Jaký pořídit fusak na zimu?

942
6.9.12 14:48

Jaký pořídit fusak na zimu??

Ahoj holky, mám měsíčního chlapečka a chystám se koupit fusak na zimu a nevím si rady :think: Muzete mi někdo poradit, jaký se vám osvědčil a kde se dá pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
6.9.12 14:49

Klasika - Emitex Combi 8) Kupovala jsem na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.9.12 14:52

Záleží kolik do toho chceš investovat, jestli chceš nový atd. My jsme začali s Emitexem, ale u druhého dítka jsme pořídili Lodger Bunker. Doslova špička a dá se používat od podzimu do jara díky dvou vrstvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
6.9.12 14:53

My máme taky Emitex 3v1… hodně maminek mi ho radilo, tak jsem do něj šla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.9.12 14:54

Já plánuju také koupit Emitex 3v1, slyšela jsem na něj jen samou chválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.9.12 14:58

K Emitexu nic velice negativního nemám, jen se nám neosvědčilo u chodícího dítka rozepínání na bocích, takže jsme hledali něco s tím předním. A Lodger je zavinovací, takže tam je to úplně v pohodě. Ale Emitex jsme nezatratili a malou jsme v něm vozili ve vajíčku (narozena říjen). Další mimis přijde v únoru, takže taky jistě využijeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
6.9.12 15:29

Kupovat chci určitě nový, Lodger je luxusní :palec:, ale nevím ještě jestli chci tolik investovat :mrgreen: …nebo od emitexu se mi líbí Cocoon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
6.9.12 15:52

Lodger je naprosto bezchybny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.12 16:01

Loni jsme měli Emitex, letos budu po dlouhém rozhodování kupovat Lodger Bunker.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.9.12 16:02

Tak zrovna aktuálně jsou i nějaké kuponky na Dny Marianne do dětských obchodů a vychází tak na necelé 2tis. To už bych asi bez mrknutí dala, protože fakt je to super investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.12 16:05

Teď mají LB v akci za 1749,– ve dvou variantách skoro na všech e-shopech. http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.9.12 16:08

@lyrica Hmmm, to zní taky dobře, ale tohle prostě nejsou moje barvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.12 16:09

@MisaHanuska No já mám černo-šedou Nunu, takže budu kupovat ten Silver a padne tam skvěle. ;) Ale není to pro každého, no. I když ta cena je lákavá, když někdo kouká na finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.9.12 16:15

@lyrica To určitě jo. Kdybych měla volit z těchto dvou barev, tak jdu taky do Silveru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
6.9.12 16:18

@Kataa Kačí :mavam: já se ti sem vtírnu..taky mě to zajímá :lol:
@lyrica lodger je můj favorit, láska přes internet :lol:..díky za odkaz, akce na něj je super..to jsem nevěděla.. :potlesk: :palec:
ještě se mi taky líbí Cocoon od Emitexu, tak nevím, jestli ten nebo investovat do Lodgeru.. :think: a podotýkám, že ani jeden jsem ještě na živo neviděla, pouze se mi zamlouvají přes net.. 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4