Nabídka práce-zdravotnictví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.23 10:32

Nabídka práce-zdravotnictví

Hezký den ženy,

ráda bych se zeptala, zda tu není nějaká maminka, slečna apod., která by hledala pracovní pozici ve středočeském kraji ve zdravotnictví?

Naše nemocnice nabízí dobré pozice, super kolektiv a krásné finanční benefity a slevy.
Sháníme do našeho kolektivu nové a komunikativní kolegy, kteří nám přijdou pomoci.

Pokud by jste měli zájem se dozvědět více informací, ohledně nabízených pozic u nás-určitě můžete hodit komentář a já Vám ráda sdělím něco více. Nabízíme pozice od nelékařského zdravotnického personálu až po ten zdravotnický. :cert: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19388
14.7.23 10:45

Tak mě to zajímá, můžu poprosit informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.23 11:13
@Anonymní píše:
Hezký den ženy,

ráda bych se zeptala, zda tu není nějaká maminka, slečna apod., která by hledala pracovní pozici ve středočeském kraji ve zdravotnictví?

Naše nemocnice nabízí dobré pozice, super kolektiv a krásné finanční benefity a slevy.
Sháníme do našeho kolektivu nové a komunikativní kolegy, kteří nám přijdou pomoci.

Pokud by jste měli zájem se dozvědět více informací, ohledně nabízených pozic u nás-určitě můžete hodit komentář a já Vám ráda sdělím něco více. Nabízíme pozice od nelékařského zdravotnického personálu až po ten zdravotnický. :cert: :pankac:

No to je teda inzerce jak noha. Vsechny spitaly hledaji.
Chces provizi za noveho kolegu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
14.7.23 11:17

Proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.7.23 11:26

No zajímalo by mě, proč anonym.
Nabídka mě opravdu zajima, zatím bez odpovědi.
Chápu, že nesedí pořád na eMiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.7.23 11:46

Stredocesky kraj je teda fakt sirokej pojem, to jako nekdo by dojizdel treba z Benesova na Kladno?
Nechces napsat misto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.23 12:00

@Baba a kde vidíš problém? Bohužel ne všechny nemocnice dávají provize za nového kolegu (nejspíše máš špatné informace). Snažím se k nám do kolektivu najít někoho, kdo bude fajn a bude ho práce u nás bavit-což ty asi nejsi, nevím proč máš potřebu něco komentovat, když tě to nezajímá. Díky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
60142
14.7.23 12:05
@Anonymní píše:
@Baba a kde vidíš problém? Bohužel ne všechny nemocnice dávají provize za nového kolegu (nejspíše máš špatné informace). Snažím se k nám do kolektivu najít někoho, kdo bude fajn a bude ho práce u nás bavit-což ty asi nejsi, nevím proč máš potřebu něco komentovat, když tě to nezajímá. Díky :potlesk:

Fajn. Kolik je naborovy prispek, kolik je plat pro atestovaneho lekare? Bez sluzeb. Prispevek na dopravu? Svozy? Jake mate oddeleni? Urgentni prijem?

Fajn kolektiv evidentne nebudete, kdyz davate takovehle nesmyslne inzeraty a jeste sprdnes potencialniho kolegu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.23 12:06

A zajima, nezajima…. Aktualne me uhaneji z x spitalu, treba i z toho tvyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.7.23 12:07
@Anonymní píše:
@Baba a kde vidíš problém? Bohužel ne všechny nemocnice dávají provize za nového kolegu (nejspíše máš špatné informace). Snažím se k nám do kolektivu najít někoho, kdo bude fajn a bude ho práce u nás bavit-což ty asi nejsi, nevím proč máš potřebu něco komentovat, když tě to nezajímá. Díky :potlesk:

A napíšeš mi? Zdravotník nelekar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
14.7.23 14:05

Promin, ale zavani to necim ne uplne cistym, obzvlast kdyz jsi pod anonymem :nevim:
Ja tedy praci nehledam, ale kdybych hledala, tak na takovouhle inzerci na emiminu fakz neodpovim, to radeji ve svem kraji vsechny ty nemocnice objedu a zeptam se osobne..

• Citovat
  • Upravit
24621
14.7.23 18:21

Práce ve zdravotnictví je hodně široký pojem. Divná nabídka práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.23 18:37
@lucad77 píše:
Práce ve zdravotnictví je hodně široký pojem. Divná nabídka práce.

Treba shani nekoho na organy? :jazyk: Ale to by nebyla potreba ta komunikace :think:

Obcas mi na lindkin pristane neco sice pro moje vzdelani, ale ne prilis konkretni, na to se ani nenamaham odpovidat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.7.23 14:50

A napíšeš mi tu SZ?
Zdravotník nelékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...