Práce v dr Max nebo v Benu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v dr Max nebo v Benu?
Dobrý den, mám otázku na někoho kdo má reálnou zkušenost s lékárnami Benu a dr Max. Případně kdo pracoval v obouch a může porovnat? Jak je to s pracovním prostředím, jak moc která lékárna tlačí na prodej vlastních léčiv, jaký je plat? Prosím zkušenosti, moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Luciska84 píše:
Dobrý den, mám otázku na někoho kdo má reálnou zkušenost s lékárnami Benu a dr Max. Případně kdo pracoval v obouch a může porovnat? Jak je to s pracovním prostředím, jak moc která lékárna tlačí na prodej vlastních léčiv, jaký je plat? Prosím zkušenosti, moc děkuji
Tlačení do koupi vlastních léčiv bude vyhrávat Dr.Max, a to vím i bez vlastních pracovních zkušeností
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, Dr.Max samozřejmě tlačí na prodej privátní značky, Benu (pokud vím), těchto produktů má jen pár, tam jedou jiný obchodní model. V Maxovi tě lépe zaplatí. Anonym snad pochopitelný.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano, Dr.Max samozřejmě tlačí na prodej privátní značky, Benu (pokud vím), těchto produktů má jen pár, tam jedou jiný obchodní model. V Maxovi tě lépe zaplatí. Anonym snad pochopitelný.
no mně se v Benu běžně stává, že mi tvrdí, že něco nemají a nabízí něco jiného. A když řeknu, že si to vezmu jinde, tak najednou znovu kouknou do počítače a jé, my tu ještě nějaké kusy máme. V jedné lékárně mi to dělali pravidelně, tak už tam ani nechodím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DrMax je s tím vlastním prodejem tak protivnej a otravnej, ze bych tam šla jen kdyby to byla jedina či posledni lekarna ve městě. Takže jestli chceš dělat “prodejce”, směle do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou jsem tam vracela nákup, chtěla jsem si koupit nějaké vitaminy a ten otravnej prodejce mi tak moc tlačil ty jejich, ze prý je to úplně to samé, až jsem si je koupila. No pak jsem se podívala na web na složení a to jejich byl totální shit, vitaminu méně a některé chyběly, zato přídavných látek více, že
![]()
Tak jsem se otočila na podpatku a sla to vrátit, ze to nechci a ze mě pan obelhal, protože tvrdil, ze je to úplně stejné a ze to má stejne složení
no vrátili mi peníze naštěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Jednou jsem tam vracela nákup, chtěla jsem si koupit nějaké vitaminy a ten otravnej prodejce mi tak moc tlačil ty jejich, ze prý je to úplně to samé, až jsem si je koupila. No pak jsem se podívala na web na složení a to jejich byl totální shit, vitaminu méně a některé chyběly, zato přídavných látek více, že![]()
Tak jsem se otočila na podpatku a sla to vrátit, ze to nechci a ze mě pan obelhal, protože tvrdil, ze je to úplně stejné a ze to má stejne složení
no vrátili mi peníze naštěstí
Mám podobnou zkušenost
šla jsem si koupit Ascorutin, a ten prý nemají a lékárnice mi vnutila ten jejich, že to má totožné složení, tak jsem si to koupila. Doma jsem zjistila, že to totožné složení nemá. Od té doby si do Dr.Max nechodím pro rady, ale rovnou si věci objednávám domů a nebo tam jdu s jasným cílem a odmítám jejich výrobky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Max hodně tlačí na prodej, pracuje tam kamarádka a cítí se u toho dost blbě a stěžuje si přesně na ten jejich systém prodeje, na platu je potom hodně znát, jaké osobní tržby máte z Maxovin. Ale v menších lékárnách vás zase nezaplatí. Za mě nevděčná práce, na kterou člověk dlouho a namáhavě studuje, ještě že mě na praxích v lékárně na SŠ přešla chuť farmačku studovat. Když, tak někam do výroby/výzkumu, pokud máte odpovídající výšku vzdělání ![]()
- Citovat
- Upravit
@Mista1 no studovat VŠ, aby pak člověk mohl dělat “šmejda” v Maxovi, to je fakt terno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@korn123 Jojo, ocividne je to jejich firemní strategie, hlavně protlačit jejich výrobek za každou cenu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
no mně se v Benu běžně stává, že mi tvrdí, že něco nemají a nabízí něco jiného. A když řeknu, že si to vezmu jinde, tak najednou znovu kouknou do počítače a jé, my tu ještě nějaké kusy máme. V jedné lékárně mi to dělali pravidelně, tak už tam ani nechodím.
No ano, ale to i v jiných lékárnách. Netlačí ti svou značku, ale prostě to, co mají na pozitivním listu = mají za to od dodavatelů či obchoďáků benefity, ať už finanční nebo jiné. To je všude stejné.
- Citovat
- Upravit
@Semtex píše:
@korn123 Jojo, ocividne je to jejich firemní strategie, hlavně protlačit jejich výrobek za každou cenu![]()
Samozřejmě, že prodej privátní značky je Dr.Max strategie, o tom není třeba diskutovat. A jde jim to na jedničku, předběhli všechny lékárny v ČR nejen obratem, ale i ziskem a růstem. Já třeba nemám problém koupit si jejich „paralen“ nebo laktobacily, ale jsou produkty, u kterých bych náhražku nebrala ani za nic.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No ano, ale to i v jiných lékárnách. Netlačí ti svou značku, ale prostě to, co mají na pozitivním listu = mají za to od dodavatelů či obchoďáků benefity, ať už finanční nebo jiné. To je všude stejné.
Největší problém je v tom, ze ty jejich výrobky jsou většinou nekvalitní. Kdyby to za něco stalo, nevadilo by mi si to koupit, ba bych to dokonce vyhledávala. A jeste větší problém je, ze člověku normálně odmítají prodat či objednat na osobni odběr výrobek s názvem, který řekne, ale místo toho hned nabídnou to jejich šmečko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Největší problém je v tom, ze ty jejich výrobky jsou většinou nekvalitní. Kdyby to za něco stalo, nevadilo by mi si to koupit, ba bych to dokonce vyhledávala. A jeste větší problém je, ze člověku normálně odmítají prodat či objednat na osobni odběr výrobek s názvem, který řekne, ale místo toho hned nabídnou to jejich šmečko.
Takhle to bylo dřív, když Dr.Max s privátkou začínal. Vnímala jsem to stejně. Za poslední roky hoooodně pokročili, vše mají bezpečně registrované na SÚKLu, a v podstatě totožné s konkurenčními produkty, minimálně léčiva. Taky mě ale jednou naštvali, když jsem si chtěla koupit Curaprox kartáčky, které roky používáme, ale oni neměli a tlačili mi ty svoje ![]()
- Citovat
- Upravit
To se mi teda nikdy v žádné jejich pobočce nestalo, že by mi vyloženě cpali jejich privátní značky. Jako zeptají se, ale nikdy žádné vnucování nebo že by se vymlouvali, že jinou značku zrovna nemají na skladě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit