Nadílka proteče mimo plenu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka Heřmánková
22.3.13 16:58

nadílka proteče mimo plenu

Poslední dobou se nám stává že nám to proteče do dupaček čím to
jaká pleny používáte a stává se vám to často?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
22.3.13 17:05

Často často :mrgreen: ale s věkem, jak začnou jíst a zahušťují to, tak se to lepší, já když si vzpomenu na to kojené přebalování, asi tak: Dítě se pokadilo, proteklo to bodýčkem až d dupaček, pznalo se to okamžitě prosakujícím flekem, takže položit na přebalovák, stáhnout dupačky, zásadně se zamatlala i noha, dítě se raduje, že se jde rozbalit, kope těma nožičkama, sundat pokaděný bodýčko býval tvrdší oříšek, většinou jsem zapatlala i záda, sem tam hlavu, tak moc jí to protéklo, pak jsem sundala plenu, to už dítě křičelo radostí, a k tomu se skvěle mrskalo, neb si myslelo, že jde do vany na koupání a to jaksi byůa nejmilovanější činnost, takže umýt dítě od hlavy po patu, setřít přebalovák a obléct do čistého, zvládla to s přehledem 3×denně :mrgreen: ale jak začala jíst stravu, tak se to lepšilo. A používám odbouratelné babylove nature, takový kompromis k přírodě, abych nemusela látkovat, a taky skvělé pro ekzematika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
22.3.13 17:13

Používám látkovky a nestává… max jsou trochu špinavé svrchní kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
22.3.13 17:17

@Lenka Heřmánková hele, nejsi ty posedlá těma hovňousema? co jsem an tebe narazila v diskusích, tak je to samé h. o.v. n.o. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
22.3.13 17:22

@elluan přesně to jsem si teď říkala :think: tahle je už třetí o h…ch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
22.3.13 17:25
@Banny píše:
@elluan přesně to jsem si teď říkala :think: tahle je už třetí o h…ch.

no jsme zvědavá, na jaké téma se bude diskutovat zítra.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.3.13 17:29
@elluan píše:
no jsme zvědavá, na jaké téma se bude diskutovat zítra.. :think:

barva, konzistence, zápach…to se najde témat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
22.3.13 17:33

@Etcetera78 ano,na tohle téma se dá diskutovat hodně dlouho… ;) je mi to divné,..Zakladatelko, tobě né? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.3.13 17:36

Nám se to stávalo až teď v 10 měsících, když mu začaly růst zuby. Fakt úžasný. 2× denně po*ranej až za krkem, a to doslova :palec:
Když byl kojený miminko, tak se stávalo, že se pokadil, já ho rozbalila a schytala jsem to ještě já místo pleny, taky super :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.13 17:37

Ja bych rekla, ze je to „pruzkum trhu“ :think: Distributor/prodejce apod. chce zjistit od mamin, jake znacky pouzivaji, ktere chvali a ktere naopak… Neni nic snazsiho nez si zalozit nick tady a sup sem s dotazem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17013
22.3.13 17:51
@elluan píše:
@Lenka Heřmánková hele, nejsi ty posedlá těma hovňousema? co jsem an tebe narazila v diskusích, tak je to samé h. o.v. n.o. :think: :mrgreen:

Souhlas, zakladatelka je úchyl, to už není normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.3.13 17:56

Nebudu zkoumat příspěvky ne přímo na otázku, nám to občas proteče, když se gumičky kolem nožičky ohrnou dovnitř a nebo když je špatná velikost plenky (při přechodovém období, kdy ještě/už bereme balík a dítě je ještě/už váhově na hranici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.3.13 18:03

@Salvaje to zname… taky mi jako miminko nejradeji kakal, kdyz jsem ho rozbalila a uplne nejradeji, kdyz jsem byla lina pod nej dat podlozku. skoda, ze mu to nevydrzelo nekakat do plinek.. ted, kdyz bych chtela trenovat na nocnik, tak mu spinava plinka nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
22.3.13 19:17

Proteče občas a je úplně jedno, jakou má zrovna na sobě plinku.. prostě je toho v jednu chvíli tolik, že se to nestačí vsáknout a proteče to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
22.3.13 19:53

@kaccenaa a zrovna příspěvky tohoto typu dělají zakladatelce dobře.

Zakladatelko pokud ne, tak se velice omlouvám, ale posuď sama - tři diskuze založené o jen srackach :think: to je divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí