Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na pohled hezký, jinak uzká skřínka není k ničemu, nic do ni nedáš a šuplíky jsou nevím na co určené, ale do těch měnších nedáš taky celkem nic. Navíc jejich pojezdy jsou katastrofální, mohla bych ti vyfotit polský psací stůl po 3 letech používání a je to žalostný pohled ![]()
Mě nepřijde špatný..( až na tu růžovou
), ale neznám rozměry těch šuplat..Do úzké se může vejíc i pc a do malých klidně malé sešity..Jde o to, zda se tam vejdou i A4.
Pokud se do úzkého prostoru nevejde pc ( který možná ani dávat nechcete) dají se tam vyskládat cd, dvd, či velké výkresy a výtvarná díla dětí..
Do většího šuplíku papíry a velké sešity a do malých ostatní - pastelky, vodovky, potřeby..
Nevím jaké máte na psací stůl nároky ,ale já myslím, že pokud od něj neočekáváš, že vydrží 3 generace, tak na pár let vám vystačí.. ![]()
Holky, díky za odpovědi. Na váš popud jsem se na stůl pořádně zaměřila a zjistila, že ty šuplíky jsou fakt na nic.Předtím jsem byla zaslepená designem
. Takže zas musím hledat dál.
JInak určitě nechceme, aby stůl vydržel po celou školní docházku, to by v dnešní době bylo spíš sci-fi.
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s nábytkem ze série KOMI, konkrétněmi jde o psací stůl:
http://www.promarknabytek.cz/…i-stul-km13/
Vím, že jde nejspíš o polský nábytek, ale tan psací stůl je zatím jediný, který se mi pro holky zamlouvá.
Díky za reakce, popřípadě budu ráda za další odkazy.