Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, pere ten prášek dobře? Já vždycky prala v Arielu, ale poslední dobou toho moc nevypere, tak potřebuju nějakej lepší prášek. Nebo jestli mi poradíte úplně jinej…? ![]()
ja si na nej brousim zuby,tak jsem zvedava co kdo napise…jinak nevim proc,ale s arielem jsem extra za ty prachy spokojena nebyla…takze kupujeme persil a nebo palmex…a vzdycky vychytame nejakou akci,takze pohodicka…
já v něm peru a nemůžu si stěžovat..ariel mi strašně vadil, protože jsem z prádla cítila něco jako aceton, ale každá to máme jinak
Persil Brilliance rozhodně doporučuju
Ahoj já peru v Persilu sensitive a pak ještě používám Persil color gel a jsem maximálně spokojená.Vyzkoušela jsem i Ariel a Bonux a nespokojenější jsem teda z Persilem ![]()
Ahojky, mám teď tekutý a spokojenost, ale nemůžu víceméně srovnávat
Jinak používám persil sensitiv a taky dobrý ![]()
Pokud na něj máš spadeno, tak teď je v akci v Kaufu za 169kč 4kg všechny druhy a tuším v Tetě, ale to musíš vzít dva a vyjdou taky tak ![]()
kozisek píše:
Ahojky, mám teď tekutý a spokojenost, ale nemůžu víceméně srovnávatJinak používám persil sensitiv a taky dobrý
Pokud na něj máš spadeno, tak teď je v akci v Kaufu za 169kč 4kg všechny druhy a tuším v Tetě, ale to musíš vzít dva a vyjdou taky tak
Já ho nakonec včera koupila v Tescu, mají taky akci - 4 kg za nějakých 150, 160 korun. Včera jsem prala tmavý, s tím problém nemám, ale doufám, že se osvědčí i na světlý prádlo. ![]()