Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, naše miminko se má narodit koncem ledna, ale už teď sháním všude (i na netu) nábytkové sestavy do budoucího pokojíčku. Moje představa je, aby tam byla postýlka (pokud monžno už ta rostoucí), komoda (s přebalovákem, ale není podmínkou) a skříň. Ale hlavně, líbí se mi takové to bělené dřevo (styl dřevěná ošoupaná podlaha, dnes už jsou takové i plovoučky), pokud možno s co nejmenším barevným zdobením. Barvy nahoníme doplňky. Nelépe teda z moravskoslezského kraje. Děkuji
http://www.hezkydetskynabytek.cz/…-baby-dream/
tenhle pokojík se moc líbil mě, ale stejně to máme úplně jinak ![]()
@Žesťovka Na tuhle stránku jsem se už myslím taky dívala
, snad jsem měla ještě dodat, že by to mělo být i cenově dostupné, tak max. do 30 000,–kč.
@italia ahoj já většinou nakupuji na aukru dají se koupit pěkné sestavy a i cenové dostupné mi budem zařizovat pokojíček až příští rok možná do vánoc uvidíme jak to půjde zatím je tam všechno starší skříně ještě po tatkovi ale vše zachovalé a pěkné ![]()
@italia docela se mi líbala dekorace se žirafou myslím safary tmavé dřevo
postýlka a i nějáké skřínky ve stejném dekoru ![]()
Ahoj, tak já bych 30.000,– za nábytek určitě nedala..Objednávala jsem si přes intertnet a jsem max spokojená (i když nábytek je polská výroba).Objednávala jsem si skříń, komodu s přebalovacím pultem, regál, poličku, postýlku s úložným prostoreem a box na hračky..K sestavě si můžeš vybrat barvu dřeva a motiv (žirafa, želva, medvídek, korunka) a za celou sestavu jsem dávala 13.000,–..Výhoda je že přebalovací pult můžeš mít na komodě, ale jelikož jsem malá, vyhovuje mi na postýlce, která je o něco výš…
Můžu pohledat i obchod kdyby jsi chtěla, byl super a doprava nad 4.000,– zdarma ![]()