Nábytkové sestavy pro miminko 2012

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
393
8.9.12 11:49

Nábytkové sestavy pro miminko 2012

Ahoj, naše miminko se má narodit koncem ledna, ale už teď sháním všude (i na netu) nábytkové sestavy do budoucího pokojíčku. Moje představa je, aby tam byla postýlka (pokud monžno už ta rostoucí), komoda (s přebalovákem, ale není podmínkou) a skříň. Ale hlavně, líbí se mi takové to bělené dřevo (styl dřevěná ošoupaná podlaha, dnes už jsou takové i plovoučky), pokud možno s co nejmenším barevným zdobením. Barvy nahoníme doplňky. Nelépe teda z moravskoslezského kraje. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
8.9.12 12:10

http://www.hezkydetskynabytek.cz/…-baby-dream/
tenhle pokojík se moc líbil mě, ale stejně to máme úplně jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
8.9.12 12:12

@Žesťovka Na tuhle stránku jsem se už myslím taky dívala :), snad jsem měla ještě dodat, že by to mělo být i cenově dostupné, tak max. do 30 000,–kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
8.9.12 12:26

@italia ahoj já většinou nakupuji na aukru dají se koupit pěkné sestavy a i cenové dostupné mi budem zařizovat pokojíček až příští rok možná do vánoc uvidíme jak to půjde zatím je tam všechno starší skříně ještě po tatkovi ale vše zachovalé a pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
8.9.12 14:20

@Kapřík90 ok, já se tam kouknu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
8.9.12 14:23

@italia docela se mi líbala dekorace se žirafou myslím safary tmavé dřevo :) postýlka a i nějáké skřínky ve stejném dekoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
10.9.12 14:04

Ahoj, tak já bych 30.000,– za nábytek určitě nedala..Objednávala jsem si přes intertnet a jsem max spokojená (i když nábytek je polská výroba).Objednávala jsem si skříń, komodu s přebalovacím pultem, regál, poličku, postýlku s úložným prostoreem a box na hračky..K sestavě si můžeš vybrat barvu dřeva a motiv (žirafa, želva, medvídek, korunka) a za celou sestavu jsem dávala 13.000,–..Výhoda je že přebalovací pult můžeš mít na komodě, ale jelikož jsem malá, vyhovuje mi na postýlce, která je o něco výš…
Můžu pohledat i obchod kdyby jsi chtěla, byl super a doprava nad 4.000,– zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
10.9.12 18:17

@Denisa313 Hm, to bys byla hodná, uvítám vše. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie