Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Výpověď můžeš dostat až po třech nezaplacených nájmech, takže si koukej najít brigádu a dluh rychle vyrovnat.
@Janli To uz hledam. Myslite ze kdyz pani na bytovem zavolam a vse vysvetlim ze mi nabidnou reseni?
Zajdi se domluvit přímo na město, myslím si že by se dalo nájem odložit
@Jdani Ja budu v byte v breznu uz rok. Nikdy jsem nemela zadny problem az ted.
A nemám to sice ráda, ale pokud se bude jednat o dlouhodobý finanční problém, zažádej si o příspěvek na bydlení. I když jak říkám, nemám tyhle dávky moc v lásce, ale v nejnutnějších případech… Ale opravdu se snaž mít práci
@Anonymní píše:
@Janli To uz hledam. Myslite ze kdyz pani na bytovem zavolam a vse vysvetlim ze mi nabidnou reseni?
Zajdi na město a na dlužný nájem si dohodni splátkový kalendář. Na další nájem už snad mít budeš, ne?
@Anonymní píše:
Rozhodně tam zavolej. Úředníci na bytovém nejvíc ze všeho nesnáší, když má nájemce problém a dělá mrtvého brouka. Nikdo ti tam hlavu neutrhne.
@Janli Dobre, zitra tam zajdu. To budu mit. Jsem nervozni a zaroven se strasne stydim nikdy jsem to neresila. No nevim jestli mam narok na prispevek.
@Anonymní píše:
@Janli Dobre, zitra tam zajdu. To budu mit. Jsem nervozni a zaroven se strasne stydim nikdy jsem to neresila. No nevim jestli mam narok na prispevek.
Kalkulačky najdeš na netu.
Zajdi na mesto, rekni jim, co se deje a podej pisemnou zadost o splatkovy kalendar. Myslim, ze to musi projednat rada (vetsinou to schvali). Ale bacha, pokud mas smlouvu na rok, tak (ne)placeni najmu taky hraje roli pri prodlouzeni a v nejhorsim pripade (asi spis u opakovanem neplaceni) by ti smlouvu neprodlouzili. Nemuzes pozadat pribuzne o pomoc?
@zrnko No nemuzu. Ja jsem vycerpala vsechno. Mam smlouvu na rok. Ale stalo se mi to poprve a doufam ze naposledy.
Dobry den, dostala jsem se do srabu. Nemuzu zaplatit najem. Rezervu jsem vycerpala. Bydlim ve statni byte od mesta. Vzdy jsem najem platila - v poradku. Mam strach aby me nevyhodili. Je tady nejaka sance na reseni? Dekuji