Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to je to, já právě test nemůžu…brala jsem ten hormon gonadotropin, a je tam psáno, že do 14 dní může zavinit pozitivní test…
Ovulace to je tak čtrnáct dní…inseminace 13 a něco…
nevím, co mám dělat! počkám celý víkend, jestli to třeba s během víkendu nedostanu…
dík moc, za radu!!!
Delfínku, říkala jsem si to, když si psala, že bereš hormony, to jsou vlasně těhu hormony, takže klidně můžeš mít všechny těhu příznaky.
Držím všechno, co mám, ať to dopadne. Je ale dobré období, těhotní i ty, které čekají fakt dlouho, věřím, že ti to vyjde. ![]()
Ahoj Moniko!
dík moc!!!!!!snažím se být optimista! prostě to tentokrát vyšlo a basta!!! a jestli ne, tak stejne to budu zkoušet dál!
díky moc!!!
Ježíši já jsem totálně ko jdu spát.
pěkný víkend vám všem holky!!!
Moniko, dik za tip s tym UTZ kvoli OVU! Podla teploty mi vychadza, ze nakoniec bola - az 18. den. Bravala som Duphaston od 16. do 25. dna, tento mesiac som sa na to vybodla, lebo mi bolo po nom hrozne spatne, tak mi napadlo, ze sa nam mozno nedarilo aj pre to, ze som ho zacinala brat este pred OVU. Ale ktovie..Rozhodla som sa to neriesit, MS cakam 13.6. a potom si pojdeme objednat dovcu, prvykrat k moru aj s malym, tak aspon pridem na ine myslienky. Podla metrika pozeram, ze aj ty uz mas doma maleho huncuta ![]()
Delfinek, drzim palce, aby to vyslo!!! Tfuj-tfuj-tfuj pre stastie ![]()
Pekny zvysok vikendu, kocky!
Angie
Angeli, poraď se s MUDr., ale pokud máš ovu později, asi na:,–(it Utroš také později, je to progesteron.
holky, skusali ste tento caj (monalisa24)?
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tak asi ste ho neskusali. ja ho pijem 2. tyzden, celkom fajny, ked uz nic ine
vcera som si bola po dlhom case aj za cvicit, tak som ako dolamana
co robievate vo volnom case??
Cau Holky,
tak to nevyšlo…
Ne, s čajem zkušenosti nemám…zkoušela jsem i vitamíny, ale bylo to drahé a nakonec to vůbec nepomohlo…
my si chceme dát od umělých oplodnění pokoj, a zkoušet to normálně…a v září jít na IVF.
Angelino, užij si toho moře, je to super! no, ve volném čase se snažím provozovat trochu sport..tak plavu a taky ráda chodím a bruslím…
Dřív jsem to stíhala víc…celkem mě to mrzí, že se ze mě stává bačkora…taky ráda jezdím na kole, ale od té doby co jsme se přestěhovali, tak vůbec, protože jsou kolem nás samé hory, a na to fakt nemám jezdit po horách..
monika27 píše:
Jani, jak dlouho se snažíte?
Ahoj Moni, nevím jestli napsat už nebo teprve, ale snažíme se od konce července / začátku srpna 2006 ![]()
No, Jani, ten skoro rok je už docela dlouho a kde je problém?
Delfínku, je mi to moc líto, ale věř, že když nic jiného, tak IVF se podaří. Třeba ne hned první pokus, ale určitě velmi brzy.
Tak to netuším
jsme s doktorkou domluvený, že to necháme do září a když do tý doby nic, tak se rozjedou vyšetření… Snad to do tý doby dopadne a nebudou potřeba - to si říkám s každou další MS
A že se tak ptám, co ty?
Jani , mám polycystické vaječníky, takže místo zralého folikulu má jen spoustu drobných, nezralých. Tedy nemám ovulaci. No a na stimulaci nereaguji, reaguji jen na vysazení HAK, ale tak měsíc až dva. Teď se to už ani nepovedlo po vysazení. Takže chodím do CAR a čeká mě laparoskopie. Udělají mi dírky do vaječníků, profouknou vejcovody… No a snad začnu fungovat. ![]()
Delfinek, to ma velmi mrzi..to ivf isto vyjde, uvidis, a mozno ani nebude treba ho podstupit a do září budes tehulka!!
Monika, kedy mas naplanovanu tu laparku?
Jani, ahoj! snazite sa o prve??
angie
Angeli, až dorazí mrcha, hned se musím objednat a jak skončí, tak to asi bude, takže přesný datum zatím nemám, ale tak za 14 dnů.
Fakt se těším, věřím, že zabere a konečně se dočkáme. Hlavně už žádný samovolný potrat, to je nejhorší, co jsem zažila. ![]()