Práce číšník nebo call centrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
10.1.24 08:43

prace číšník nebo call centrum

:mavam:
Hledám už delší dobu po mateřské práci dlouho jsem nemohla nic najít a teď mám dvě nabídky a obě firmy o mě stojí, nicméně já se pořád nemůžu rozhodnout kterou zvolit co je menší zlo jelikož mám děti. Číšník 28000 Kč hrubého + dyzka + 13 plat ale krátký dlouhý týden 10-23

Call centrum volání na ověřené kontakty a prodej energií základ 25000 Kč hrubého + možná provize z domluveneho prodeje kdy zákazník sám projeví zájem
Nikoho nepřmlouvám.
Směny 8-16:30 ale dojíždění +1 hodina
V call centrum už jsem dělala a bylo to něco strašného proto pořád vahám musím se rozhodnout do konce tohoto týdne :mrgreen:.
Co je podle vás lepší? Číšníci jsem nikdy nedělala, jen brigádně třeba měsíc ale známá mi říkala, že je to dost náročné na psychiku že je to v polední špičce hromosvod jak pro kuchaře tak pro zákazníky. Že každý řve právě po číšníkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59
10.1.24 08:52
@lenka273 píše: :mavam:
Hledám už delší dobu po mateřské práci dlouho jsem nemohla nic najít a teď mám dvě nabídky a obě firmy o mě stojí, nicméně já se pořád nemůžu rozhodnout kterou zvolit co je menší zlo jelikož mám děti. Číšník 28000 Kč hrubého + dyzka + 13 plat ale krátký dlouhý týden 10-23Call centrum volání na ověřené kontakty a prodej energií základ 25000 Kč hrubého + možná provize z domluveneho prodeje kdy zákazník sám projeví zájem
Nikoho nepřmlouvám.
V call centrum už jsem dělala a bylo to něco strašného proto pořád vahám musím se rozhodnout do konce tohoto týdne :mrgreen:.
Co je podle vás lepší? Číšníci jsem nikdy nedělala, jen brigádně třeba měsíc ale známá mi říkala, že je to dost náročné na psychiku že je to v polední špičce hromosvod jak pro kuchaře tak pro zákazníky. Že každý řve právě po číšníkach.

Jedno horší teda než druhý to nemáš nic jiného??
No nešla bych dělat ani jedno být 12 hodin na nohách je šílenost :pocitac: a call centrum je opravdu jen pro lidi co nemůžou nic najít navíc 25 hrubého je strašně málo.
Kdybych měla vybrat, jen z těchto dvou tak menší zlo jak píšeš, je za mě číšník.
Ale ani to není žádná výhra. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
10.1.24 08:54

V životě bych nešla dělat do call centra. To raději za kasu nebo někam uklízet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
10.1.24 08:56
@Popokatepetla píše:
V životě bych nešla dělat do call centra. To raději za kasu nebo někam uklízet :nevim:

Proc? Pasivni linka bez prodeje neni spatna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
10.1.24 08:57

Pokud nemáš nouzi, tak hledaj dál. Číšník je opravdu zápřah a ve špičce opravdu hromosvod, navíc tam děláš takřka holku pro všechno, musíš mít oči všude, ale zas se nenudíš. Já jednou zkusila a po tom, jak jsem jednomu pánovi vylila do klína colu a kafe, tak jsem to vzdala a šla dělat to, na co mám vlohy. :lol:
Call centrum, možná dobrý, ale tam se zahrabeš, je to práce tak pro studenty, pro důchodce, nic moc pro mladého člověka. Být tebou, tak hledám dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
10.1.24 08:58

Ahoj. Ano je to obojí bídné. Nechceš spíš zkusí nějakou fabriku v místě bydliště? Kamarádka teď nastoupila a je spokojená. 30 tis hrubého+ benefity. Ranní, odpolední. Žádná náročná práce a čistá hlava. Těch 13 hod musí být zabiják a ve volnu stejně budeš dospávat, jak budeš vyřízená..

• Citovat
  • Upravit
5298
10.1.24 09:01
@Tarena píše:

Protože vím, jak mně o samotnou obtěžuje, když mi kdokoliv s čímkoliv takhle volá. Sama bych to nedělala, natož za 25 tisíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
10.1.24 09:10
@Popokatepetla píše:
Protože vím, jak mně o samotnou obtěžuje, když mi kdokoliv s čímkoliv takhle volá. Sama bych to nedělala, natož za 25 tisíc :roll:

Vzdyt pisu pasivni linka, ne aktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12535
10.1.24 10:09
@lenka273 píše: :mavam:
Hledám už delší dobu po mateřské práci dlouho jsem nemohla nic najít a teď mám dvě nabídky a obě firmy o mě stojí, nicméně já se pořád nemůžu rozhodnout kterou zvolit co je menší zlo jelikož mám děti. Číšník 28000 Kč hrubého + dyzka + 13 plat ale krátký dlouhý týden 10-23Call centrum volání na ověřené kontakty a prodej energií základ 25000 Kč hrubého + možná provize z domluveneho prodeje kdy zákazník sám projeví zájem
Nikoho nepřmlouvám.

Ani omylem never, ze v tom call centru nebudes premlouvat, jestli nebudes mit vysledky tak te budou tezce stihat a nutit. To radeji servirka. Ja osobne bych sla radeji k pokladne do marketu nemohu nic nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
10.1.24 10:24

Byt tebou, vemu to call centrum a pri zkusebce hledam neco jinyho. Ja cely zivot delala servirku a po rodicovsky jsem jasne vedela, ze se vratit nemuzu, protoze by me to psychicky i fyzicky totalne odrovnalo. Vetsinou to tam funguje tak, ze neexistujou nemoci a abys mohla na dovolenou, musis se domluvit s kolegy, aby to vzali za tebe. A naopak, kdyz nekdo bude na dovoleny, budes muset ty zaskocit misto nej. Takze servirku s malym ditetem fakt ne…
Call centrum musi bejt na hlavu a pocitej s tim, ze budes lidi premlouvat. Me by to teda fakt nebavilo.
Ja uplne zmenila obor a zacinam proste od nuly s penezma nula nula prd. Ale dite je pro me na 1.miste a i kdyz se mi styska po place, tak to proste nejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
10.1.24 11:03

Mají pravdu, že nebudeš muset lidem nic nutit. Jako já dělala v epojisteni, kde si lide srovnavali ceny povinneho rucenia, nasledne my volali a cilem bylo, aby lide tu pojistku uzavreli, nekdy bylo i svozeni od vedeni, ze jsem malo premlouvala, byla malo prubojna, malo ci nevhodne argumentovala…ale zažila jsem i připady, kdy mi človek hned řekl, že tu pojistku uzavřeme, že se rozhodl, že do toho půjde, ale i takové, kde to bylo utrpeni, protože tam se počítá s tím, že BUDEŠ prodávat a BUDEŠ nabízet. Pokud nechceš nabízet a prodávat, tak pak callcentrum, kde budeš dělat průzkum veřejného mínění, ale především hledej dál. A orientuj se na velké firmy, kde tě můžou kolegové lehce zastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
10.1.24 11:23
@Tarena píše:

To, co popisuje není pasivní linka. Že jí teď tvrdí, že nebude muset nikoho přemlouvat je pěkný kec.
Zakladatelko, pokud máš zkušenost na lince a prodávání ti šlo a máš na to žaludek, tak bych šla do callcentra. Máš tam aspoň vidinu nějakého posunu, že časem nemusíš být na lince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
10.1.24 11:26
@Lucie008 píše:
To, co popisuje není pasivní linka. Že jí teď tvrdí, že nebude muset nikoho přemlouvat je pěkný kec.
Zakladatelko, pokud máš zkušenost na lince a prodávání ti šlo a máš na to žaludek, tak bych šla do callcentra. Máš tam aspoň vidinu nějakého posunu, že časem nemusíš být na lince.

Ja vim, tohle je klasicka aktivni. Ale na pasivni bez prodeje, bych klidne pracovala. Ale platove taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
10.1.24 11:33

Oboje je dost pitomý, sice nic neprodáváš, ale určitě tam nějaké prodejní plány mít budeš. A musí to být psychicky hrozně vyčerpávající pořád telefonovat.
A ta druhá pozice, tam budeš hrozně uhoněná.
Asi bych nastoupila CC a hledala aktivně jinej job.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
10.1.24 11:41

Ani jedno. Obe dve prace jsou otrocina za malo penez. Hledej dal. Nehledej pres jobs atd, ale aktivne posilej zivotopis do firem o ktere mas zajem. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat