Nábytek do studentského pokoje

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.20 14:14

nábytek do studentského pokoje

Dobrý den maminky (i tatínkové :) ), ráda bych vás poprosila o radu s výběrem nábytku do dětského pokoje. Je to pokoj pro kluka, jemu samotnému je naprosto ukradené, jak pokoj bude vypadat. Celý dům máme zařízený do teplých barev, kombinace buk podlaha, dveře, okna, nábytek třešeň, bílá výmalba. Ráda bych i pokoj zařídila ve stejném, nebo alespoň podobném stylu. Jen nevím, jestli nábytek kombinaci bílá - třešeň nebo jen čistě bílá. Přikládám fotku, jak by mohl nábytek vypadat. Děkuji vám za vaše názory a odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
12.2.20 14:29

Mně se to celkem líbí, ale bacha na tu třešeň nesmí se to s ní přehnat, je hrozně teplá, možná jen to světlé by bylo víc nadčasové a dýl by se to neokoukalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
12.2.20 14:29

Já bych šla do čistě bílé. Máme třešeň a bílou v obýváku a děsně blbě se s tím ladí cokoliv dalšího :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
12.2.20 15:04

Urcite nedavat pubosovi bilou, sestrenka to vsechno opatlala laky na nehty a jinejma sminkama, coz asi u kluka nehori, ale ruzne fixy, barvicky pri ukolech.. sla bych do celo dreveneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.2.20 15:08
@Peggy54 píše:
Urcite nedavat pubosovi bilou, sestrenka to vsechno opatlala laky na nehty a jinejma sminkama, coz asi u kluka nehori, ale ruzne fixy, barvicky pri ukolech.. sla bych do celo dreveneho

těch různejch dřev už tam mají celkem dost, jestli je podlaha v pokoji buk a okna a dveře třešeň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 15:48

No právě, bojím se tam kombinovat další druh dřeva. Nyní tam je celodřevěný nábytek třešeň. Takový ten co je v každé druhé kanceláři :(.. původně jsem si myslela, že by se vyměnila jenom dvířka za bílá. Ale nevím..

• Citovat
  • Upravit
2426
15.2.20 11:45

Třešeň ne. Je hodně teplá a málo co k tomu ladí. Navíc na můj vkus se mi zdá že se z toho hodně vyrábí kancelářský nábytek. Vybrala bych bílou v kombinaci sonoma či nějaký norský smrk či břízu… Nebo co nejpodobnějsí odstín co máte podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí