dlouhodobé snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
5.6.07 08:35

Angeli, a ty už nějaké děti máš?
Holky, já si myslím, že dokud se člověk nad tím nepovznese, neotěhotní. Takže, máte už připravená křidélka, aby se nám lépe vznášelo? Myslím si, že léto je krásná doba na otěhotnění, protože má člověk fakt dobrou náladu. Zima je horší, spíš to na člověka padá, ale je pravda, že zase nevidí ty bříškaté maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.6.07 09:17

Moni - to je mi líto. Budu držet palce, aby „profouknutí“ fungovalo tak, jak má. Já bych snad měla mít vajíčko v pohodě, tenhle cyklus jsem si dělala ovu testy, takže mám luteální fázi 16 dní, předtím jsem si při plánování počítala spíš s 14 dny, ale nevadí. Netuším, jestli prostě nemáme spíš „únavu“ organismu. Je mi 32 a příteli 42,5, takže prostě už nejsme mlaďoši :lol:

Angie - snažíme se o prvního mrňouska a myslím, že čím dýl se snažíme, tím víc se na to oba těšíme a už se z toho nenervujeme, jako na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.6.07 09:18

Ahoj všechny snažilky :D , my se snažíme o mimíska už přes 2 roky, od února jezdíme do CARu a máme za sebou veškerá vyšetření a výsledek - oba jsme naprosto zdraví, jen já mám občas problémy s MS. Když nám byla navržena IUI tak jsem věřila že se to povede hned na poprvé. Měla jsem všechny těhu příznaky a MS nedorazila, když jsem ale přijela na kontrolu bylo těhu vyloučeno a krev negativní. Bylo mi hrozně :( na druhé IUI jsme byly zkraje května a taky už vím že to byl neúspěch. Příští týden nás čeká 3 IUI. Já už nevěřím že se to povede. Chci pak jít na vyšetření, jestli můžeme mít děti spolu. Jinak mě nenapadá v čem by mohl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
5.6.07 12:10

vítám Maufka , to mi je líto těch IUI a máš průchodné vejcovody? A od čeho jsou ty problémy s MS? A imunologii tedy nedělali? Myslela jsem si, že to také patří k základnímu vyšetření, než se pustí do dalších věcí 8O
Tak asi ne, no. Ale neboj, i to se dá řešit, takže se určitě dočkáš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
5.6.07 12:15

Jani, víš co ještě pomáhá? Lahvička vína. To radil Plzák mojí tetě po 4letém snažení a nic na obou nenašli. A pak měla dvě holky po 20měsících. Ne se úplně oddělat, ale malinko (manža se samozřejmě nesmí vyřadit z provozu) a ty si dej, kolik chceš.
To vlastně platí i pro Angeli. Už mám doma víno zakoupené, jen jsem se nedočkala ovulace, takže jsem ho už načla. Ale to nevadí, klidně si koupím další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
5.6.07 12:51

monika27, na RTG vejcovodů jsem byla, ty mám v pořádku. S menstruací jsem měla problémy po vysazení HA. Rok jsem brala Proveru. Ale jako naschvál když jsme začali jezdit do CARu tak byla pravidelná. Imunologii nám nědělali, ale jsem domluvená s doktorem že po 3 IUI nám jí udělají. Jak to vyšetření probíhá? Mám strach z výsledku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.6.07 12:55

monika, mam 19 mesacneho chlapceka, je to cislo, nenudime sa :lol: brala by som este jedneho :wink: pozeram podla metrika, ze aj ty mas kluka, len o 2 roky starsieho, musi to byt uz fajny partak 8)
cervene vinko, to je dobry tip! mojej mame, ked nemohla otehoniet s druhym poradili vymalovat spalnu na cerveno - a este v ten mesiac pocali braska, tak tuto moznost si nechavam v zalohe :wink:
janine, prosim ta, ved ste v najlepsich rokoch :wink: pozerali ste vcera spravy na markize? davali 28-rocnu staru mamu :lol: ale to je ine kafe, dobre sme sa zasmiali, taki pohodovi romovia 8)
maufka, drzim palce! a vies ako sa hovori - do tretice vsetko dobre!!!
inac, v noci som mala tak hrozne krce, ze som myslela, ze zacinam rodit (..no, prehanam), ale bolo to ako pri silnej MS a pritom to mam dostat az za tyzden. to sa mi este nestalo..nechapem..
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.6.07 13:33

Moni - dík za tip, červený si dám ráda a když bude potřeba víc pokusů, tak se holt obětuju :lol:

Angel - než mi došlo, že 28 stará mama není, že je už „stará“ ale že je „babička“ tak jsem to četla asi 3× :oops: Ale už chápu :P , to víš, já vycházela z toho, že tady většina snažilek je 21 až 28 let, takže si vedle nich připadám někdy jako historickej artefakt, ale jsme samozřejmě v príma věku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
5.6.07 16:56

Ahoj Angelino,

tak to je fakt drsné, v 28 být babičkou…moje mamka učí žačku, jejíž mamka je taky romka, a je jí 25, a má 4 děti, a prý to „jen“ u těch čtyř nezůstane…
jak to ty jiné národy dělají, že jsou tak plodné…

To s těma křečema ti nezávidím, já mám bohužel taky takovou hnusnou menstruaci…krvácím jak prase, a ještě u toho bolestí lezu po stěně, ty prní tři dny…děkuji tomu, kdo vynalezl IBUPROFEN!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.6.07 08:30

Holky, tak to patřím také do klubu bolestivé MS. Můžu to srovnat s porodem. Je to jako porod v poslední fázi. Porod (můj) měl výhodu, mezi kontrakcemi je úplně dobře, při MS mám 45minut obrovskou kontrakci, ale porod mi trval 12hodin, pak císař. Takže celkově to byla zase jen taková bolestivá MS.
Tak to jen tak pro uklidnění, že porod nebude horší. :lol: Kolik takových porodů už jsme tedy měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
6.6.07 09:16

Já teda taky patřívala do klubu MS = bolest 2 dny k nevydržení a na Algifenu kapkách jsme teda měla úplně závislost, ale pak jsem začala trochu víc vnímat svý tělo a došlo mi, že stupeň bolesti hodně souvisí s tím, co předtím jím. Takže chemický věci typu bílej chleba, sušenky, uzeniny, taveňáky mi to dělaly k nepřežití a spíš na půl hladovka 2 dny před a jen trochu ovoce a hodně zeleniny a tmavý pečivo a rejže mi dost pomohlo. A maso jsem nejedla tak 3 dny před a celou MS. A teď jsem ještě odzkoušela kontryhelový čaj ( je to teda ženskej čaj a je v tom asi 5 bylinek ) mi ty bolesti úplně škrtnul. Já z toho byla paf, normálně potřebuju aspoň 2 prášky a po tom čaji ani ťuk :roll: Takže porod jsem nezažila, ale jestli to bude jako ta bolest kdysi dávno, tak to znám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.6.07 12:57

Říkáš kontryhelový čaj?? V lékarně jsi to koupila? Tak to je super..

Týý br´do jak to tak čtu, tak ty moje mencky to je fakt příprava na porod!

No, musím říct, že to taky závisí na stravě, když jím střídmě, tak se ta menstruace dá, hlavně když odhadnu kdy přicházejí „hlavní“ bolesti, tak si včas vzít algifen, a dobrý…

Akorát se někdy cítím jak opilá..tý jo, já mám taky kontrakce, když jsem to říkala ostatním, tak mi to nevěřili! Prostě se pět minut nebo i půl hodiny kroutím, pak nic…pak zas…a furt dokola..JE TO HNUS!!!!

Jednou bych to přála mému milému aby to zažil, takhle se dva tři dny kroutit, a už by se mi nesmál, že jsem měkkouš.

ahoj,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.6.07 14:41

ahojte,
tak vidim, ze tu nie som sama, co „rodi“ kazdy mesiac :? Len neviem, co sa moje telo zblaznilo, ze mi tentoraz racilo dopriat menstruacne bolesti uz tyzden pred terminom a bez toho, aby som to dostala. Tak uz to vidim, ze budem o par dni skriabat steny, ked naozaj dojde MS :cry: Priznam sa, ze ked nezabera uz vobec nic, tak si supnem pol deci tuheho a ulavi sa mi :oops: inac, nikdy mi nenapadlo spajat to so stravou, skusim to s tou zeleninou, ovocim, ciernym chlebom a bez masa, ako pise janka :idea: bylinky pijem zo dva tyzdne, snad aj to pomoze.
ozaj, aj u vas je take na nic pocasie?! doobeda neskutocny hitz a okolo obeda riadna burka a poprcha potom az do rana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
6.6.07 14:50

Tak to jídlo vyzkouším také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.6.07 16:10

mě teda pomáhá, když nejím nic těžkého, hlavně žádné sladké nebo smažené, na zeleninu si v tom období taky dávám bacha..všecko mě hned nadýmá..

Angelino, to je blbé, to ti ani prášky od bolesti nezaberou?
Já měla známou co dokonce omdlívala, a občas jezdila k doktorovi na nějaké injekce..divné, že…

Jo, klasika stylu mencky mám tři dny a ani o tom nevím, se u nás nekoná…

Prýse to ale změní u některých porodem…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí