Nábor k Amazonu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chtěla bych se zeptat, nebyl jste se někdo v poslední době hlásit o práci v Amazonu přes pers. agenturu adecco? Prý tam chtějí od uchazečů hodně soukromých informací, např. kolik mají přátel nebo jaké nemoci se vyskytují v rodině..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yuzi píše:
Chtěla bych se zeptat, nebyl jste se někdo v poslední době hlásit o práci v Amazonu přes pers. agenturu adecco? Prý tam chtějí od uchazečů hodně soukromých informací, např. kolik mají přátel nebo jaké nemoci se vyskytují v rodině..?
Adeccu se vyhněte, nejenom ze maji debilni otazky pri pohovoru, ale kdyz jsem omarodila kravka z uctarny neposlala neschopenku na OSSZ tak jsem byla 3 mes. bez kc. A dalsi vec prvni vyplatu nam vsem totalne podelali a dodneska mi jeste visi 800 kc, ale to uz neresim. Jsem rada ze jsem vypadla z tedle agentury i z Amazonu, delala jsem na picku a nachodila jsem 10-15 km, musite kmnitat, sleduji vas na kazdem kroku pres pc, jak se nekde zdrzite nebo zakecate dele jak 5 min hned vam na scaner pisi kde je problem. Oddelala jsem si tam pekne chodidla. Takze jen pro sportovni typy
Navic dojizdedt 2 a pul hodiny tam 10 hodin chodit a zase 2 a pul zpatky bylo fakt ubijejici, je to dobry pro lidi co bydli v okoli Prahy nebo v Praze. Navic mesic denni a mesic nocni taky neni fajn a hlavne jedou i na stedry den atd. To vsem dokonce zakazali dovoleny. Penize jsou dobry pro ty co fakt kmitaji a maji splneno na vic jak 100 % jinak mate cisteho okolo 15-16 tis. No a jak mate pod 100% tak si vas zvou na koberecek.
takze kdyz amazon tak zkusit jine oddeleni pick urcite ne. Ikdyz tam to taky asi nebude nic moc podle lidi co jsem znala. Tam zase jen stojite a nesmite si ani sednout.
No a posledni jak budete pres agenturu sice vam nic nebudou brat z vyplaty, ale nemate vyhody jako maji primo zamestnanci Amazonu jako trika s jejich logem atp. Takze kdyz uz tak volat na personalni primo Amazonu. Nebo inzeraty primo od amazonu. Hodne stesti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce v Amazonu
Přečtěte si tento článek a budete mít jasno http://sebastianchum.blog.idnes.cz/blog.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit