Práce v dr Max nebo v Benu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5921
14.7.23 14:24

Kdykoliv do Dr.Maxu přijdu tak mi pokaždé nabídli pouze jejich výrobky :cert:,tak jsem se naučila říkat větu třeba chci čípky pro dítě ale nechci dr.max.Většinou jiné údajně nemají, tak jdu pryč a objednávám online na eshopu. Pokud to spěchá jdu raději do Benu. Jednou jsem objednala online a lékárnice začala číst nahlas objednávku co mám mít v balíčku to jsem se naštvala měla jsem tam věci intimnějšího charakteru, sem se jí zeptala jestli ví proč to objednávám na eshopu, čučela jak vrah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
14.7.23 14:46
@Anonymní píše:
Takhle to bylo dřív, když Dr.Max s privátkou začínal. Vnímala jsem to stejně. Za poslední roky hoooodně pokročili, vše mají bezpečně registrované na SÚKLu, a v podstatě totožné s konkurenčními produkty, minimálně léčiva. Taky mě ale jednou naštvali, když jsem si chtěla koupit Curaprox kartáčky, které roky používáme, ale oni neměli a tlačili mi ty svoje :roll:

Ty ses nejakej jejich agent, co? Ne, totožné to určitě není a ve srovnání to značně pokulhává. Kdyby to bylo totéž = úplně stejné složení na obalu, nemám problém.

Pokaždé, co jsem se nechala nachytat a koupila nějaký ten jejich suprčupr produkt :roll:, jsem byla naštvaná a zklamaná, je to všechno špatné. V posledních třech letech. Ty vitaminy - shit, spunty do uši - nefunkční, netesni jako nemax spunty, gel na varixy - prodali mi humac jak ve složení, tak v konzistenci, jako bych se mazala lepidlem. A to složení tak příšerné, ze jsem ani neměla chuť se tím mazat, to už jsem si mohla koupit rovnou něco ve stavebninach a natirat se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.23 14:49
@Semtex píše:
Ty ses nejakej jejich agent, co? Ne, totožné to určitě není a ve srovnání to značně pokulhává. Kdyby to bylo totéž = úplně stejné složení na obalu, nemám problém.Pokaždé, co jsem se nechala nachytat a koupila nějaký ten jejich suprčupr produkt :roll:, jsem byla naštvaná a zklamaná, je to všechno špatné. V posledních třech letech. Ty vitaminy - shit, spunty do uši - nefunkční, netesni jako nemax spunty, gel na varixy - prodali mi humac jak ve složení, tak v konzistenci, jako bych se mazala lepidlem. A to složení tak příšerné, ze jsem ani neměla chuť se tím mazat, to už jsem si mohla koupit rovnou něco ve stavebninach a natirat se tím.

Já ale mluvím o léčivech ;) Taky nevím, proč bych si měla kupovat „jako Votaren“ nebo „jako Marťánky“, navíc když stojí podobný peníze, jako originál, žejo :lol:

• Citovat
  • Upravit
14611
14.7.23 14:51
@Anonymní píše:
Já ale mluvím o léčivech ;) Taky nevím, proč bych si měla kupovat „jako Votaren“ nebo „jako Marťánky“, navíc když stojí podobný peníze, jako originál, žejo :lol:

Jojo, no :lol: votaren… :lol: to je jak u Vietnamců Adibas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.23 14:54
@Semtex píše:
Jojo, no :lol: votaren… :lol: to je jak u Vietnamců Adibas :lol:

Přesně. Některý ty jejich produkty jsou v pohodě a kupuju je cíleně, ale spíš ty, které se nesnaží kopírovat generika :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
222
14.7.23 21:30

Na obchod tlačej víc u Maxe, ale mzda je taky zase větší u Maxe. V Benu asi trochu větší pohode, u Maxe víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.7.23 10:48

V Dr. Max se mi to nestalo, proto chodím raději tam. Ale v Benu, před 5 lety jsem šla koupit těhotenské testy
A lékárnice hned, ještě jsem nevěděla jestli jsem (no byla jsem), mi vykládala na stůl preparáty pro těhotné, dokonce i léky s velikým obsahem kyseliny listové, která je dobrá, ale jednou jsem se z těch léků vyházela, a vše bez čeho dítě neodnosim, neporodim, nakonec jsem to zvládla i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
17.7.23 14:55

V dr maxovi tlaci ty jejich produkty tak nasilne ze jsem ji rekla- ale ja chci tu a tu znacku, nechci dr. Max znacku. Pokud mi neprodate to co chci tak pujdu jinam. A ona na me kdyt je to stejny. A ja na ni, tak proc mi neprodate to vo chci. Nakonec mi to prodala, ale byla drza a temer sprosta. Pokud mam moznost nechodim tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
2.8.23 16:19

Já pracuju v Dr.Max a jsem spokojena. Benu mi vůbec není sympatické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.11.23 12:10

@Annanobody mohu poprosit soukromou zprávu? Rozhoduji se kam jestli do Maxe nebo do Benu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.26 10:52

@Annanobody Dobrý den, psala jsem soukromou zprávu. Ráda bych se zeptala na pár informací, pokud by to bylo možné. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat