Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Terry1991 píše:
@MartinaCV no nakonec se mrazáčci nepoužili. Našli čerství na SPG. Snad to zvládnou…
takže máte ještě rezervu v mrazáku?
@MartinaCV jj máme. Takže kdyby se nepovedlo tak na druhé IVF máme…
@Terry1991 píše:
@MartinaCV jj máme. Takže kdyby se nepovedlo tak na druhé IVF máme…
To je fajn! Tak co dnes? Kamarádka má dvě embryjka, třetí je už pozadu.
@MartinaCV já pořád všechny tři a prospívají prý nádherně. Takže ve čtvrtek ET a vypadá to že se udrží všichni tři. Neměla kamarádka na začátku čtyři?
tak tfuj tfuj ať jí to taky vyjde. ![]()
@Terry1991 píše:
@MartinaCV já pořád všechny tři a prospívají prý nádherně. Takže ve čtvrtek ET a vypadá to že se udrží všichni tři. Neměla kamarádka na začátku čtyři?tak tfuj tfuj ať jí to taky vyjde.
Měla 4.. bude ráda za dvě, ale ono z IVF bývá zdravé jen jedno, výjimečně dvě, takže i kdyby bylo pátý den jen jedno, hlavně, ať je geneticky v pořádku. Taky držím pěsti, tfuj tfuj ![]()
@MartinaCV to ano, tak jelikož budu testovat stejně jako tvá kamarádka tak si určitě napíšeme výsledek
a budu doufat že na obou stranách pozitivní.
@Terry1991 píše:
@MartinaCV to ano, tak jelikož budu testovat stejně jako tvá kamarádka tak si určitě napíšeme výsledeka budu doufat že na obou stranách pozitivní.
Taky doufám, že se jí to povede.. ona je mnohem starší než ty, tak má dost naspěch.
Zítra je potřeba, abyste měly moruly. Jinak její embrya jsou na pgd, takže budeš testovat dřív. Ona bude zavádět embryo až bude vědět, které je zdravé, nechce riskovat, že zavede nemocné, když se ví, že víc jich je vadných. Ale ty jsi mladá, tak tolik neriskuješ, myslím si.
@MartinaCV aaaaha. No tak hlavně ať je aspoň jedno v pořádku. ![]()
@Terry1991 píše:
@MartinaCV aaaaha. No tak hlavně ať je aspoň jedno v pořádku.
ahoj, tak jak u tebe? I když to nevypadalo, nakonec to jedno embryjko kamarádky vybojovalo a čeká teď v mrazáku na výsledky genetického vyšetření, tak jí držím pěsti, aby bylo zdravé ![]()
@ejbinka píše:
@MartinaCV Marti prosím tě, já dostala Certrotide k Manopuru už od 6 dne stimulace ( kvůli velké rozdílnosti folíků, 2ks 12mm a 8ks okolo 6mm) je potřeba také připichovat Livaris, když Menopur obsahuje i polovinu LH?
ahoj, tak to nevím, znám jen tu kombinaci Gonal + Luveris + Cetrotide + Ovitrelle. Ke komu chodíš?
@MartinaCV tak to jí moc držím všechny palce co mám aby rozhodně zdravé bylo
já jsem byla ve čtvrtek na ET a dvě tedy máme v mrazáčku. Tak teď čekám do dalšího víkendu že budu testovat a doufám že tam budou vidět //
![]()
@Terry1991 píše:
@MartinaCV tak to jí moc držím všechny palce co mám aby rozhodně zdravé bylojá jsem byla ve čtvrtek na ET a dvě tedy máme v mrazáčku. Tak teď čekám do dalšího víkendu že budu testovat a doufám že tam budou vidět //
![]()
Takže tři blastocysty, to je krásné! Já je měla taky a to mi bylo 40
Držím pěsti, ať máš v sobě zdravé embryjko a krásně se zavrtá! Dej vědět ![]()
@MartinaCV ano,ano…no dnes jsem začala nervozně pátrat po internetu jak mám vysokou šanci na úspěch ve svém věku…Přesto že vím že takovou odpověď nenajdu aby mě uklidnila. Prostě teprve teď mi přijde že je ta nejhorší fáze čekání. Kdybych nevěděla že je to strašně brzy tak se jdu testovat snad okamžitě
do konce příštího týdne to snad nemůžu ani vydržet a červík hlodá jak to zvládnu když se to nepovede…na druhou stranu promlouvám k bříšku a dělám,,ty ty ty" jestli tam nezůstane ![]()
@Terry1991 ahoj, teď jsem si na tebe vzpomněla
Tak jak to vypadá? Kamarádka zatím čeká na výsledky PGS..