Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Často často
ale s věkem, jak začnou jíst a zahušťují to, tak se to lepší, já když si vzpomenu na to kojené přebalování, asi tak: Dítě se pokadilo, proteklo to bodýčkem až d dupaček, pznalo se to okamžitě prosakujícím flekem, takže položit na přebalovák, stáhnout dupačky, zásadně se zamatlala i noha, dítě se raduje, že se jde rozbalit, kope těma nožičkama, sundat pokaděný bodýčko býval tvrdší oříšek, většinou jsem zapatlala i záda, sem tam hlavu, tak moc jí to protéklo, pak jsem sundala plenu, to už dítě křičelo radostí, a k tomu se skvěle mrskalo, neb si myslelo, že jde do vany na koupání a to jaksi byůa nejmilovanější činnost, takže umýt dítě od hlavy po patu, setřít přebalovák a obléct do čistého, zvládla to s přehledem 3×denně
ale jak začala jíst stravu, tak se to lepšilo. A používám odbouratelné babylove nature, takový kompromis k přírodě, abych nemusela látkovat, a taky skvělé pro ekzematika.
Používám látkovky a nestává… max jsou trochu špinavé svrchní kalhotky.
@Lenka Heřmánková hele, nejsi ty posedlá těma hovňousema? co jsem an tebe narazila v diskusích, tak je to samé h. o.v. n.o.
![]()
@elluan přesně to jsem si teď říkala
tahle je už třetí o h…ch.
@Banny píše:
@elluan přesně to jsem si teď říkalatahle je už třetí o h…ch.
no jsme zvědavá, na jaké téma se bude diskutovat zítra.. ![]()
@elluan píše:
no jsme zvědavá, na jaké téma se bude diskutovat zítra..
barva, konzistence, zápach…to se najde témat ![]()
@Etcetera78 ano,na tohle téma se dá diskutovat hodně dlouho…
je mi to divné,..Zakladatelko, tobě né? ![]()
Nám se to stávalo až teď v 10 měsících, když mu začaly růst zuby. Fakt úžasný. 2× denně po*ranej až za krkem, a to doslova ![]()
Když byl kojený miminko, tak se stávalo, že se pokadil, já ho rozbalila a schytala jsem to ještě já místo pleny, taky super
![]()
Ja bych rekla, ze je to „pruzkum trhu“
Distributor/prodejce apod. chce zjistit od mamin, jake znacky pouzivaji, ktere chvali a ktere naopak… Neni nic snazsiho nez si zalozit nick tady a sup sem s dotazem ![]()
@elluan píše:
@Lenka Heřmánková hele, nejsi ty posedlá těma hovňousema? co jsem an tebe narazila v diskusích, tak je to samé h. o.v. n.o.![]()
Souhlas, zakladatelka je úchyl, to už není normální ![]()
Nebudu zkoumat příspěvky ne přímo na otázku, nám to občas proteče, když se gumičky kolem nožičky ohrnou dovnitř a nebo když je špatná velikost plenky (při přechodovém období, kdy ještě/už bereme balík a dítě je ještě/už váhově na hranici)
@Salvaje to zname… taky mi jako miminko nejradeji kakal, kdyz jsem ho rozbalila a uplne nejradeji, kdyz jsem byla lina pod nej dat podlozku. skoda, ze mu to nevydrzelo nekakat do plinek.. ted, kdyz bych chtela trenovat na nocnik, tak mu spinava plinka nevadi
Proteče občas a je úplně jedno, jakou má zrovna na sobě plinku.. prostě je toho v jednu chvíli tolik, že se to nestačí vsáknout a proteče to…
@kaccenaa a zrovna příspěvky tohoto typu dělají zakladatelce dobře.
Zakladatelko pokud ne, tak se velice omlouvám, ale posuď sama - tři diskuze založené o jen srackach
to je divný.
Poslední dobou se nám stává že nám to proteče do dupaček čím to
jaká pleny používáte a stává se vám to často?