Monitor dechu - častý poplach

151
4.9.12 12:00

Monitor dechu-častý poplach

Ahojky mám doma zdravou 4 týdenní holčičku ale za dnešní noc se nám 4krát spustil poplach na monitoru. Jednou to bylo asi protože odcestovala na kraj postýlky ale zbylé 3 poplachy?? Je možné že by měla zástavy dechu a jak k ní přiběhly tak zase začala dýchat nebo je to chyba monitoru?? Předtím už se nám taky prákrát spustil poplach. Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
4.9.12 12:02

Máš ho nový nebo použitý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.9.12 12:04

Mě to asi 2× udělalo taky. Prý to může být i matrací. Zkus si přečíst návod, určitě tam jsou doporučení, jak tomuto zamezit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
4.9.12 12:07

Ahoj, my jsme měli nanny a asi do 3 měsíců (dokud byla malá zavinutá) jsme měli monitor přímo pod ní po dekou, když byl až pod matrací, tak se taky často spouštěl (matraci máme s kokosem)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.9.12 12:09

Ahoj, sestře se to taky stávalo u její dcerky, když jí byl měsíc. Měla Nanny chůvičku ještě po mém synovi. Dostala radu jak přezkoušet chůvičku, ta byla v pořádku. Tři dny byla s malou v nemocnici na vyšetřeních, ale malá byla také v pořádku. Po návratu domů to přestalo. Myslím, že tu podložku pak už nedala pod matraci ale jen pod dvě larisy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
4.9.12 12:11

Může to být chyba, třeba staré baterky, silná matrace. Ale taky je možné, že má malá trochu delší dýchací pauzy, než je monitor nastavený, takže to spíná. Pokud je růžová a reaguje, nedělala bych si z toho hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.9.12 12:11

Pokud má malá míň jak 6 kilo, což předpokládám že má, tak má být ta deska přímo pod ní, na matraci, pod prostěradlem. Jinak by ji to nemuselo snímat. Já jsem kupovala nový pro syna a nikdy mi to falešné poplachy nedělalo ani když cestoval po postýlce. Teď ho má dcera a houká skoro každou noc, jen se pohne kousek vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
4.9.12 12:13

Nám to dělalo, když jsme měli tu krabičku moc nízko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.9.12 12:14

Máme nanny a úplně novou, zkusím vyměnit baterie a dát to jen pod prostěradlo. Snad to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.9.12 12:14

Přesně tak, dala bych ho hned pod prostěradlo nebo deku. Takhle jsme to měli u malého asi až do tří měsíců, pak šel pod matraci. Zahoukalo nám to hned první den od příchodu z porodnice, hrozně mě to vyděsilo a hlídač šel hned pod něj. Byl v zavinovaččce, takže ho hlídač ani nějak netlačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
4.9.12 12:23

Ahoj.
Jak radí holky, dát asi jen pod prostěradlo. Já měla novou nanny od 3m, byla pod matrací pak najednou začala blbnout, prostě bez upozornění začal alarm několikrát za noc. Reklamovala jsem ji a po seřízení šlapala jak hodinky, dokonce i když syn v té době už 9m odcestoval do protějšího rohu postýlky, snímala signál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.9.12 12:30

Ahoj, mi to ze začátku také blblo, ale mám ho půjčený po dvou dětech, jsem si myslela, žeje to tím, ale pak ho manžel posunul tak, aby ta podložka byla uprostřed dítka, pod podložkou je ještě pevná deska. Od té doby už se mi falešně spustila už jen jednou, když jsem vyndala mimčo v noci :DD a to už máme přes 6 měsícu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
4.9.12 12:41

Ahoj my jsme nanny taky meli, taky nam falesne houkal… chce to pod ten monitor dat nejakou tvrdou desku… ted mam jinej babysense a ten uz tu tvrdou desku pod sebou ma..

Jinak o nanny jsem slysela, ze pipa casto falesne…

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
4.9.12 12:46
@Aviciii píše:
Ahojky mám doma zdravou 4 týdenní holčičku ale za dnešní noc se nám 4krát spustil poplach na monitoru. Jednou to bylo asi protože odcestovala na kraj postýlky ale zbylé 3 poplachy?? Je možné že by měla zástavy dechu a jak k ní přiběhly tak zase začala dýchat nebo je to chyba monitoru?? Předtím už se nám taky prákrát spustil poplach. Děkuji za názory.

Ne, spíš to vypadá na hodně citlivě nastavený, pak stačí, když se zavrtí - tohle docela často psaly kamarádky z naší skupiny, co ho měli.. Mám zkušenosti pouze s monitorem Nanny z porodnice a ten naštěstí řval až cca po minutě bez dechu - vím, protože jsem ho zapomínala vypínat, tak se vždy rozeřval, když jsem prcka vyndala..
Byl to pak jeden z důvodů, proč jsem ho doma nepoužívala, navíc se mi nelíbí, že mi dítě spí na elektrickém obvodu.

• Citovat
  • Upravit
13415
4.9.12 12:48

Nečetla jsem vše, snad se nebudu opakovat. Taky mi to dělal, ale někde jsem četla, že by měla ta deska být položená na pevné desce pod matrací, ne přímo na roštu. Od té doby ani jeden falešný poplach, tak doporučuju to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí