stimulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
22.3.17 19:09

@HankaS82 ahoj, tak ještě budu stimulovat do soboty, v sobotu večer Ovitrelle a v pondělí OPU :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
22.3.17 19:13

@Terry1991 Taky stimuluji Gonalem a k tomu ještě Luveris. Cetroride také píchám, to je proti předčasnému prasknutí a uvolnění folikulů. A pak ještě dvě injekce Ovitrelle 36 hodin před OPU, aby se folikuly pro změnu uvolnily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
22.3.17 19:16
@HankaS82 píše:
@Terry1991 poprvé mi z 10vajiček zbylo jedno a to zavedli. V 8tt přestalo být srdíčko a skončila jsem na revizi.Taky picham gonal a je to zatím OK. V patek mám utz.Tak se snad dozvím same dobré zprávy.

Tak to máme podobný.. Já poprvé 12 vajíček, oplodnili 5, po PK 3 a po PGS 1. To také vyšlo, ale těhotenství jsme ukončili v 17tt kvůli VVV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.3.17 21:29

@Macamaca já jdu zítra k nové gyndařce, žák ji možná řeknu, aby se koukala jak to vypadá. Já bych měla stimulovat do pondělka. A ve středu opu, tak to doufám půjde dle plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
22.3.17 21:44

@HankaS82 tak dej zítra vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
23.3.17 14:18

@Macamaca Já dnes budu píchat první Gonal. Mám jen ten gonal zatím a sedmýž a osmý den budu k tomu Gonalu píchat ještě ten Cetrotide.Ty jdeš v pondělí na OPU a já jdu v pondělí na první UTZ :lol: :lol: OPU mi vychází asi na 3.4. což je taky pondělí :lol: do jakého CARU chodíš jestli se můžu zeptat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
23.3.17 18:53

@Macamaca Tak jsem se byla zaregistrovat u nové gyndařky. Udělala mi utz -sliznice 6mm a foliky 7-10mm.Dnes jsem 6den stimulace a budu píchat 6davku.Tak je snad vše OK.Jsem zvědavá co mi zítra řeknou v CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
23.3.17 20:10

@Terry1991 ahoj, s tím Cetroride se začíná až později, já píchala od 6DC. Až ho budeš píchat poprvé, tak bys u toho neměla být sama, ale to ti asi řekli v CARu. :) Většinou je po něm vyrážka a svědění, Toho se nelekej, to je normální
Já chodím v Brně do Repromedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
23.3.17 20:13

@HankaS82 tak to vypadá dobře, tak uvidíš, co zítra ;)
Já jsem byla dneska na akupunktuře a budu chodit každý týden. Dali mi ještě kapky Bachovy esence, který budu brát 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
23.3.17 20:19

@Macamaca mě přijde, že ty foliky rostou pomalu. Jestli rostou 2mm za den, tak by měly mít min.10mm, ale většina měla 8.No uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
23.3.17 20:43

@HankaS82 já myslím, že to je dobrý a přinejhorším, kdyby se jim zdálo, že jsou malý, tak tě nechají o chvilku déle stimulovat. Proto se na ty kontroly chodí. A nebo můžou taky zvednout dávku. Však uvidíš zítra :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.3.17 10:18

@Macamaca no neřekli mi že u toho nemám být sama :think: ani že je po tom vyrážka a svědění…že se bere později to vím. Budu brát jen dvě dávky toho Cetrotide. Kromě instrukcí co a jak mám dělat mi bylo řečeno jen to že se mám hodně pít a dostatek bílkovin. Včera jsem si zvládla tedy píchnout sama první Gonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.3.17 10:56

Ještě jsem se chtěla zeptat…Když jsem včera píchala ten Gonal, udělala jsem naprosto vše přesně jak jsem měla. Ještě jsem si to kontrolovala. Přesto po vytažení jehli trošička roztoku vytekla ven…dělám něco špatně nebo se to stává? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
24.3.17 11:52
@Terry1991 píše:
@Macamaca no neřekli mi že u toho nemám být sama :think: ani že je po tom vyrážka a svědění…že se bere později to vím. Budu brát jen dvě dávky toho Cetrotide. Kromě instrukcí co a jak mám dělat mi bylo řečeno jen to že se mám hodně pít a dostatek bílkovin. Včera jsem si zvládla tedy píchnout sama první Gonal.

No mě to právě říkali, že pokud by se ti u té injekce udělalo hodně špatně, tak buď volat jim na pohotovostní číslo a nebo přímo na pohotovost. Ale tím tě nechci strašit, asi jen hodně výjimečně se může objevit nějaká přehnaná reakce, ale myslím, že by to říkat měli.. V některých centrech tu první injekci píchají sami..
Já jsem tenkrát, když jsem ji píchala poprvé jela spát k mamce, protože manžel byl v nemocnici, tak abych u toho nebyla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
24.3.17 11:56
@Terry1991 píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat…Když jsem včera píchala ten Gonal, udělala jsem naprosto vše přesně jak jsem měla. Ještě jsem si to kontrolovala. Přesto po vytažení jehli trošička roztoku vytekla ven…dělám něco špatně nebo se to stává? :palec:

To se někdy stane a ničemu to nevadí, někdy se objeví i kapka krve.. Doporučují, že jak dopíchneš, pustit tukovou řasu a jehlu ještě pár sekund nechat zapichlou.. Ale i tak se to někdy stane.. Neboj, té látky je tam dost a jedna kapička to neovlivní.. Taky jsem se tím dřív zaobírala.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí