Pěnová koupací podložka

1808
31.8.12 18:18

Pěnová koupací podložka

Ahoj maminky, chci se zeptat koupila jsem dnes malému tu pěnovou koupací podložku a je tam napsano že před prvním a každým dalším použitím vydezinfikovat vroucí vodou přelit .Tak se chci zeptat jestli jste to taky přelívali :think: Já myslím že jednou přelít bude stačit, ne? Myslíte že je to něčím napuštěné že se to má přelít? :think: mělo by to být zdravotně nezávadné ne? Mám nějakou polskou Pluszek modrou kočičku…děkuji za odpověďi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2170
31.8.12 18:21

@verunka84 mám ji právě také objednanou pro prcka a je to dle mého z toho důvodu, aby se tam nedrželi bakterie(přeci jen je to jak houbička na nádobí) :nevim:
závadná jinak určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
31.8.12 18:21

Udělala jsem to poprvé a pak už ne, jenom jsem to vyždímala, dala vysušit a hotovo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15047
31.8.12 18:23

Veru - to píšou na spoustě věcí, že se to má denně sterilizovat, lahve, dudlíky, vanička… a kdo to svědomitě opravdu dělá? :nevim:

myslím, že to přelévání není kvůli závadnosti výrobku, ale že se na tom množí bakterie. Myslím, že bohatě stačí, když to po koupání opláchneš od koupací pěny a nečistot a necháš pořádně uschnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
31.8.12 18:24

@Maaaca @arcanobacterium díky za odpovědi holky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
31.8.12 18:25
@LadyTommy píše:
Veru - to píšou na spoustě věcí, že se to má denně sterilizovat, lahve, dudlíky, vanička… a kdo to svědomitě opravdu dělá? :nevim:myslím, že to přelévání není kvůli závadnosti výrobku, ale že se na tom množí bakterie. Myslím, že bohatě stačí, když to po koupání opláchneš od koupací pěny a nečistot a necháš pořádně uschnout ;)

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
31.8.12 18:25

@LadyTommy jj já jen chtěla být v obraze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.8.12 18:50

Máme ji doma, pro mě to byl super objev asi ve 2 měsících dcery, díky té pěnové podložce jsem mohla koupat společně ve velké vaně i menší i starší dceru (vaničku nepoužíváme).
Před koupáním jsem ho jen opláchla sprchou a po koupání vyždímala, teď bude mít malá rok, už ho nepotřebuje, jen si občas na něj sedne a začala se nám trhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
31.8.12 19:14

Ahoj, podložku jsem použila dvakrát a vyhodila pro nedůvěru v její zdravotní nezávadnost. I když bylo vedro, nevysušila se úplně dovnitř, bála jsem se plísně, kvasinek apod. O převaření jsem nečetla, ale naprosto chápu, proč to výrobce doporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
31.8.12 19:23

Ja ji pouzila jednou, maly se mi na ni pohotove vykakal, pekne se to vsaklo, tak jsem to rovnou vyhodila. :roll: :mrgreen: :zed: Bylo to poprve a naposledy, co se pokakal ve vanicce. :mrgreen: Takze ja bych poradila, pokud ji chces uzivat dyl, dat pres ni jeste neco pro pripad nehody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.8.12 19:36

Já ji normálně hodila na 90 do pračky a v klidu se vyprala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
31.8.12 19:40

Ja se bala to prat, myslela jsem, ze se ten molitan stejne znici… Tak asi ne, mela jsem to zkusit. No nic, pozde bycha honit, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.8.12 19:45

Ale tak když se na ni vykakal, tak co už…já to oprala párkrát a stejně jsem po cca dvou třech měsících kupovala novou, od šesti měsíců do roku, kdy už mi malej ve vaně sedí, jsem spotřebovala tři, a to se dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4166
31.8.12 19:47

Po kazdem koupani vyzdimu v pracce na 1200 otacek, pak je hned sucha a obcas vyperu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.8.12 19:52

Horkou vodou jsem jí prolila jenom před prvním koupáním. Vyhodila jsem jí po 3 měsících, kdy kluk šel do velké vany na protiskluzovou podložku z Ikei.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4