Persil Brilliance

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7182
17.3.11 13:44

Persil Brilliance

Holky, pere ten prášek dobře? Já vždycky prala v Arielu, ale poslední dobou toho moc nevypere, tak potřebuju nějakej lepší prášek. Nebo jestli mi poradíte úplně jinej…? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
17.3.11 14:04

ja si na nej brousim zuby,tak jsem zvedava co kdo napise…jinak nevim proc,ale s arielem jsem extra za ty prachy spokojena nebyla…takze kupujeme persil a nebo palmex…a vzdycky vychytame nejakou akci,takze pohodicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
17.3.11 14:23

ahoj holky,

já v něm peru a nemůžu si stěžovat..ariel mi strašně vadil, protože jsem z prádla cítila něco jako aceton, ale každá to máme jinak :-D Persil Brilliance rozhodně doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 15:00

nevim, neznam.. tyto prasky vubec nepouzivam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.3.11 15:27

Ahoj já peru v Persilu sensitive a pak ještě používám Persil color gel a jsem maximálně spokojená.Vyzkoušela jsem i Ariel a Bonux a nespokojenější jsem teda z Persilem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.3.11 17:42

Ahojky, mám teď tekutý a spokojenost, ale nemůžu víceméně srovnávat :mrgreen: Jinak používám persil sensitiv a taky dobrý :palec:
Pokud na něj máš spadeno, tak teď je v akci v Kaufu za 169kč 4kg všechny druhy a tuším v Tetě, ale to musíš vzít dva a vyjdou taky tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.3.11 12:45
kozisek píše:
Ahojky, mám teď tekutý a spokojenost, ale nemůžu víceméně srovnávat :mrgreen: Jinak používám persil sensitiv a taky dobrý :palec:
Pokud na něj máš spadeno, tak teď je v akci v Kaufu za 169kč 4kg všechny druhy a tuším v Tetě, ale to musíš vzít dva a vyjdou taky tak :wink:

Já ho nakonec včera koupila v Tescu, mají taky akci - 4 kg za nějakých 150, 160 korun. Včera jsem prala tmavý, s tím problém nemám, ale doufám, že se osvědčí i na světlý prádlo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 07:01

Já ho kupuju, ale gel. Pere dobře a krásně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný