Nábor k Amazonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
29.6.16 19:55

Chtěla bych se zeptat, nebyl jste se někdo v poslední době hlásit o práci v Amazonu přes pers. agenturu adecco? Prý tam chtějí od uchazečů hodně soukromých informací, např. kolik mají přátel nebo jaké nemoci se vyskytují v rodině..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.8.16 22:19
@Yuzi píše:
Chtěla bych se zeptat, nebyl jste se někdo v poslední době hlásit o práci v Amazonu přes pers. agenturu adecco? Prý tam chtějí od uchazečů hodně soukromých informací, např. kolik mají přátel nebo jaké nemoci se vyskytují v rodině..?

Adeccu se vyhněte, nejenom ze maji debilni otazky pri pohovoru, ale kdyz jsem omarodila kravka z uctarny neposlala neschopenku na OSSZ tak jsem byla 3 mes. bez kc. A dalsi vec prvni vyplatu nam vsem totalne podelali a dodneska mi jeste visi 800 kc, ale to uz neresim. Jsem rada ze jsem vypadla z tedle agentury i z Amazonu, delala jsem na picku a nachodila jsem 10-15 km, musite kmnitat, sleduji vas na kazdem kroku pres pc, jak se nekde zdrzite nebo zakecate dele jak 5 min hned vam na scaner pisi kde je problem. Oddelala jsem si tam pekne chodidla. Takze jen pro sportovni typy :lol: Navic dojizdedt 2 a pul hodiny tam 10 hodin chodit a zase 2 a pul zpatky bylo fakt ubijejici, je to dobry pro lidi co bydli v okoli Prahy nebo v Praze. Navic mesic denni a mesic nocni taky neni fajn a hlavne jedou i na stedry den atd. To vsem dokonce zakazali dovoleny. Penize jsou dobry pro ty co fakt kmitaji a maji splneno na vic jak 100 % jinak mate cisteho okolo 15-16 tis. No a jak mate pod 100% tak si vas zvou na koberecek. :lol: takze kdyz amazon tak zkusit jine oddeleni pick urcite ne. Ikdyz tam to taky asi nebude nic moc podle lidi co jsem znala. Tam zase jen stojite a nesmite si ani sednout. :nevim: No a posledni jak budete pres agenturu sice vam nic nebudou brat z vyplaty, ale nemate vyhody jako maji primo zamestnanci Amazonu jako trika s jejich logem atp. Takze kdyz uz tak volat na personalni primo Amazonu. Nebo inzeraty primo od amazonu. Hodne stesti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.8.16 22:34

práce v Amazonu

Přečtěte si tento článek a budete mít jasno http://sebastianchum.blog.idnes.cz/blog.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat