dlouhodobé snažilky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
967
30.5.07 22:02

dlouhodobé snažilky

Zdravím všechny snažilky, které už na mimi čekají déle, než je normální.
Jestli vám také připadá, že všichni okolo to úspěšně zvládli během pár měsíců a vy stále nic, tak vítejte. Třeba bychom se mohli vzájemně podporovat v tomto delším běhu. Tak uvidíme, jak se diskuse ujme. Určitě o sobě napište víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
31.5.07 02:12

ahojky Moni, zdraviim takzy vsechny ostatni dlouhodobe snazilky, take se radim mezi vas, moc dobre znam to cekani, kupovani testiku s marnou nadeji…ale to velke y za necely tyden oslavi sve treti narozeniny. Moc radi bychom privitali sourozence, ale jiz to zrejme nebude mozne. Z Prahy jsme se odstehovali a uprimne receno vydavat nemale finance za dalsi pokusy IVF se nam zatim nechce…Chci jen povzbudit vsechny ostatni, at se nevzdavaji a stale cekaji i na vas prijde cas…clovek sice vyroni potoky slz, ale opravdu verte tomu, ze se jednou tech carek jako bicu na tehu testu dockate a to vsechny!!! ahoj!!!! 8)

• Citovat
  • Upravit
73
31.5.07 09:20

ahoj,
my sa sice snazime len 3. mesiac, ale prve babo sa nam podarilo na prvykrat, tak sa mi to teraz zda byt uz dlho :roll: Zacala som si merat teplotu a podla vsetkeho som OVU este nemala a to som uz 17. den cyklu a mavam ho pritom pravidelny a len 27-dnovy, tak neviem..
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
31.5.07 09:28

Angeli 3měsíce je úplně normální a je také normální, že je sem tam nějaký cyklus anovulační. Já mám bohužel všechny. Takže se léčím, napíšu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
31.5.07 10:36

Ahoj holčiny, pokud byste se chtěly přidat, máme thread Snažilky v oblasti fóra Snažení a jsou tam holky, co teprv chtějí začít i ty, co se snaží pár měsíců nebo i let. Ty, co se léčí i ty, co si měří BT nebo dělají ovu testíky, aby tomu pomohly :wink: Takže rády vás uvidíme a můžeme se navzájem podělit o zkušenost i podpořit, když je potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
31.5.07 13:45

Jani, já o vás vím, ale proč nemít klidně ještě diskusi pro ty, kteří ve snažilkách kysnou už tolik měsíců, třeba i let, všichni kolem se stěhují do dalších typu rodíme v … a jen oni pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
31.5.07 14:14

Jasně Moni, chápu, takže držím palce a ať se vám to tu rozběhne :wink: Já už si taky někdy připadám jak zasloužilá snažilka a profesionál ve sledování úspěchů ostatních :roll: ale přeju jim to, jasně, že jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
31.5.07 14:21

Angeli, fakt se neboj. Také jsem zkoušela měřit teplotu, ale byla jsem z toho ještě víc nervozní, tak jsem se na to vykašlala. Teď už chodím pořád na UZ, takže kdybych se nastartovala, MUDr. mi řekne, kdy bude ovu, určitě dostanu i nějakou injekci a vidělo by se. A možná bych šla rovnou na inseminaci, to se ještě uvidí, až se konečně nastartuji. Asi za 3 týdny mě čeká laparoskopie, v tu docela věřím, že mi pomůže a začnu mít ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
31.5.07 14:34

Jani, jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
31.5.07 17:43

ahoj monika,
dik za povzbudenie!!
drzim palce, aby to s tou laparkou dobre dopadlo! ja som bola na laparoskopii pred ca. pol rokom, mala som paraovarialnu cystu. odporucili mi otehotniet po 2 mesiacoch, ale vtedy som sa na to vobec necitila (psychicky ani fyzicky - syn nemal este ani rok, kojenie a jedno s druhym..) a teraz sa bojim, ze som to presvihla :?
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
31.5.07 21:28

Angeli, už mám také jednu laparku s cystou za sebou. A také mi ten pojem paraovariální je nějak povědomí. Já jsem s cystami bojovala od 16let. Hrůza. A před dvěma lety se na to přišlo, že mám polycystické vaječníky. To je problém, proč jsem ještě neotěhotněla. Do té laparoskopie dávám dost velké naděje :wink: Měla bych na pár měsíců začít fungovat, tak půl roku, pod dohledem doktorů to musíme stihnout.
Angeli, kdybys byla nějaká nervozní při měření teplot, tak zkus požádat svého MUDr., jestli by tě 12.DC nevzal na UZ a neřekl ti, kdy asi budeš mít ovulaci. :wink: Tak to mám já už docela dlouho, aby se vědělo, jak funguji, nebo spíš moc nefunguji. A kdyby něco, určitě by tě třeba jen lehoučce přistimulovali. To dopadne, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
31.5.07 21:36

Ahoj holky,

jako se vším tak i s tímhle to jde nahoru a zas dolůůů…no a já se zrovna cítím tam dole…je to můj 12ctý den dneska po IUI, a já fakt ty mencky nechci dostat, ale vypadá to, že to už přichází…chvíli jsem brečela, tedkom už jsem jenom smutná…brouzdám po netu a snažím se dívat se na články lidí jako já…ale je fakt, že většina lidí jsou v pohodě…vy:,–(í antikoncepci a bum, jsou v tom…
Hm, já teda nikdy žádnou nebrala, a ani nemusím…můj manžel má špatné sperma..máme zasebou naši pátou IUI, tak jsem si říkala, že to už třeba vyšlo…
Už mě to fakt nebavíííí..jenže příští měsíc tam musím zas…ale už naposledy…
A jak vy?
Já se strašně moc těším na to IVF. úplně v to věřím, protože tohle už musí vyjít!! protože jestli ne tak co víc???
mějte se.
Delfínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
31.5.07 21:51

Delfínku, neboj, víš, co si vždycky říkám, když to nepůjde jinak, tak je tu IVF. A to je jen otázka času a peněz. Někomu to vyjde rychle, někdo musí jít na víc pokusů, ale vyjde to, neboj. Navíc, budeš mít určitě i spoustu mražáčků, takže další možné KET. A je na tom manža hodně blbě? Myslím, že to nemůže být tak strašné, když vás nechají tolikrát chodit na IUI. U nás dělají před IVF z povinnosti jen 2IUI. Aspoň tak mi to jedna, s kterou jsem ležela v nemocnici se spontánním potratem říkala, protože ona měla IVF. :cry: Jestli mrcha opravdu dorazí, tak si třeba říkej, že když tam to mimi není, tak ho tam nevyčaruješ a jsi zase o den blíž k IVF. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
1.6.07 18:05

Ahoj holky,

no jo…já ziju ve Fr, tady je to jine..musíš jich podstoupit šest…Tedkom jsem napjatá jak drátek, protože už mám druhý den menstruační bolesti, a pořád nic…jenže jsem předtím brala dvakrát gonadotropin, a vůbec nevím, co to může udělat, jestli to třeba nezblbne tělo, aby si myslelo, že je těhotné!!!
Byla bych ale ráda, kdyby to nebyla pravda, a já byla těhotná…
nevím, co si mám myslet..

Ja vím, v Cesku je to fakt drsné, to IVF je tak drahé, že si na to lidi prý berou i půjčky, tak v tomhle jsem ráda, že jsem tady…

A jak si na tom ty?

ahoj

Delfín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
1.6.07 18:14

Delfínku, ale někdo popisuje MS bolesti, když se zavrtává mimi. Zkusila bych to testnout, kolik dnů jsi po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí