Zapůjčení parního čističe?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9867
20.3.08 13:03

Zapůjčení parního čističe?

Ahoj,

kdysi byl u nás na předváděčce pás s parním luxem - a vypadalo to fakt dobře, jen mi to přijde za ty prachy zbytečný verk do baráku.

Ale napadlo mě, že by to možná šlo zapůjčit - právě jsem domalovala obývák a hodil by se na následný úklid nejen obýváku…

Nevíte někde zda se to dá někde zapůjčit? Existují takové půjčovny? A pokud ano tak kolik za to?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8179
20.3.08 13:05

www.luxforlife.cz

Ti byli u nás. Mají pobočku v Ostravě, na webových stránkách by měli mít veškeré info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.3.08 13:31

Jojojo, to je ono. Ale oni nepůjčují - a kupovat to pro nás nemá smysl - pro použití jednou do roka… Máme mnohem potřebnější věci, za které můžeme utrácet.

Jde mi fakt o půjčovnu, podobně jak se půjčuje nářadí - třeba sbíječky, motorové pily, řezačky dlaždic…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
20.3.08 14:00

Lesi koukni sem.. ale multifunkcni zarizeni to teda neni
http://cistice-kobercu.unas.cz/index.htm
 http://aldaopava.cz/…detail09.php

Fik

• Citovat
  • Upravit
20656
20.3.08 16:10

Lesi - tak ti byli i u nás a byla jsem nadšená… teda jen do chvíle než mi prozradil cenu :-) často si o prý kupují velké rodiny dohromady a koluje po jednotlivých domácnostech.

Musim uznat, že ten koberec byl nádherně čistý - co ho takhle koupit na emimi a půjčovat si ho mezi sebou :?: :-D :lol: :lol:

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.3.08 16:24

Fakt už nepůjčují? Tak dva roky zpátky to šlo, ale ani za nic si nevzpomenu za kolik.

Já jsem teda po předváděčce byla zcela uchvácená, ovšem fleky na sedačce zase postupně vylezly. Hlavně se mi líbilo, že to čistí bez chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.3.08 19:57

No tak zrovna TOHLE ted resim! S tou pujcovnou emimi jsem pro :lol: :wink: Opravdu to nebyl moc dobry napad si kupovat bily koberec, kdyz jsme vedeli, ze budeme chtit mimi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.3.08 20:24
hanucha píše:
No tak zrovna TOHLE ted resim! S tou pujcovnou emimi jsem pro :lol: :wink: Opravdu to nebyl moc dobry napad si kupovat bily koberec, kdyz jsme vedeli, ze budeme chtit mimi :roll:

Blázni jak my :D my máme přírodní vlňák ;) Ale já bych teď hlavně potřebovala dostat malovací bílou špínu ze spár mezi prkny…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.3.08 20:31
Lesina píše:
hanucha píše:

Blázni jak my :D my máme přírodní vlňák ;) Ale já bych teď hlavně potřebovala dostat malovací bílou špínu ze spár mezi prkny…

L.

Jo Lesi, ale musim kajicne priznat, ze Marianciny hovinka se mi ve vetsine pripadu podarilo z koberce dostat, coz se o kecupu, cernym caji a kakau rict neda. Za to ale muze ten muj chlap :evil: - po maly to cistim okamzite, zato on abych nenadavala, tak ten flek vzdycky prikryje uterkou nebo necim abych ho nevidela :roll: 8O Chapete to nekdo??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
20.3.08 21:27
hanucha píše:
Lesina píše:
hanucha píše:

L.
Jo Lesi, ale musim kajicne priznat, ze Marianciny hovinka se mi ve vetsine pripadu podarilo z koberce dostat, coz se o kecupu, cernym caji a kakau rict neda. Za to ale muze ten muj chlap :evil: - po maly to cistim okamzite, zato on abych nenadavala, tak ten flek vzdycky prikryje uterkou nebo necim abych ho nevidela :roll: 8O Chapete to nekdo??? :roll:

Zabít a nevyšetřovat, co? :D:D:D U nás se tyhle velký fleky perou hned, to není problém - problém jsou francouzské dveře na zahradu hned u koberce, tři děti, pes a dva kocouři… Máme vodní vysavač, tak to občas vyperem, ale to je jak plivnutí ve vedru… Nejrozumnější by bylo koberec zrušit, ale nechci nechat holky stavět z lega nebo vláčky na holé zemi…

Na to byl parní čistič k prdu - ten by se mi teď šiknul právě na spáry mezi prkny, potřebovala bych vydrbat okna (a to mi právě ukazoval, že je ta pára bezvadná), trouba je u nás hodně používaná a už zase řve o pomstu, kachličky za linkou potřebují vydrbat a musím se poplazit i po koupelně… A tohle všechno by mi pára hodně ulehčila…

L.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
3.7.08 11:06

Ahojky,

Lesi, nepřišla jsi na nějakou tu půjčovnu? :wink: I u nás volá řada koutů po pomstě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.7.08 00:26

Bohužel ne.. Ale stále platí., že by se to hodilo… Haló, je tu díra na trhu, nechcete se někdo o ni zajímat?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný