nábytek ANEBODA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
6.4.08 12:45

nábytek ANEBODA

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s nábytkem ANEBODA z IKEE.Chtěla bych s ním zařídit dětský pokoj :D Moc díky za odpovědi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
6.4.08 14:39

Ahoj,
my máme od Anebody skříň, komodu se třema šuplíkama a ještě jednu úzkou komodu s pěti šuplíkama. Jsem docela spokojená, už máme tenhle nábytek cca dva roky a je pořád v pohodě. Sice to asi není bůhvíjak bytelný nábytek, ale zatím nám přežil bez problémů stěhování a třeba dna v šuplíkách nejsou ani moc prohnutá, přestože jsou šuplíky opravdu narvané oblečením. Myslím, že za tu cenu je to super kup, pro prcky to bohatě stačí, hezký je ten nábytek taky. Chtěla jsem ještě dokoupit noční stolek, ale už většinu dělají jen v bílé a my to máme ještě v barvě břízy. A dokonce se mi ten bílý nábytek líbí víc, ale to by se k sobě už nehodilo a měnit to celé zase nechci, jelikož to vypadá pořád super.
Plánujeme pak koupit dražší skříně z masivu, ale to fakt počkáme, až budou kluci starší a budou se k nábytku lépe chovat.
 Medúza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.4.08 16:15

Ahojky Meduzo, moc díky za odpověď.Mě se ten nábytek taky moc líbí, chtěla bych sehnat v té bříze šatní skříň a komodu, nic víc holkám do pokojíčku dávat nebudu.Jsou zatím malý a tak jim to bude stačit. Jen doufám, že jim to chvíli vydrží :roll: Na hračky máme takový plastový boxy - sice to není nic extra hezkého,ale službu to udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
6.4.08 17:55

My máme na hračky z Ikey Trofast (jeden schodový i dva vysoké korpusy) a je krásný, ale bohužel taky drahý. Nicméně ty umělohmotné krabice do něj vydrží všechno :lol: .
Tak šťastnou ruku a ať Aneboda slouží.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
6.4.08 18:31

Kapradinko, my máme z té série postel, noční stolky, 2 komody a úzkou vysokou skříň - máme to asi rok a zatím vše v pohodě (ťuk, ťuk, ťuk). naštěstí jsem vše sehnali ještě v bříze, teď už fakt skoro vše (mám dojem jen kromě komod) vyrábějí pouze v bílé. a to už se mi moc nelíbí :?
přeju příjemné zařizování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.4.08 21:04

Holky moc díky za odpovědi. Teda, tak to je průšvih, že už asi mají všechno, kromě komod, v bílé - mě se ta bílá taky moc nazamlouvá, ta bříza je hezčí…Tak jen doufám, že to ještě seženu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
6.4.08 21:06

Ahoj,
tak my tento nabytek mame a absolutni spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
7.4.08 08:37

Ahoj, taky jsem ho měli v ložnici a max. spokojenost. Když jsme se stěhovali, vzali jsme jen jednu skříň, která stěhování přežila a zatím dále slouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.08 10:14

Dcera ma v pokojicku Anebodu bilou a to komodu, skrin, nocni stolek. Pak ma bilou rostouci postel, psaci stul a policove dily na hracky taky z Ikei. Vzhledem k tomu, ze ma zlutou podlahu tak to vypada moc hezky a navic v kombinaci s doplnky do ruzova. Navic to ma tu vyhodu, ze to v pohode vydrzi do studentskeho veku a nepusobi to pak infantilne jako napriklad krasny detsky plastovy nabytek ze serie Mamut.

• Citovat
  • Upravit
856
7.4.08 15:00

Ahoj,

pracuju jako nákupčí v IKEA a můžu Ti doporučit toto: v IKEA se vždy snažíme, aby každou místnost bylo možné vybavit vkusným a levným nábytkem. V každé místnosti máme tzv. low cost řadu - tedy hledání co nejlevnějšího řešení a řada Aneboda je právě tímto řešením. Pokud tedy počítáš do pokojíčku s nábytkem na cca 5 let, doporučuji. Kvalita mnohonásobně převyšuje cenu a nábytek vydrží, na druhou stranu Ti nebude tolik líto, když jej děti pomalují a zničí. Je lehký - výplň je z dutinkového plastu a pro děti bezpečný. Pokud máš malé děti, doporučuji zkombinovat s novými chrániči rohů Patrull http://www.ikea.com/…cts/90115092.

Já sama jsem naší malé pořídila komodu Malm, kterou jsem polepila obrázky a stupňovitý Trofast s plastovými boxy. S obojím jsem maximálně spokojená!!!

Tak přeji příjemné rozhodování!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.4.08 15:23

Ahoj Macko a všechny ostatní, moc dík za rady.Přemlouvám manžílka, abysme se zítra vydali do Ikei na nákup nábytku.Tak snad to překousne a pojedeme. Jinak doufám, že ho seženu a pokud ho koupíme, že nám vydrží aspoň pár let.Plánuju tak nějak, že by to holkám mohlo vydržet až do puberty, což je tak za 10let .Zdeenja tu psala, že teď už téměř vše vyrábějí jen v bílé, tak uvidím. Já bych radši tu břízu. Chtěla jsem se dostat na ty stránky IKEI,ale nějak mě to tam nechtělo pustit. Asi je chyba v mém ďábelském stroji :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.08 01:21

ahoj,
mame v loznici skrine aneboda + komody aneboda http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

z jedne jsme udelali prebalovaci pult a vypada to myslim dobre
 http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

skrine jsou levne, takze jsme si je prizpusobili, tzn. nechali narezat police u truhlare a navrtali diry, protoze ty dvoukridle se nedelaji policove
 http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

• Citovat
  • Upravit
5264
22.5.08 07:19

Macko1,
pls mám taky dotaz. Chtěla bych z Ikei jídelní stůl. Mám požadavek, aby vydržel :lol: a přítel, aby byl rozkládací. Myslíš, že BJURSTA (5490,– - rozkládací) je dobrá volba?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.5.08 10:38

Jednoznačně schvaluji a doporučuji - Bjurstu má na starosti jako technik (a podílel se na vývoji) můj kolega. Mně osobně se taky moc líbí a šla bych do něj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
22.5.08 20:18

Macko, děkuji :P
Ani nevíš, jakou mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...