Nabídka práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nabídka práce
Pokud něco porušuji, tak se omlouvám a smažte to, ale přijde mi tohle jako vhodné fórum a třeba by to někomu mohlo pomoct.
Hledáme někoho jako Office Managerku, ale potřebujeme, aby byla šmrcnutá financemi (ideálně třeba fin. controllerka na RD). Jedná se o malou softwarovou společnost, která byla koupena větším korporátem. Takže přibyly analýzy, reporty a pod. Hlavně by tedy dělala reporty - tzn. excel - i kontingenční tabulky, filtry by měla umět a trochu rozumět těm číslům, která jsou za tím. Ale bude mít na starost i třeba to, aby bylo vždy objednané kafe - vařit ho moc nemusí, většina zaměstnanců je samostatných. Ale pokud něco budou ti zaměstnanci potřebovat, tak by taky bylo fajn, kdyby byla k ruce a ochotná. Časově ideálně každý den, ale třeba 2 - 3 hodinky denně - dopoledne, kdy jsou děti ve školce. Pracoviště Praha Holešovice. Finance tady psát nechci, ale jsou opravdu velmi dobré. Pokud by měl někdo zájem, ať mi napíše SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To se ty termiti ale divněj. Office managerka a kafe vaří jen někdy a skáknout pro kroasan jen 2× týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže makám v excelu na kontingenci a konsolidaci a anylýze a „Andulko, můžete na moment? Nemáme papíry v tiskárně…“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ @Dollorres já bych takovou práci ke konci rodičáku brala. Objednat kafe a klidně ho občas i uvařit by mi vůbec nevadilo a k tomu postupně rozhýbat mozkové závity u kontingenčních tabulek. Na 2-3 hodiny denně se dostat mezi lidi a zase si zvyknout na režim, na práci. A kdybych bydlela poblíž - za mě ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale asi to nebude ta managerka, co se tak dá představit. Office managerka - co si představím (aniž bych byl andragog) je pro mě vedoucí týmu kancelářských lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ tak dneska je manager každý.
Dřív by se pozici pro tuhle část práce řeklo sekretářka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Takže makám v excelu na kontingenci a konsolidaci a anylýze a „Andulko, můžete na moment? Nemáme papíry v tiskárně…“
Mně to teda taky přijde jako divoká kombinace. Na jednu stranu chtějí člověka se zkušenostmi a praxí, který velmi dobře ovládá práci s Excelem a zároveň jim tam bude vařit kafe, objednávat propisky a jezdit třeba návštěvám pro občerstvení do Kauflandu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
@Ivan PPZ tak dneska je manager každý.Dřív by se pozici pro tuhle část práce řeklo sekretářka.
Sme se posunuli, ne? Asistentka.
Ale prostě dělat (a umět) controlling a vařit kafe- a být podporou pro zbytek týmu- to je pro mě plýtváním HR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit