Práce z domova - network marketing

Anonymní
11.7.23 23:26

Práce z domova - network marketing

Krásný večer všem, hned na začátku poprosím o anonym. Už dlouho přemýšlím nad změnou práce, dělám servírku téměř 10 let a chtěla bych na chvíli změnu. Gastro mám ráda, ale není od věci změnit práci a pak se v budoucnu zase vrátit. Každou chvíli vidím na Facebooku nějaké nabídky práce z domu - network marketing atd. Mnoho lidí jsou k tomu skeptičtí a nevěří tomu. Já jsem něco mezi. Je tu někdo, kdo nějakou on-line práci dělá a nemohl mi k tomu něco více napsat? Nedokážu si vůbec představit, co je vůbec naplní práce. Dále plat? A vše kolem toho. Děkuju moc za všechny odpovědi. :) :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35970
12.7.23 08:34
@Anonymní píše:
Krásný večer všem, hned na začátku poprosím o anonym. Už dlouho přemýšlím nad změnou práce, dělám servírku téměř 10 let a chtěla bych na chvíli změnu. Gastro mám ráda, ale není od věci změnit práci a pak se v budoucnu zase vrátit. Každou chvíli vidím na Facebooku nějaké nabídky práce z domu - network marketing atd. Mnoho lidí jsou k tomu skeptičtí a nevěří tomu. Já jsem něco mezi. Je tu někdo, kdo nějakou on-line práci dělá a nemohl mi k tomu něco více napsat? Nedokážu si vůbec představit, co je vůbec naplní práce. Dále plat? A vše kolem toho. Děkuju moc za všechny odpovědi. :) :D

Jsou to většinou podvody. Klasicky prodej předražených šuntů a shánění oveček do tým co budou dělat to stejný.
Jestli chceš dělat nějakou seriózní práci z domu tak na to musíš mít patřičně vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
15.9.23 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
15.9.23 20:14

Dobrý den, @JancaS84,

Děkuji vám za nahlášení.