Nábor k Amazonu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nábor k amazonu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli náhodou někdo z vás nebo z vašeho okolí byl na dni otevřených dveří Amazonu v Dobrovízi nebo na pohovoru na ty pracovníky ve skladu.. dělají velký nábor. Sestra zvažuje, zda to zkusit (ale musela by dost dojíždět) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No třeba jak jsou rozdělené směny (sestra má školkové dítě),a mně teda když jsme to četly zaujalo „benefity..za předpokladu splnění požadavků způsobilosti“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do nove otvirane haly se presne casy smen jeste nevi.
Delaji se 10ti hodinove smeny
4dny v tydnu
Ne-st nebo st-ne
Ranni - nocni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych do toho se školkovým dítětem nešla (pokud teda nemá ještě někoho na hlídání, vyzvedávání). Plus dojíždění (pokud nebydlí přímo v Dobrovízi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB no vyzvedávání je právě nejisté bohužel. V Dobrovízi nebydlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z vetsiny vetsich mest je svozovy bus
V stare hale jsou smeny od 7 - 5:10 jak ranni tak nocni
Nejde chodit jen nocni nebo jen ranni
( to je v stare hale v nove se to muze treba lisit ta jeste neni ani otevrena )
Ale sammi rikaly ze casy v nove hale jeste presne nevi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že budou dodatečně upravovat údaje, že z toho budou lidi rozčarovaný, co z toho vyleze. A mylím, že tam půjdou pracovat spíš mimopražský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci vás strašit, ale proč se asi stěhují k nám do Čech, že by u nich v zahraničí už nikdo nechtěl pracovat?
Tohle jeden starší článek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys jo to jsem četla
no napadá mně, že se třeba kvůli stávkám trochu polepšili.. A podle jejich kampaně mám dojem, že tady budou zaměstnávat lidi přímo, ne přes agenturu
Ale kdoví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yuzi Já samozřejmě taky všem držím palce, aby byli poučeni a chovali se k zaměstnancům slušně… Já si na tenhle článek vzpomněla hned, jak nám lístek s náborem přistál ve schránce, takže když jsem našla dotaz tady, nemohla jsem si pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam chtěla jet
Hm, jsem zvědavá, jak to dopadne u nás v Čr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys píše:
Nechci vás strašit, ale proč se asi stěhují k nám do Čech, že by u nich v zahraničí už nikdo nechtěl pracovat?Tohle jeden starší článek.http://aeronet.cz/…reni-a-novy/
a zde český!
http://sebastianchum.blog.idnes.cz/…e-chodi.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa
Předpokládám, že vše mají řádně ošéfované velmi výhodnou smlouvou, takže suma sumárum práce snů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit