Nabídky z epoptávka.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nabídky z epoptávka.cz
Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat - sháněla jsem něco na epoptávka. cz, abych dostala dobrou cenu. Už jsem tam něco sháněla dřív a všechno proběhlo skvěle, ale tentokrát nepřišla žádná nabídka. Netušíte jestli se to tam stává nebo jestli můžu něco dělat špatně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co já vím, tak se to tam někdy stává. Záleží na tom, co jsi sháněla, jak jsi to popsala, jestli to není až moc neobvyklé zboží atd. Takže by bylo nutné se bavit o podrobnostech, co jsi přesně sháněla a tak. Ale většinou nabídky chodí a je možné si z nich vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to taky bude o tom, jak zajímavá je ta poptávka pro firmy. Po nějakých malinkých zakázkách tak moc nejdou. My jsme tam zadali loni větší záležitost - výměnu oken v domě a nabídek bylo skoro 20 pokud si vzpomínám, takžejsme si vybrali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba dostávám z epoptávky info o zájezdech, cestování. Ale mají to blbě udělané, záleží na tom, jak svou poptávku napíšeš a jak jí zpracují na jejich obchodním oddělení.
Třeba dneska přišel takový nesmysl, že jsem jej ani neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď naposledy jsem zkusila tam dát poptávku na kočárek, obeslali docela dost firem, ale nabídka žádná nepřišla. Asi už chápu proč
Když tak nad tím uvažuju, tak shánět přres poptávku kočárek není zrovna ideální
V létě ale bude třeba udělat něco na baráku, tak to se určitě epoptávka bude hodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice píše:
Já třeba dostávám z epoptávky info o zájezdech, cestování. Ale mají to blbě udělané, záleží na tom, jak svou poptávku napíšeš a jak jí zpracují na jejich obchodním oddělení.
Třeba dneska přišel takový nesmysl, že jsem jej ani neřešila.
Jestli dobře rozumím, tak si tam dáváš poptávky na cestování a chodí ti pak nabídky od cestovek? A co se dá na takové poptávce vlastně zblbnout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jitkubik píše:
Jestli dobře rozumím, tak si tam dáváš poptávky na cestování a chodí ti pak nabídky od cestovek? A co se dá na takové poptávce vlastně zblbnout?
Ano. Přesně tak. Hele, zkopíruju to sem:
Poptávám: cestování
Popis:
- sháním ubytování na Šumavě
- nejlépe penzion
- pro 1 osobu a psa
Lokalita:
- Šumava
Termín:
- léto 2017
Takto ti to dojde (neodzvíš se z toho, jestli týdenka, zkrácenka, dvoutýdenní pobyt, pak Šumava velká jak prase, nevíš, co přesně nabídnout, člověk shání pension (nevíš s jakou stravou, jestli chce jen snídaně, večeře, nebo polopenzi, nebo bezlepkovou), nevíš, kdy ten člověk má volno (dovolenou v jakém termínu - léto - což je od začátku května do konce září), takže to je tak obecné, že fakt nevíš, co můžeš nabídnout. A k tomu ještě ani člověk neudá, jaký je cenový rozpočet - jestli chce ubytování s wellnes, nebo stačí obyč barák, nebo u lesa, nebo v městě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jitkubik píše:
Teď naposledy jsem zkusila tam dát poptávku na kočárek, obeslali docela dost firem, ale nabídka žádná nepřišla. Asi už chápu pročKdyž tak nad tím uvažuju, tak shánět přres poptávku kočárek není zrovna ideální
V létě ale bude třeba udělat něco na baráku, tak to se určitě epoptávka bude hodit
Doporučuju s tím barákem určitě nečekat až na léto teda na poslední chvilku, pak může být problém i přes poptávkový web, protože ty stavební firmy budou mít na léto plno práce nebo bych raději s tím počítala, že nebudou mít čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.
- Citovat
- Upravit
epoptávky nedoporučuji
Osobně všem epoptávky nedoporučuji jedná se o prostředí z velkou konkurenci. Za celéj rok jsem získal 1 zakázků a to jsem často reagoval na nabídky. Osobně si myslím že epoptávky jsou stráta času a peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit