Nabízení členství - co zabírá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
17.4.15 12:43

Nabízení členství

Ahoj děláte některá pouliční nabízení? nebo nabízení v obchodním centru? Co na lidi zabírá, budu nabízet jeden vstup do fitka zdarma a členství a balíčky do fitka, na co by jste slyšeli?
popřípadě jak lidi přesvědčíte?

Budu ráda za jakékoli tipy, triky, kouzla a čáry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
17.4.15 12:47

@aliczek Nás v práci učili, že nemáš říkat nechcete, nechtěla, zkrátka nic se záporem, lidi na to prý víc reagují negativně. Má se to nabízet,,můžu vám nabídnou,,.
Určitě úsměv, tvářit se přesvědčivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.4.15 12:55

Určitě se vyhnout záporům a větám : máme akci, mohu vám nabídnout taky, lidi jsou s toho otrávený, jak to pořád slyší.
Začít třeba větu, „jak by se vám líbilo…“ „už jste slyšel o…“ dávej jim to jako otázku.
Vstup do fitka zdarma zní dobře a mohlo by se to dobře nabízet. Počítej ale s tím, že spousta lidí necvičí a budou tě i odmítat, nebo mít přiblblý komentáře :roll:
Nejdůležitější ale je, aby jsi té nabídce věřila i ty sama!!! Lidi poznají, když nabízíš něco, čemu sama nevěříš, nebo tě nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.4.15 13:10

@RRenca souhlasím, nejhorší je, že jdeš po centru Ostravy ze Sikoraku směr Elektra a za sikorakem tě potkají nabízeči telefonních tarifů, pak na masarykáči potám otravující lidi vybírající na různé fondy, neziskovky a před elektrou potkám někoho z cestovky, jak rozdávají letáky na levné zájezdy a u elektry pak přímo holky z revírní pokladny otravuje lidi, jak by měli přejít k jiné pojišťovně…
Takže za mě, jsem na tyto lidi hnusná, protože mě otravují s něčím, co nechci. A pokud budu chtít do fitka, paušál anebo přispět nemakačenkům, tak si info na netu vyhledám. K tomu nepořebuju zástupce firmy aby mě obtěžoval na cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
17.4.15 13:21
@RRenca píše:
Začít třeba větu, „jak by se vám líbilo…“ „už jste slyšel o…“ dávej jim to jako otázku.

„jak by se vám líbilo“ to je jak reklama z televize. „už jste slyšel“ je stokrát omílaný a nezajímavý. obecně vzato začínat otázkou, to mi přijde docela nebezpečné, to si člověk akorát koleduje o to, aby dostal odpvěď, kterou nechce slyšet. to, že někdo otravuje, to jsem ochotná ignorovat a jít dál. ale když mě navíc popíchne blbou otázkou, odpověď se sama dere na jazyk :nevim: s otázek snad jedině zdvořilostní „mohu vám nabídnout“, to si pak člověk leták buď vezme nebo nevezme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.4.15 13:24

Me nepresvedci nic na poulicni ci pochodbove nabizece jsem uplne vysazena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.4.15 13:25

Ale jen proto, ze nekteri jsou strasne vlezli a kdyz me nekdo na jednom nakupu zastavi 4× tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
17.4.15 13:42

@aliczek A za kolik to členství nabízíš?.. Dle mého jsou lidi už na tyto nabídky automaticky vysazeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
17.4.15 13:48

@aliczek

úsměv a sama musíš vypadat tak, že do fitka chodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.4.15 14:04