Práce z domova - network marketing
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
12.7.23 08:34
@Anonymní píše:
Krásný večer všem, hned na začátku poprosím o anonym. Už dlouho přemýšlím nad změnou práce, dělám servírku téměř 10 let a chtěla bych na chvíli změnu. Gastro mám ráda, ale není od věci změnit práci a pak se v budoucnu zase vrátit. Každou chvíli vidím na Facebooku nějaké nabídky práce z domu - network marketing atd. Mnoho lidí jsou k tomu skeptičtí a nevěří tomu. Já jsem něco mezi. Je tu někdo, kdo nějakou on-line práci dělá a nemohl mi k tomu něco více napsat? Nedokážu si vůbec představit, co je vůbec naplní práce. Dále plat? A vše kolem toho. Děkuju moc za všechny odpovědi.![]()
Jsou to většinou podvody. Klasicky prodej předražených šuntů a shánění oveček do tým co budou dělat to stejný.
Jestli chceš dělat nějakou seriózní práci z domu tak na to musíš mít patřičně vzdělání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15.9.23 20:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný večer všem, hned na začátku poprosím o anonym. Už dlouho přemýšlím nad změnou práce, dělám servírku téměř 10 let a chtěla bych na chvíli změnu. Gastro mám ráda, ale není od věci změnit práci a pak se v budoucnu zase vrátit. Každou chvíli vidím na Facebooku nějaké nabídky práce z domu - network marketing atd. Mnoho lidí jsou k tomu skeptičtí a nevěří tomu. Já jsem něco mezi. Je tu někdo, kdo nějakou on-line práci dělá a nemohl mi k tomu něco více napsat? Nedokážu si vůbec představit, co je vůbec naplní práce. Dále plat? A vše kolem toho. Děkuju moc za všechny odpovědi.