Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všechny, jsem po 1.IVF, dne 11.6. jsem byla na transferu a zavedli mi 3 embrya, polehávám tedy doma a nic nedělám, kromě toho že si nachystám jídlo a dojdu na wc, manžel totiž musí chodit do práce ![]()
Docela se už těším na ty drobečky, čekali jsme s mužem strašně dlouho.
Držím všem palečky
Justy, polehávat nemusíš
stačí, když na sebe budeš opatrnější a nebudeš tahat nic těžkého - prostě naprosto běžný život, jen nesmíš dělat nic těžkého
nikdo totiž neprokázal, že klidový režim něčemu pomůže…
každopádně přeji hooodně štěstíčka a ať se prcci v bříšku dobře drží a nepustí ![]()
jak dlouho jste čekali?
Justy - držím všechny 4 palce a posílám spoooooustu energie ať se zahnízdí a rostou ![]()
Justy, přeji hodně štěstí, je tady diskuse po 1.IVF. Zkus to, navíc je tam teď spusta holek, kterým to vyšlo, třeba tě to povzbudí… nevím.
Jak dlouho jste čekali?
Justy, opravdu nemusíš ležet, já dokonce chodila do práce a povedlo se (i když ne napoprvé). Držíme palečky, aby se udrželo aspoň jedno embrijko! Mě už jedno takové embrijko leží v kolíbce ![]()
Hodně štěstí! Kati
ahoj holky, děkuji moc za rady a podporu, taky věřím že se mi alespoň jedno uhnízdilo a že ho za nějaký čas přivítám na našem světě.
A všem co mají před IVF tak se holky nebojte, punkce-odběr sice potom trošku bolí, ale transfer je už pohoda a rychlovka. ![]()