Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, chci se zeptat koupila jsem dnes malému tu pěnovou koupací podložku a je tam napsano že před prvním a každým dalším použitím vydezinfikovat vroucí vodou přelit .Tak se chci zeptat jestli jste to taky přelívali
Já myslím že jednou přelít bude stačit, ne? Myslíte že je to něčím napuštěné že se to má přelít?
mělo by to být zdravotně nezávadné ne? Mám nějakou polskou Pluszek modrou kočičku…děkuji za odpověďi ![]()
@verunka84 mám ji právě také objednanou pro prcka a je to dle mého z toho důvodu, aby se tam nedrželi bakterie(přeci jen je to jak houbička na nádobí) ![]()
závadná jinak určitě není.
Udělala jsem to poprvé a pak už ne, jenom jsem to vyždímala, dala vysušit a hotovo ![]()
Veru - to píšou na spoustě věcí, že se to má denně sterilizovat, lahve, dudlíky, vanička… a kdo to svědomitě opravdu dělá? ![]()
myslím, že to přelévání není kvůli závadnosti výrobku, ale že se na tom množí bakterie. Myslím, že bohatě stačí, když to po koupání opláchneš od koupací pěny a nečistot a necháš pořádně uschnout ![]()
@LadyTommy píše:
Veru - to píšou na spoustě věcí, že se to má denně sterilizovat, lahve, dudlíky, vanička… a kdo to svědomitě opravdu dělá?myslím, že to přelévání není kvůli závadnosti výrobku, ale že se na tom množí bakterie. Myslím, že bohatě stačí, když to po koupání opláchneš od koupací pěny a nečistot a necháš pořádně uschnout
souhlas ![]()
Máme ji doma, pro mě to byl super objev asi ve 2 měsících dcery, díky té pěnové podložce jsem mohla koupat společně ve velké vaně i menší i starší dceru (vaničku nepoužíváme).
Před koupáním jsem ho jen opláchla sprchou a po koupání vyždímala, teď bude mít malá rok, už ho nepotřebuje, jen si občas na něj sedne a začala se nám trhat
Ahoj, podložku jsem použila dvakrát a vyhodila pro nedůvěru v její zdravotní nezávadnost. I když bylo vedro, nevysušila se úplně dovnitř, bála jsem se plísně, kvasinek apod. O převaření jsem nečetla, ale naprosto chápu, proč to výrobce doporučuje.
Ja ji pouzila jednou, maly se mi na ni pohotove vykakal, pekne se to vsaklo, tak jsem to rovnou vyhodila.
Bylo to poprve a naposledy, co se pokakal ve vanicce.
Takze ja bych poradila, pokud ji chces uzivat dyl, dat pres ni jeste neco pro pripad nehody.
Ja se bala to prat, myslela jsem, ze se ten molitan stejne znici… Tak asi ne, mela jsem to zkusit. No nic, pozde bycha honit, ze.
Ale tak když se na ni vykakal, tak co už…já to oprala párkrát a stejně jsem po cca dvou třech měsících kupovala novou, od šesti měsíců do roku, kdy už mi malej ve vaně sedí, jsem spotřebovala tři, a to se dá…
Po kazdem koupani vyzdimu v pracce na 1200 otacek, pak je hned sucha a obcas vyperu
Horkou vodou jsem jí prolila jenom před prvním koupáním. Vyhodila jsem jí po 3 měsících, kdy kluk šel do velké vany na protiskluzovou podložku z Ikei.