Státní byt - placení nájmu

Anonymní
9.2.20 22:24

Statni byt - placeni najmu.

Dobry den, dostala jsem se do srabu. Nemuzu zaplatit najem. Rezervu jsem vycerpala. Bydlim ve statni byte od mesta. Vzdy jsem najem platila - v poradku. Mam strach aby me nevyhodili. Je tady nejaka sance na reseni? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.2.20 22:29

Výpověď můžeš dostat až po třech nezaplacených nájmech, takže si koukej najít brigádu a dluh rychle vyrovnat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.20 22:32

@Janli To uz hledam. Myslite ze kdyz pani na bytovem zavolam a vse vysvetlim ze mi nabidnou reseni?

• Citovat
  • Upravit
662
9.2.20 22:33

Zajdi se domluvit přímo na město, myslím si že by se dalo nájem odložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 22:35

@Jdani Ja budu v byte v breznu uz rok. Nikdy jsem nemela zadny problem az ted.

• Citovat
  • Upravit
662
9.2.20 22:37

A nemám to sice ráda, ale pokud se bude jednat o dlouhodobý finanční problém, zažádej si o příspěvek na bydlení. I když jak říkám, nemám tyhle dávky moc v lásce, ale v nejnutnějších případech… Ale opravdu se snaž mít práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.2.20 22:37
@Anonymní píše:
@Janli To uz hledam. Myslite ze kdyz pani na bytovem zavolam a vse vysvetlim ze mi nabidnou reseni?

Zajdi na město a na dlužný nájem si dohodni splátkový kalendář. Na další nájem už snad mít budeš, ne?

• Citovat
  • Upravit
5708
9.2.20 22:38
@Anonymní píše:

Rozhodně tam zavolej. Úředníci na bytovém nejvíc ze všeho nesnáší, když má nájemce problém a dělá mrtvého brouka. Nikdo ti tam hlavu neutrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 22:41

@Janli Dobre, zitra tam zajdu. To budu mit. Jsem nervozni a zaroven se strasne stydim nikdy jsem to neresila. No nevim jestli mam narok na prispevek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.20 22:42

@Enmamma Premyslim ze tam radeji zajdu.

• Citovat
  • Upravit
Janli
9.2.20 22:46
@Anonymní píše:
@Janli Dobre, zitra tam zajdu. To budu mit. Jsem nervozni a zaroven se strasne stydim nikdy jsem to neresila. No nevim jestli mam narok na prispevek.

Kalkulačky najdeš na netu.

• Citovat
  • Upravit
2069
10.2.20 01:28

Zajdi na mesto, rekni jim, co se deje a podej pisemnou zadost o splatkovy kalendar. Myslim, ze to musi projednat rada (vetsinou to schvali). Ale bacha, pokud mas smlouvu na rok, tak (ne)placeni najmu taky hraje roli pri prodlouzeni a v nejhorsim pripade (asi spis u opakovanem neplaceni) by ti smlouvu neprodlouzili. Nemuzes pozadat pribuzne o pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 01:32

@zrnko No nemuzu. Ja jsem vycerpala vsechno. Mam smlouvu na rok. Ale stalo se mi to poprve a doufam ze naposledy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max