Nabídka práce, noční směny. Váhám, zda vzít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nabídka práce - nevím, zda vzít
Zdravím.
Dostala jsem nabídku práce, nevím, zda ji vzít. Práci mám, ale zkrácený úvazek (úklid denně 4 hodiny).
Už bych ale potřebovala víc peněz, jít na HPP. Dostala jsem nabídku úklidu v nemocnici, jedná se o směny jeden týden pondělí až neděle od 18.00-6.00 ráno, další týden celý volno. Jedná se o úklid v nemocnici, kterou mám za domem.
Váhám, zda do toho jít. Bylo by to tak na rok, max dva roky.
Vzali byste takovou práci (tedy spíše tyhle směny)? Nerozhodí si člověk úplně biorytmus? Zase si říkám, že spoustu lidí dělá noční dvanáctky třeba právě v nemocnici a taky to dávají.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, kolik ti je, jestli máš rodinu, ale týden 12h nočních je dost na hlavu. Navíc celou dobu uklízet a ještě v nemocnici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jsem zhýčkaná, ale kdybych měla žít týden v noci a týden ve dne, tak umřu. Leda bych se ve volném týdnu toulala po barech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janulicek89 V podstatě jsi si odpověděla sama
určitě vem, pokud nemáš jinou možnost. Taky dělám 12tky, ale denní a člověk může být rozházený i bez nočních směn.
Od toho máš i zkušebku a když to nebudeš dávat, najdi si mezitím něco jiného. Dneska je ale těžké najít dobrou práci, tak bych to brala všema deseti. Ještě benefit, že práci budeš mít kousek od domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janulicek89 ještě teda, když jsi psala tak na rok na dva. Takže asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše: Více
Je mi 36 let, mám dvě děti, už větší, láká mě právě týden volno a práce v noci, takže přes den možnost být doma, kdyby děti onemocněly atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janulicek89 píše: Více
Asi bych chodila spát 7-12, moc bCh tedy s hlídáním nemocných děti nepocitala
kolik cca se za toto nabízí peněz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše: Více
Ano ), tak nějak to vidím se spánkem i já. Oni zas tak nemocní už nebývají, ale kdyby náhodou.
Finančně je tam základ nějak 20 000 čistého, plus příplatky za noc a víkendy. Ale přesnou částku by mi ještě řekli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janulicek89 píše: Více
Týden volno zní fajn, ale týden 12ti hodinové směny a ještě v noci vůbec ne. Přes den sice budete doma, ale musíte spát. Já bych to určitě nebrala, přece úklid se dá sehnat na HPP i přes den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako smenujici clovek bych do toho nesla. 7 nocnich dvanactek za sebou? Ani nahodou. Mam dost po 2. Za mlada 3 za sebou a bylo toho dost. Tyden volna by mi za to nestal. Ted od zari jsem nasla praci jen na ranni a neskutecne se tesim az se nocnich zbavim. Cim dyl je delam, tim vic jsem z toho unavena.
Ale asi si to kazdy musi vyzkouset sam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme souseda, co dela jen noční, a pochvaluje si, je zvykly a vyhovuje mu to. ALE žije sam a nemá děti, tak muže chrnet, jak se mu to hodi. S dětmi asi těžko, ty přes den nespi. A kor kdyby byly nemocné. To nebudeš spát vůbec, nebo jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janulicek89 a me to nepřijde úplně blbý.
Prace za barakem, ve „statnim“? Byla bys zaměstnancem primo nemocnice? Plny uvazek, a pokud se ukazes jako sikovna, je pravděpodobné, ze pro tebe najdou misto i dobudoucna.
Deti se daji hlidat z postele v polospanku pri nemoci, nebudes muset resit odpolední vyzvedavani, letni prazdniny
No a pokud to bude blby, tak budes hledat na ranní.
Za me jen nocni lepsi nez točit trismen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše: Více
Myslím, že hodně lidí si to spojí s krátkým dlouhym a 12,ale týdenní režim bude schudnejsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blueberryx píše: Více
Dělám na 3 směny, občas je to únavné, ale přesto bych já osobně jen na ranní neměnila. Ranní jsem vždycky nesnášela a jednou za tři týdny trpím
I s malým dítětem jsou 3 směny super ![]()
Ale 7 dvanáctek za sebou je hrozně moc
Dělala jsem krátký a dlouhý týden a 3 dny byly tak akorát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit