Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já jsem teda svým dětem v životě tep neměřila
Podle mě ji moc pozoruješ.
@milwinka píše: Více
asi tak… clovek hlida max to teplotu…
zakladatelko, tve ditko ma nejake problemy se srdickem ze ho tak hlidas?
vodnata ryma a teplota 37,4 jsou jinak naprosto odpovidajici, s tim se nechodi k mudr ani normalne natoz pohotovost
Přemýšlím, jestli jsem za těch 15 let někdy měřila tep svým dětem. Snad jen, když si u babičky zkoušeli tlakoměr, tak jsem viděla, jaký mají.
@maminaAJ Dr mi na poslední kontrole řekla, ať zapisuju hodnoty srdeční frekvence. Od té doby kontroluji. Nicméně mi stále přijde takový nárůst tepové frekvence příliš vysoký. Oxymetr navíc ukazuje jen 88% saturaci kyslíku v krvi. Nevím, jestli tu saturaci ukazuje dobře a nebo ne.
@Anonymní píše: Více
Aha, jen tak z ničeho nic, ti při preventivně řekla, že máš dítěti tep, jo ![]()
Tak dítě bojuje s nemoci, to mají vždycky vyšší tep. Dětem taky buši dost když je večer uspavam a jsou nemocní. Ale kolik ti nereknu
A jak doktorka věděla, že jí kolísá tep? ![]()
@j.a.n.i1 ano, jelikož jsem říkala, že mám nedomykavosti chlopně a jestli by dcerku poslechla a zkontrolovala, zda je v pořádku.
Co ta saturace kyslíku v krvi? Stále to ukazuje hodnotu 83-84%
Zdravím,
moje dcera má 4 roky a včera jí začala rýma. Dneska jí má silnější a pořád ji teče z nosu. Teplotu má lehce zvýšenou do 37.4
Děsí mě její srdeční tep. Leží a dívá se na televizi a má tep skoro pořád přes 140 i přes 150. Normálně mívá tep 110-120.
Strašně mě to děsí. Ještě je sobota a dr má zavřeno. Jinak měřím oxymetrem.
Teď se jí chce spát, leží a má tep i před 150.
Nemám ani auto, abych mohla zajet na pohotovost. Jsem z toho úplně špatná.
Prosím, kolik mívají vaše děti srdeční tep při nachlazení..