Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky ![]()
Jsem tu s dotazem, malému bude v listopadu rok. Už teď udělá sem tam pár krůčků úplně sám, takže v zimě už bude asi capkat. A já si nevím rady, zda kupovat fusak do kočárku? Využijeme ho vůbec? Jak jste to řešily vy? Kupovaly jste fusak nebo stačí, když bude mít prcek dejme tomu kombinézku a deku? Díky za rady a tipy ![]()
Ahoj, prckovi bude rok v říjnu a myslím si, že fusak už asi nevyužijeme
předpokládám, že dám zimní kombinézu + deku, ale jsem zvědavá co ti kdo napíše…kdo už má zkušenosti ![]()
@Purelily No já jsem si právě říkala, jo, ještě musíme sehnat fusak. Ale neumim si představit, jak ho pořád vyndávám z fusaku, pak špinavé botky a tak. ![]()
Já na zimu uvažuji o fusaku Lodger Knights and Fairies. je prý vhodný až do 3 let. Ale taky nevím, zda to není zbytečná investice, pokud dítě už bude chodit
S botame a bundou ho tam asi dávat nebudu ![]()
@lyrica ty už nemáš fusak z loňska?
My právě kupovali velký, tak s ním pořád počítám
Ale u nás je občas tolik sněhu že má s chůzí problém dospělý člověk natož čerstvě chodící dítě…
Kamradky holcicka mela rok loni v rijnu a jezdily s fusakem ale porizovala ty navleky na boticky, a taky je fakt ze byla zima docela velika mrzlo poradne…
@Billi nemám, navíc jsem chtěla originál k Nuně, ale nevím, jestli má smysl nebo ne.
@Gizel taky máme Lodgera (už od loňska) a na boty počítám s návleky. Když to tak vezmu, tak většinou vídám děti s fusakem (i ty větší a chodící).
@lyrica tak to bych se na to nejspíš vykašlala. Kdybych neměla Lodgera od loňska, tak bych asi počkala, jestli to půjde i bez něj…
Mám emitex kombi, dole je dělaný na botičky a roční dítko si bez fusaku neumím představit
![]()
Já mám fusak z loňska a spodek fusaku je z materiálu, že nevadí, že se zaprasí… takže asi tak, pokud to nepůjde, tak jak píšeš kombinéza+deka. Mám tento http://www. aesthetic. cz/?lvl=2&idk=11&idss=24
@Billi píše:
@Gizel taky máme Lodgera (už od loňska) a na boty počítám s návleky. Když to tak vezmu, tak většinou vídám děti s fusakem (i ty větší a chodící).
A jste s ním spokojeni? Je to docela investice, ale zase si říkám, že pokud budeme mít někdy ještě jedno dítě, tak se to vyplatí ![]()
@Gizel naprosto, ale myslím, že starší dítko si ho bude rozepínat a nemá u nožiček omyvatelnou látku (něteré to mívají pro chodící dítka). Ale je teploučký a hodně variabilní (nacpali jsme ho i do autosedačky).
Já si to neumim prostě asi představit. Ani s návleky. Jakože malej bude chtít z kočárku, porozepínám, vytáhnu to navlečený dítě z fusaku, chvilku půjde, pak už nebude moct, tak mu nějakym záhadným způsobem nasadim návlaky, aby si je nezašpinil, pak ho budu zase rvát do fusaku, zapínat. No tak to mě odvezou, než někam dojdeme.
A to do fusaku dáváte dítě v kombinéze? To mu musí bejt teplo, ne? Ale když ho pak zase budu vyndávat, tak nemůže bejt nalehko. To je věda.
Určitě fusak. Taky si neumím představit roční dítě bez fusaku v mrazech. I když bude chodit, tak z vlastní zkušenosti, v mrazu toho moc nenaběhá a rád se ještě veze ![]()