Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nabizim pomoc s oplodnenim, forma prenosu spermatu je skutecne na dohode a zadne podminky si v tomto smeru nedavam. Jsem 179/75 naprosto zdravy, normalni, maturita v oboru IT, nekurak, sportovni postavy. Nemam zadne pohlavni choroby apod… Jsem rovnez pravidelny darce krve s aktualnim proverenim na pohlavni choroby. Mohu zarucit a zadam diskretnost a anonymitu. Mam jiz s timto nejake zkusenosti a nekolika zenam jsem takto pomohl. Vice si muzeme napsat po emailu.
@Anonymni110 píše: Více
ale je ti jasné, že se vyživovací povinnosti nemůžeš jen tak zbavit a kdykoli ti může zazvonit na dveře a požadovat výřivné?
@Anonymni110 píše: Více
Kolik máš příjem? Aby pak ty alimenty, příspěvek na půlku výbavičky a výživné na matku a následně střídavá péče a platby na ditě do 26.let, stály za to.
Ony jsou fakt ještě někde prázdniny. Zřejmě ředitelské volno.
To musí určitě dámám imponovat, že po Čechách běhá spousta tvého genetického materiálu aniž by to tušili
A jsi prťavej
![]()
@unuděná píše: Více
Na plemenného býka malá výška. A jo chtělo by to minimálně PhD.
Po dneska 150. diskusi s pacientem na tema „jaktože mám cholesterol, když nejím tlusté“ a opakovaném vysvětlování jak je to s tou genetikou (stejně to nepochopila), jsem došla k závěru, že vhodný dárce genetického materiálu je spíš starší muž, který je třeba k šedesátce bez cholesterolu, vysokého tlaku atd… spermie nestárnou
Problém dědičných nemocí je částečně, že evoluce probíhá jen do okamžiku předání genetického materiálu a přírodu jaksi nezajímá, co bude s člověkem potom. Na něco pomůže zdravý životní styl (což v představě obézní postmenopauzální ženy znamená koupit si nějaký doplněk stravy), na něco holt jen farmacie (ale tu ta stejná žena nechce, protože chemie).
Tak dárče, kolik je ti? Nechceš ještě trochu vyzrát a dodělat si mezitím vejšku? jako ajťák snad máš něco mezi ušima, ne?
@unuděná píše: Více
Ať je to jak chce divný, tak teda prťavej není. Má mít dva metry?
Nebo myslíš jiné míry?
@AjaF píše: Více
Pro mě je 179 na chlapa málo
Ale to je otázka osobních priorit samozřejmě. Kdybych si vybírala dárce spermatu, tak prostě aspoň 185cm. A samozřejmě i jiné věci by byly důležité, věk, zdravotní anamnéza jeho i jeho rodičů, vzdělání atd.
Tak až si doděláš profesuru nejlépe z neurověd, ozvi se, budeme se mít o čem bavit ![]()