Mravenci v pokojíčku - pomóc!

QQQQ
18.3.11 11:20

Mravenci v pokojíčku-pómóc!!!

Zdravím :kytka: Holka má plný pokoj mravenců a já se do obchodu asi dnes nedostanu abych koupila nějaký hubič :-? Objevují se jí tam tak jednou za dva měsíce-jak to??? Měli jsme i odtáhnutou postel, jestli si tam neschovala bonbon, ale nic… A jak to že jen tam na její půlce? Na synově půlce nic…mají velký pokoj, přepůlený jen skříňkama. Já to nechápu a holka se asi zblázní, pokud je neodstraním :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
18.3.11 11:24

to mám doma každý jaro, nesnáším jaro, těším se na léto, kdy mravenci zmizí. Jednou jsou v kuchyni, jindy v koupelně nebo dětském pokoji. Jsou to šmejdi, na které nic nezabírá (domečky, různé hubiče i babské rady), netuším kde se tam berou, bojuju s nimi už pár let. Radu mám - těš se na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.3.11 11:33

Jenže oni tam byli i v létě, na podzim, v zimě… Jak se objeví tak i zmizí! A jen na její půlce pokoje! Nikde jinde! To bude zas měsíc spát v obýváku :roll: Jak se jich mám sakra zbavit??? :cert:

• Citovat
  • Upravit
9454
18.3.11 11:36

oni bydli ve zdech…jaro leto podzim zima…taky s nima bojujeme…staci jeden drobecek na zemi a hned je jich tam …jediny co mi pomaha…ale stejne to neni na furt jsou ty domecky od raidu na mravence. kdyz je dam tak je pak treba i dva mesice klid…nepotkam jedinyho mravence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.3.11 11:37

a ze sou jen na pulce…neni mozny ze treba sem tam holka vylije neco na koberec sladkyho a v tom to drzi a kluk nic :nevim: tezko rict no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.3.11 11:41

A jak vypadají? Jsou to spíš venkovní mravenci nebo by to mohli být faraoni? Na ty nám kdysi zabral faratox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
18.3.11 11:53

jeee to je neprijemne,my jsme se v loni v lete nastehovali do podnajmu a kdyz jsme mneli uz vsechen nabytek natahany,tak na zdi halda mravencu,mne se chtelo brecet,po koberci lezli i ty kralovny,po zdi uplne cerno,nakoupili jsme biolity a nejaky bily prasek,kterym jsme z venku osypali cely parapet,nebo tam nekde mneli hnizdo,10 dnu,nez jsme je vybubili,a prichazi jaro,a mam strach jestli zase nevylezou,mam z toho hruzu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.3.11 12:17
mikitaa píše:
a ze sou jen na pulce…neni mozny ze treba sem tam holka vylije neco na koberec sladkyho a v tom to drzi a kluk nic :nevim: tezko rict no…

Ony děti právě jíst a pít jinde než u stolu v jídelně nemůžou, tak toto nehrozí… Jsou to takoví malí tmavě hnědí mravenečci… Jen mě napadlo-kluk má kolem pokoje venek(jen trávu), ložnici a obývák, kdežto malá má taky venek-ale ovocný sad, venek(trávu) a obývák… Že by chodili s té strany od sadu, pod oknem má třešeň :nevim: Teď tu byl brácha s biolitem tak snad bude pokoj… Ale malá je děsná hysterka :mrgreen: dnes tam určitě spát nebude :roll:

• Citovat
  • Upravit
15319
18.3.11 12:21

Nám taky pomohly domečky, četla jsem i radu (možná tady :mrgreen: :think: ), že se jim dá nasypat prášek do pečiva, ovšem prý je to tak, že jim to v bříšku nabobtná, což nepřežijou, ale on asi každý z těch jedů působí obdobně. :nevim: Tak pokud se nedostaneš do obchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.3.11 12:24

Díky NELISO prášek vyzkouším :palec:

• Citovat
  • Upravit
2100
18.3.11 12:30

Mě jenom překvapuje, že píšeš, že jste je měli doma i v zimě. Čekala bych, že venkovní mravenci v zimě aktivní nebudou, ale třeba se pletu :nevim:
Faraoni by naopak klidně lezli i v zimě… Jsou malincí, spíš bych ale řekla zrzaví…
Tak ať se jich zbavíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.3.11 18:00

luon: covece my mame taky ty venkovni aji v zime..ono v baraku je teplo tak je jim hej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.3.11 18:12
mikitaa píše:
luon: covece my mame taky ty venkovni aji v zime..ono v baraku je teplo tak je jim hej :mrgreen:

Tedy, to jsou potvůrky. My máme naštěstí alespoň přes zimu od mravenců pokoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.3.11 18:16

Mravenci perfektně rozumějí chemickým signálům - no dyť je to hmyz, že jo… Jak jim přetřeš jejich chodníčky SAVEM, tak máš zase na půl roku pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
18.3.11 18:36
Jura007 píše:
Mravenci perfektně rozumějí chemickým signálům - no dyť je to hmyz, že jo… Jak jim přetřeš jejich chodníčky SAVEM, tak máš zase na půl roku pokoj…

Oni nám lozí po koberci :twisted:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný