stimulace

533
24.4.07 19:42

stimulace

Ahoj holky!
Nejdřív bych napsala něco o sobě: snažíme se s manželem o miminko skorr 3/4 roku a nic, pracuji ve zdravotnictví, takže poprosit někoho aby mi udělal UZ nebo si vzít krev není problém, ale.....doteď mi všichni tvrdili, že je to v pořádku a mám to přes hlavu, určitě to znáte.Dneska jsem poprosila jednu doktorku která občas chodí sloužit a jinak preacuje v CAR aby mi UZ udělal ona a ejhle, mám nízkou sliznici a nízké hormony!!!!Jsem naštvaná na cely svět, ale zároveň ráda, že" vím co tomu je"

Moc bych vás , kterým už to vyšlo chtěla poprostit, nemáte doma ztbytek stimulačních hormonu: Merional, Menogen, Menopur, Gonal, Puregon ?
Mám totiž smlouvu s VZP a ona to nehradí:((((aspoň ne tam kde pracuje tahle doktorka.Ráda to od vás odkoupím.

Moc díky za podporu na těchto stránkách a vidíte, že i když jste kontrolované, tak to někteří doktoři prostě nezjistí.Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
967
25.4.07 13:55

Zuzi, nejsou zmíněné preparáta pro začátek zbytečně silné, aby jsi se nepřestimulovala. Ale na nástěnce v CAR jsem četla … prodám a všechno možné, zkus koupím… a pověsit to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
21.3.17 16:47

Ahoj všem…začínám teď se stimulací. MS měla dorazit v neděli, ale od neděle do dnešního dne jsem jen špinila. Dnes cca před dvěma hodinami se objevila konečně krev.Ale jen trochu. Volala jsem do CARU a mám si přijít zítra pro léky na stimulaci. Píšu sem proto že jsem příšerně nervozní. Bojím se aby to nebyla jen trocha a já zase do zítra jen nešpinila. :( omlouvám se že píšu zmatečně. Jsem hrozný stresant i když se opravdu snažím být v klidu. Možná jsem se potřebovala vypsat a uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.3.17 17:02

@Terry1991 ahoj, podle mě to dneska můžeš brát jako začátek MS, když byla jasná krev. Ale zeptej se zítra přímo v CARu, oni ti poradí nejlíp. A neboj se na cokoliv zeptat, oni jsou zvyklí na různé dotazy ;)
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.3.17 17:18

@Terry1991 Ahoj,buď v klidu. Při minulé stimulaci jsem začala trošku krvácet, volám do Car, objednali mě a do večera mi MS ustalo. Tři dny nic, ani špinění a čtvrtý den zas krev. V Car mi řekli, že se to stává. Měla jsem dlouhý protokol. Teď jsem to pro změnu nedostala vůbec. Udělali utz a dali provokačku. Když je prý sliznice do 5 mm je to OK. Já měla 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
21.3.17 17:18

@Macamaca ahoj,děkuju. Já jí to říkala už do telefonu a prý mám normálně si přijít pro léky. Budou brát jako první den až zítřek a ne dnešek. Já jsem z toho ale celá hrozně nervozní. Hlavně vím že se mi může stát že i zítra budu mít tu MS slabou. Hodně jsem si za ty měsíce načetla, ale když ty situace potom postupně přicházejí tak jsem nervozní a nechci to pokazit. :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
21.3.17 17:21

@HankaS82 pane jo 8o takže uvidím zítra než tam přijedu a když se nerozjede úplně tak jim to povím a poradím se…nevěřila bych jak může být složité tu pravou chvíli vychytat. Normálně se mi rozjede vždycky hned a v pohodě. Teď ale asi jak pracují nervíky tak se rozjíždí na prd…Jdu na IVF poprvé, tak jsem veliký uzel nervíků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.3.17 17:25

@Terry1991 Neboj se nic, všechno Ti vysvětlí, hlavně se ptej.Kam chodíš? Jestli chceš, kliďo piš do sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.3.17 17:29

@Terry1991 poradím ti, aby sis napsala na papírek, na co se chceš zeptat.. Já jsem byla ze začátku ze všeho vyjukana a vždycky jsem se chtěla na spoustu věcí zeptat, ale tam jsem si pak nikdy nevzpomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.3.17 17:30

@HankaS82 ahoj, jak pokračuješ s injekcemi? Já zítra kontrola, tak jsem zvědavá, ty až v pátek, že? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
21.3.17 17:34

@HankaS82 @Macamaca chodím do Gennetu. Prakticky mám veškeré informace načtené a nebo už vysvětlené od doktorky od nich.Je skvělá a do podrobna mi pověděla celý postup od začátku až do konce. Mám shlédnuto spoustu videí z youtubka…Jsem asi blázen už z toho.Ale jak říkám, potom když ty situace nastanou tak si nejsem jistá. Ptám se pokaždé na každou maličkost co mě prolétne v hlavě. :andel: Slyšela jsem že na menstruaci pomáhá červené víno, ale nevím co je na tom pravdy 8o to je totiž zase nějaká babská rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.3.17 17:37

@Macamaca :mavam: už jsem trochu nafouklá a večer mě poboliva břicho. Jinak vše OK. Akorát jsem taková nervózní. Modlim se, aby se mi nerozjel ohss. Minulé jsem ho maličko měla. Protože pokud mi odloží ET, budu to muset nějak řešit v práci. Jsem teď na neschopence a představa, že budu měsíc čekat mě děsí. Bych asi šla do prace a pak zas narodit, jenže to mě v práci zahluší. Už ted jsem určitě v nemilosti. Děj zítra vědět jak dopadneš. Už abychom testovali.Za jak dlouho po ET se chystáš testnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.3.17 17:40

@Terry1991 červené víno prokrvuje, určitě skleničkou nic nezkazíš. Napust si horkou vanu, dej si víno a buď to půjde nebo ne.Ty jdeš na ivf kvůli problému u partnera, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
21.3.17 17:44

@HankaS82 zkusím to dnes večer. Ano, já jsem zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
21.3.17 17:49

@Terry1991 u nás je to stejně. Jdete do dárce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí