Nabídky z epoptávka.cz

17
27.3.17 13:14

Nabídky z epoptávka.cz

Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat - sháněla jsem něco na epoptávka. cz, abych dostala dobrou cenu. Už jsem tam něco sháněla dřív a všechno proběhlo skvěle, ale tentokrát nepřišla žádná nabídka. Netušíte jestli se to tam stává nebo jestli můžu něco dělat špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
27.3.17 16:43

Co já vím, tak se to tam někdy stává. Záleží na tom, co jsi sháněla, jak jsi to popsala, jestli to není až moc neobvyklé zboží atd. Takže by bylo nutné se bavit o podrobnostech, co jsi přesně sháněla a tak. Ale většinou nabídky chodí a je možné si z nich vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 14:54

Asi to taky bude o tom, jak zajímavá je ta poptávka pro firmy. Po nějakých malinkých zakázkách tak moc nejdou. My jsme tam zadali loni větší záležitost - výměnu oken v domě a nabídek bylo skoro 20 pokud si vzpomínám, takžejsme si vybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.17 15:09

Já třeba dostávám z epoptávky info o zájezdech, cestování. Ale mají to blbě udělané, záleží na tom, jak svou poptávku napíšeš a jak jí zpracují na jejich obchodním oddělení.
Třeba dneska přišel takový nesmysl, že jsem jej ani neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.3.17 09:52

Teď naposledy jsem zkusila tam dát poptávku na kočárek, obeslali docela dost firem, ale nabídka žádná nepřišla. Asi už chápu proč :-) Když tak nad tím uvažuju, tak shánět přres poptávku kočárek není zrovna ideální :-) V létě ale bude třeba udělat něco na baráku, tak to se určitě epoptávka bude hodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.3.17 09:55
@hudečice píše:
Já třeba dostávám z epoptávky info o zájezdech, cestování. Ale mají to blbě udělané, záleží na tom, jak svou poptávku napíšeš a jak jí zpracují na jejich obchodním oddělení.
Třeba dneska přišel takový nesmysl, že jsem jej ani neřešila.

Jestli dobře rozumím, tak si tam dáváš poptávky na cestování a chodí ti pak nabídky od cestovek? A co se dá na takové poptávce vlastně zblbnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 10:11
@jitkubik píše:
Jestli dobře rozumím, tak si tam dáváš poptávky na cestování a chodí ti pak nabídky od cestovek? A co se dá na takové poptávce vlastně zblbnout?

Ano. Přesně tak. Hele, zkopíruju to sem:

Poptávám: cestování

Popis:

• sháním ubytování na Šumavě
  • nejlépe penzion
  • pro 1 osobu a psa

Lokalita:

• Šumava

Termín:

• léto 2017

Takto ti to dojde (neodzvíš se z toho, jestli týdenka, zkrácenka, dvoutýdenní pobyt, pak Šumava velká jak prase, nevíš, co přesně nabídnout, člověk shání pension (nevíš s jakou stravou, jestli chce jen snídaně, večeře, nebo polopenzi, nebo bezlepkovou), nevíš, kdy ten člověk má volno (dovolenou v jakém termínu - léto - což je od začátku května do konce září), takže to je tak obecné, že fakt nevíš, co můžeš nabídnout. A k tomu ještě ani člověk neudá, jaký je cenový rozpočet - jestli chce ubytování s wellnes, nebo stačí obyč barák, nebo u lesa, nebo v městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.17 14:48
@jitkubik píše:
Teď naposledy jsem zkusila tam dát poptávku na kočárek, obeslali docela dost firem, ale nabídka žádná nepřišla. Asi už chápu proč :-) Když tak nad tím uvažuju, tak shánět přres poptávku kočárek není zrovna ideální :-) V létě ale bude třeba udělat něco na baráku, tak to se určitě epoptávka bude hodit :-)

Doporučuju s tím barákem určitě nečekat až na léto teda na poslední chvilku, pak může být problém i přes poptávkový web, protože ty stavební firmy budou mít na léto plno práce nebo bych raději s tím počítala, že nebudou mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 15:23

Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.

• Citovat
  • Upravit
22.11.19 15:24

epoptávky nedoporučuji

Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat