Kvalitní videochůvička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4972
4.9.12 13:58

Kvalitní videochůvička

Ahoj holky,
chtěla bych si koupit videochůvičku už pro 1,5 leté dítě. Je to z toho důvodu, že bude spát ve svém pokoji a chtěla bych ji kontrolovat právě přes tuto chůvičku. Dále bych chtěla vědět, jak tyhle chůvičky fungují v noci zda je tam nějaké infračervené světýlko a když se budu chtít „podívat“ tak se rozsvítí nebo jak to funguje.
Děkuji za rady a tipy
 Lenca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.9.12 14:10

Ahoj my máme videdochůvičku ANGEL CARE i s monitorem dechu, ale prodává se i bez. Celý ten set byl docela drahý cca 7000 - 8000 tis., ale to díky tomu přidruženému monitoru. Kupovali jsme to ze zdrav. důvodů, syn má epilepsii, tak ho potřebujeme opravdu hlídat. Pořizovali jsme ji v 1 roce a jsem z ní stále nadšení. Přežila bez úhony spoustu pádů, video je super a má i jakési světýlko, kterým si můžeš přisvítit místo malé lampičky. Video frčí i zcela potmě, to je nějak vyřešený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
4.9.12 14:57

Ahoj, my máme videochůvu Emgeton MiMi5 a jsme moc spokojení. Má infra vidění na noc a denní. My používáme infra kdy jsou skvěle vidět otevřené očka. My jí teda máme taky kvůli epi :roll: bez ní si to nedovedu představit. Má dva programy kdy snímá pořád obraz i zvuk a druhý je, že snímá a ukáže obraz jen u pohybu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
4.9.12 14:58

Mám tuhle http://www.zbozi.cz/…geton-mimi5/, má přepínání na noční vidění a spoustu dalších funkcí, ty ani nepoužívám. Jsem spokojená ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4