Monitor dechu - častý poplach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
4.9.12 12:51

Ahojda, my máme taky Nanny, poslední dobou, nám často houkala, ikdyž ležel přímo na desce, ale syn byl v pořádku, tak jsem ji poslala do Jablotronu - nebo jak se to tam jmenuje - na reklamaci a vyměnili mi celou desku - prý měla špatnou citlivost. Nanny by měla snímat ikdyž leží na boku - mimo desku, či na druhém konci postýlky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
4.9.12 12:52

Taky jsme meli nanny, novou. Dali jsme pod tu desku i podlozku, aby to nebylo primo na rostu a stejne houkala. Moc jsem to nepochopila, protoze kdyz jsem malou vyndala z postylky, tak to zacalo houkat, ale kdyz se sama odkulila na druhy konec postylky, tak to ani nemuklo.
Pokazde, kdyz monitor pustil alarm, tak lezela na ty desce, ne nikde mimo. Spis mi prislo, ze mela opravdu ty delsi dychaci pauzy, vzdycky jsem k ni prilitla, zacala s ni trast a pak jsem slysela, jak se nadechla. Nekdy ji vzbudilo a nadechla se prave pri tom houkani.
Ale mela jsem z toho dost soky, ani nespocitam, kolikrat nam to tu v noci houkalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.9.12 13:06

Mámm půjčenou Nanny po dvou dětech, nesmí ležet na roštu, musí pod ní být tvrdá deska.. jinak máme dost uzkou matraci…za 2 měsíce nám nepípala ani jednou a to ani když malá cestuje dolu po postýlce(nebot má tu postýlku zvednutou a klouže po prostěradle dolů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
4.9.12 13:16

To samé co holky - přímo na stránkách výrobce píšou, že u malých dětí je lepší to dát na matraci, že to špatně snímá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.9.12 13:28

V porodnici jsme měli taky Nanny a dvakrát se nám spustil poplach. Doma ale máme koupený detektor dechu zn. Snuza, je to takové malinké vajíčko, které se dává za plínku a snímá pohyb bříška, když se zastaví dech, tak to první začne vibrovat a po 15 vteřinách to začne pípat. S tímto detektorem jsme klidnější a může to mít kdekoliv, takže pohoda :pankac: Všem doporučuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
4.9.12 14:29

Taky máme Snuza na plínku a je skvělý - tedy přestala jsem ho klukovi dávat tak kolem toho šestého měsíce. Můžu ho jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.9.12 14:35

My máme nanny a jsme spokojení, asi máme štěstí, když to nevypnu jakmile malou vyndám píská to tak, že to slyší i sousedi naproti v domku, takže jsem opravdu spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.3.14 12:32

Maminky rády bych se s Vámi poradila: mám skoro 3měsíční dvojčátka a mám obavy skrze neustálé poplachy u Jonáška. Už jsme byli i na pozorování v nemocnici a nic se nezjistilo. Je zcela zdráv. Je sice fajn, že mu v nemocnici nic nezjistili, ale monitor mu včera opět řval když spinkal v lehátku a dnes v noci sem slyšela jen vibrace (mám respisense). Nevím zda nezkusit ještě jinou nemocnici nebo vyhodit monitor páč jsem v hrozném stresu. Já už mám i nastudováno jak oživovat kojence :( nemáte některá zkušenost? Doktorka to uzavřela s tím, že má jen delší dechové pauzy když spí - monitor je nějak nastaven a on prostě se tomu vymyká… snad má pravdu… jinak na mě vždy kouká jelikož jej monitor vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.3.14 12:41

Můžu ti snad jen poradit vydržet.

Měla jsem Nanny na obě dvě děti.

Dceři pípal falešný asi 2× ale to až po půl roce - někdy kolem 7-8 měs., ale syn měl jak píšeš delší pauzy v hlubokém spánku a prostě řvalo to často. Vždy jsem letěla, snažila jsem se ho probrat a pak se z hluboka nadechnul. Jako nervy šílený, poprvé jsem byla zralá na panáka, ale po těch cca 3 měs. se to zlepšilo.. i když vlastně nezlepšilo, ale začal se mnou skoro celou noc spát v posteli a tím pádem na monitoru nebyl - jen z večera. A spí se mnou vlastně pořád - skoro dva roky. Tím ti, ale nechci psát radu stylem - přestaň ho na něj dávat… zase je lepší, že je hlídaný a o těch pauzách aspoň víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
26.3.14 12:49

@Navli Moc děkuji za reakci. Také věřím, že se to časem zlepší. Kluci spí v postýlce jen do prvního nočního kojení. Pak spí se mnou, protože jsem líná vstát a dát je zpátky ;-) proto jsem pořizovala monitor na plenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.3.14 13:04

@kookinka
Mali sme Snuzu na maleho, a ked blbo priliehsla na brisko(zmena polohy prcka) tak nam to rvalo alebo vibrovalo..tak sme poridili i Babysense a zadny poplach..maly bol nedonoseny, tak mi cybal,,tuk" na brisku, takze to blbo snimalo..jukni ci tam v nejakej polohe nema volno..a mozno by nebolo od veci nechat skontrolovat pristroj..ono su tieto masinky citlive..skus si ho dat zabnuty do dlane a rukou pohybovat hore-dole, bude snimat pohyby..ked prestanes tak spusti alarm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.3.14 13:10
@kookinka píše:
@Navli Moc děkuji za reakci. Také věřím, že se to časem zlepší. Kluci spí v postýlce jen do prvního nočního kojení. Pak spí se mnou, protože jsem líná vstát a dát je zpátky ;-) proto jsem pořizovala monitor na plenku.

Takhle jsem to měla u syna… a hlavně měla jsem pocit, že když se nadechnu já nadechne se i on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
26.3.14 13:50

My jsme na mladší dcerku pořídili nový Nanny. Dali jsme ho dle návodu na rošt na pevnou desku a na to matraci. Dcerka takto spala od narození cca 3.400g až do jednoho roku. Nestalo se mi, že by se spustil falešný poplach. Podložka snímala perfektně, ikdyž dcerka nespala později přesně na podložce ale odplazila se kousek dál. Měla jsem spíš strach, že podložka snímá pohyby jak třeba sahám do postýlky a považuje to za dýchání miminka… No prostě někdo je vyplašený, že to spíná pořád a já byla vyplašená, že to nepíská vůbec. Teda samovolně. Jinak jsem poplach ze začátku spouštěla pravidelně já, protože jsem malou vytáhla z postýlky a nevypla monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
26.3.14 17:38

My měli Babysense..a ani jeden poplach a to malá měla 2,9kg…zkusila bych si někde vypůjčit jiný monitor…např. v porodnicích půjčují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
26.3.14 18:44
@Pce píše:
My měli Babysense..a ani jeden poplach a to malá měla 2,9kg…zkusila bych si někde vypůjčit jiný monitor…např. v porodnicích půjčují…

jojo, my zacinali na 2,5 a nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport