je to opravdu bezpečné děkuji předem za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.5.15 21:58

@Colito 79 jsou to kapky proti zvýšenému nitroočnímu tlaku. Vedlejší účinek je výraznější barva duhovky (sytější, ne jiný odstín) a delší a silnější řasy (s řasenkou skoro jako umělé). vzhledem k tomu, že na očních klinikách tyto kapky předepisují za těžké peníze i ženám bez zvýšeného nitroočního tlaku, bude to zřejmě relativně bezpečné. Předepsat ti je může tvůj oční lékař, pak by byly za cca 50Kč v lékárně a nebo si je můžeš nechat předepsat na očních klinikách za cca 3000Kč (konzultace + dvě balení kapek) a nebo si je koupit na černo na internetu v různých diskuzích a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.5.15 22:03

Moc díky určitě to vyzkouším snad to za to bude stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
1.5.15 22:22

Mě pomohl normální ricinový olej z lékárny… na oční tampon jsem vždycky večer trochu nanesla a potírala tím řasy… a bylo to, za pár korun… Ale taky to není do týdne…chce to tomu dát trochu času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.5.15 23:54

Také používám ricinový olej, používat oční kapky na snížení nitroočního tlaku mi přijde dost ulítlý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
2.5.15 00:07

:mrgreen: Kdyby všechny přípravky(které tady popisujete)tak dokonale fungovaly tak by se o tom už dávno vědělo a nádherné řasy by měla každá druhá. ;) Nejspíš budou stejně zázračné jako přípravky na hubnutí ale kdo chce kam… ;) Řasy nelze žádnými přípravky prodloužit ani zahustit(můžete použít max. umělé a ty si vlepit) je to geneticky dané. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
2.5.15 00:13
@Johli píše: :mrgreen: Kdyby všechny přípravky(které tady popisujete)tak dokonale fungovaly tak by se o tom už dávno vědělo a nádherné řasy by měla každá druhá. ;) Nejspíš budou stejně zázračné jako přípravky na hubnutí ale kdo chce kam… ;) Řasy nelze žádnými přípravky prodloužit ani zahustit(můžete použít max. umělé a ty si vlepit) je to geneticky dané. ;)

To se pleteš, řasy jsem měla jak mrkací panenka, prostě rostly po Lumiganu jak divé, doknce mi vadily i ve slunečních brýlích:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
2.5.15 00:21
@Almatka píše:
To se pleteš, řasy jsem měla jak mrkací panenka, prostě rostly po Lumiganu jak divé, doknce mi vadily i ve slunečních brýlích:-D

Tak ti lidi musí být úplně blbý když chodí na umělé prodlužování řas místo toho aby si zakoupili tak zázračné vodičky. :mrgreen: :mrgreen:
Se divím že výrobce Lumiganu ještě nemá nobelovu cenu. :roll:
Moje dcera má nádherné řasy( na ni nemáš) a rozhodně to nemá po těch vašich opěvovaných vodách, má je vrozený. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
2.5.15 00:47

@Johli píše:

Tak ti lidi musí být úplně blbý když chodí na umělé prodlužování řas místo toho aby si zakoupili tak zázračné vodičky. :mrgreen: :mrgreen:
Se divím že výrobce Lumiganu ještě nemá nobelovu cenu. :roll:
Moje dcera má nádherné řasy( na ni nemáš) a rozhodně to nemá po těch vašich opěvovaných vodách, má je vrozený. :mavam:

Ty se s @Almatka znáš?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast