Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
prosíííím pomozte! Já už jsem něco přispěla, ale pořád to nestačí a je to hodně potřeba hlavně v této nelehké době když celá republika bojuje s kolonavirem, bojuje i Oliverek o to aby mohl žít. Je velice smutné že na penězích záleží život vašeho dítěte!
Prosím, rve mi to srdce jelikož jsem taky máma a tak vás žádám všechny co můžete pomozte Oliverkovi!
Děkuji
https://www.nadejeprooliho.cz/
https://www. novinky. cz/zena/deti/clanek/tezce-nemocny-oliver-potrebuje-sehnat-za-98-dnu-36-milionu-korun-40317837#seq_no=6&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. web. nexttoart&dop_req_id=v53GPIfmJNG-202003261134&source=article-detail
Příspěvek upraven 28.03.20 v 09:36
Také jsem již prispivala. Škoda, že sbírka jede v této době, kdy se běžný život zastavil a člověk neví, co bude. Také je škoda, že se pomoc Oliverkovi sešla s pomocí Maxikovi, protože čím víc sbírek, tím víc lidé otupi.
Ahoj, je bezva, že jsi to sem dala, také jsem o tom přemýšlela.
Lidičky podívejte se na FB a skupinky
Aukce pro oliverka
A potom je ještě přiblížená skupina bazarku
nabízí tam opravdu moc krásné věci a můžete si tam vydražit kde co dokonce večeři s Jiřím Madlem ♥️️🤗
Pokud něco vyrábíte, znáte někoho kdo zná někoho, můžete také třeba do aukci něco zajímavého vložit. Nebo i na bazárek něco co se vám doma nehodí ????
Příspěvek upraven 26.03.20 v 12:58
@Cuddy to se bohužel nedá nějak ovlivnit když mu zbývá 90 dní na to aby mě ty penízky sehnal. Takže jsem o tom už přemýšlela že vlastně nemůže to odložit.
@Cuddy píše:
Také jsem již prispivala. Škoda, že sbírka jede v této době, kdy se běžný život zastavil a člověk neví, co bude. Také je škoda, že se pomoc Oliverkovi sešla s pomocí Maxikovi, protože čím víc sbírek, tím víc lidé otupi.
je to tak, sešly se nepříznivé okolnosti. Další je i ta, že Maxík má víc šancí na uzdravení, protože jeho výchozí stav je lepší - to není z mé hlavy.
Ale taky přispěju.
Dnes 3.4.2020 bude Naděje pro Oliverka v pořadu SAMA DOMA ve 12:30 na ČT1, tak doufám že suma poskočí!
Můžete mrknout i na ivysílání české televize když nestihnete!