Nábor k Amazonu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Burj Chalifa
Předpokládám, že vše mají řádně ošéfované velmi výhodnou smlouvou, takže suma sumárum práce snů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci se zeptat jestli má někdo zkušenost, když ho přijmou jede se na školení do ciziny? Známého přijali, ale ještě nepodepsal smlouvu a říkal že pojede na 6 týdnů na školení do ciziny, nevíte jestli to je na toho vedoucího nebo tam pojedou i řadový skladníci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se tam libilo.. odesla jsem kvuli mimcu..
a ted pri,,dni otevrenych dveri,, taky vypadalo celkem dobre..
Ale vzdy zalezi na vedeni ![]()
Kazda vetsi spolecnost ma sve kritiky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weruunka to tedy pošlou všech 1100 lidí co cca přijmout na dva měsíce i s ubytováním na školení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
a zde český!
http://sebastianchum.blog.idnes.cz/…e-chodi.html
ajta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LibuskaS píše:
@Weruunka to tedy pošlou všech 1100 lidí co cca přijmout na dva měsíce i s ubytováním na školení?
já jsem o tom zrovna nedávno četla, že výjezd na školení do ciziny se týká vyšších pozic, myslím že to bylo na idnesu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys píše:
@Burj Chalifa
Předpokládám, že vše mají řádně ošéfované velmi výhodnou smlouvou, takže suma sumárum práce snů
jo, určitě v tom umí chodit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yuzi píše:
já jsem o tom zrovna nedávno četla, že výjezd na školení do ciziny se týká vyšších pozic, myslím že to bylo na idnesu.
Věřím tomu, že lidem ve vyší pozici se tam musí líbit o něco víc, než těm nejníže postaveným ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LibuskaS
Asi ano pritel je na pozici pracovnik distribucniho centra s tim ze potom bude zaskolovat nove zamestnance a 21.7 odjizdi ale vedouci neni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka se chtěla dnes jet podívat tím svozovým busem, ale v tý výhni venku to vzdala.Ale prý ještě příští týden maj den otevřených dveří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem se zeptat někoho kdo už tam pracuje, píší měsíční plat 20 000,– čistého nebo hrubého. Je ta práce složitá??? myslím fyzicky, hluk atd… kamarád se mě na to pořád ptá, jenže já o tom nic nevím on si myslí, že když jsem před mateřskou pracovala v Dobrovízi, tak o té firmě něco vím, jenže já pracovala u jiné firmy a ještě v kanceláři. Nemám tucha on by dojížděl z Podbořan - koukala jsem že svoz je ze Žatce tak podle mě by pak musel ze Žatce do Podbořan na své náklady - nemýlím-li se.
moc děkuju za informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 plat je v hrubém. V dotazníkách bylo uvedeno, že práce je většinou ve stoje, v chůzi,8-10hod. směny, přiměřená fyzická zdatnost se tedy vyžaduje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V amazonu pracuji již pul roku a pokud si vazite sami sebe vyhnete se amazonu obloukem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit