Nábytek KOMI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jjelena
21.3.11 11:17

Nábytek KOMI

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s nábytkem ze série KOMI, konkrétněmi jde o psací stůl:

http://www.promarknabytek.cz/…i-stul-km13/

Vím, že jde nejspíš o polský nábytek, ale tan psací stůl je zatím jediný, který se mi pro holky zamlouvá.

Díky za reakce, popřípadě budu ráda za další odkazy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
21.3.11 11:56

Na pohled hezký, jinak uzká skřínka není k ničemu, nic do ni nedáš a šuplíky jsou nevím na co určené, ale do těch měnších nedáš taky celkem nic. Navíc jejich pojezdy jsou katastrofální, mohla bych ti vyfotit polský psací stůl po 3 letech používání a je to žalostný pohled :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.3.11 12:50

Mě nepřijde špatný..( až na tu růžovou :mrgreen: ), ale neznám rozměry těch šuplat..Do úzké se může vejíc i pc a do malých klidně malé sešity..Jde o to, zda se tam vejdou i A4.

Pokud se do úzkého prostoru nevejde pc ( který možná ani dávat nechcete) dají se tam vyskládat cd, dvd, či velké výkresy a výtvarná díla dětí..
Do většího šuplíku papíry a velké sešity a do malých ostatní - pastelky, vodovky, potřeby..
Nevím jaké máte na psací stůl nároky ,ale já myslím, že pokud od něj neočekáváš, že vydrží 3 generace, tak na pár let vám vystačí.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
22.3.11 07:59

Holky, díky za odpovědi. Na váš popud jsem se na stůl pořádně zaměřila a zjistila, že ty šuplíky jsou fakt na nic.Předtím jsem byla zaslepená designem :zed: . Takže zas musím hledat dál.

JInak určitě nechceme, aby stůl vydržel po celou školní docházku, to by v dnešní době bylo spíš sci-fi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný