Práce v dr Max nebo v Benu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdykoliv do Dr.Maxu přijdu tak mi pokaždé nabídli pouze jejich výrobky
,tak jsem se naučila říkat větu třeba chci čípky pro dítě ale nechci dr.max.Většinou jiné údajně nemají, tak jdu pryč a objednávám online na eshopu. Pokud to spěchá jdu raději do Benu. Jednou jsem objednala online a lékárnice začala číst nahlas objednávku co mám mít v balíčku to jsem se naštvala měla jsem tam věci intimnějšího charakteru, sem se jí zeptala jestli ví proč to objednávám na eshopu, čučela jak vrah ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Takhle to bylo dřív, když Dr.Max s privátkou začínal. Vnímala jsem to stejně. Za poslední roky hoooodně pokročili, vše mají bezpečně registrované na SÚKLu, a v podstatě totožné s konkurenčními produkty, minimálně léčiva. Taky mě ale jednou naštvali, když jsem si chtěla koupit Curaprox kartáčky, které roky používáme, ale oni neměli a tlačili mi ty svoje
Ty ses nejakej jejich agent, co? Ne, totožné to určitě není a ve srovnání to značně pokulhává. Kdyby to bylo totéž = úplně stejné složení na obalu, nemám problém.
Pokaždé, co jsem se nechala nachytat a koupila nějaký ten jejich suprčupr produkt
, jsem byla naštvaná a zklamaná, je to všechno špatné. V posledních třech letech. Ty vitaminy - shit, spunty do uši - nefunkční, netesni jako nemax spunty, gel na varixy - prodali mi humac jak ve složení, tak v konzistenci, jako bych se mazala lepidlem. A to složení tak příšerné, ze jsem ani neměla chuť se tím mazat, to už jsem si mohla koupit rovnou něco ve stavebninach a natirat se tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Ty ses nejakej jejich agent, co? Ne, totožné to určitě není a ve srovnání to značně pokulhává. Kdyby to bylo totéž = úplně stejné složení na obalu, nemám problém.Pokaždé, co jsem se nechala nachytat a koupila nějaký ten jejich suprčupr produkt, jsem byla naštvaná a zklamaná, je to všechno špatné. V posledních třech letech. Ty vitaminy - shit, spunty do uši - nefunkční, netesni jako nemax spunty, gel na varixy - prodali mi humac jak ve složení, tak v konzistenci, jako bych se mazala lepidlem. A to složení tak příšerné, ze jsem ani neměla chuť se tím mazat, to už jsem si mohla koupit rovnou něco ve stavebninach a natirat se tím.
Já ale mluvím o léčivech
Taky nevím, proč bych si měla kupovat „jako Votaren“ nebo „jako Marťánky“, navíc když stojí podobný peníze, jako originál, žejo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já ale mluvím o léčivechTaky nevím, proč bych si měla kupovat „jako Votaren“ nebo „jako Marťánky“, navíc když stojí podobný peníze, jako originál, žejo
Jojo, no
votaren…
to je jak u Vietnamců Adibas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Jojo, novotaren…
to je jak u Vietnamců Adibas
Přesně. Některý ty jejich produkty jsou v pohodě a kupuju je cíleně, ale spíš ty, které se nesnaží kopírovat generika ![]()
- Citovat
- Upravit
Na obchod tlačej víc u Maxe, ale mzda je taky zase větší u Maxe. V Benu asi trochu větší pohode, u Maxe víc peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Dr. Max se mi to nestalo, proto chodím raději tam. Ale v Benu, před 5 lety jsem šla koupit těhotenské testy
A lékárnice hned, ještě jsem nevěděla jestli jsem (no byla jsem), mi vykládala na stůl preparáty pro těhotné, dokonce i léky s velikým obsahem kyseliny listové, která je dobrá, ale jednou jsem se z těch léků vyházela, a vše bez čeho dítě neodnosim, neporodim, nakonec jsem to zvládla i bez toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V dr maxovi tlaci ty jejich produkty tak nasilne ze jsem ji rekla- ale ja chci tu a tu znacku, nechci dr. Max znacku. Pokud mi neprodate to co chci tak pujdu jinam. A ona na me kdyt je to stejny. A ja na ni, tak proc mi neprodate to vo chci. Nakonec mi to prodala, ale byla drza a temer sprosta. Pokud mam moznost nechodim tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracuju v Dr.Max a jsem spokojena. Benu mi vůbec není sympatické…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annanobody mohu poprosit soukromou zprávu? Rozhoduji se kam jestli do Maxe nebo do Benu 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annanobody Dobrý den, psala jsem soukromou zprávu. Ráda bych se zeptala na pár informací, pokud by to bylo možné. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit