Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
zoubky píše:
Paolosko, ještě mě napadl ten Deichmann, jak tu někdo psal. Já mámmbohužel smůlu, že mám boty 42, a tu taky v normální obuvi neseženuV D. seženu vždycky, i společenské jsme vloni sehnala. Tak to tam zkuste
Jj, taky mi zezačátku prodavačka říkala, že synovi jedny zimní boty stačí(to měl své první zimní), a já za 2,5měsíce přišla pro další…teď točíme bačkůrky co 2-max.3měsíce, na letní sezonu měl dvoje sandálky a dvoje keckyTakže tě plně chápu a soucítím
Dík. Taky to nemáš jednoduchý
Do Deichmanna občas zavolám (prodejnu nemáme úplně nejblíž), zatím jsme pořešili jen jednou. Většinou nadměrné nemají. Ale jinak tam nakupuju ráda. Teď jsem zrovna scháněla synovi brusle a sněhule, zážitek! Kolikrát mám pocit, že ani nedělám nic jiného než scháním boty. Ty boty pro děti to je vůbec problém. Oblečení, to se vždycky nějak pořeší, nemám kluky náročný, ale boty lezou do peněz hodně.
Žiju ve Španělsku a vzhledem k tomu, že tady jsou max. velikosti tak 30, sem tam i 32 pro oblečení a 40 pro dámské boty a 43-44 pro pánské, tak si dokážete představit, co máme za trápení najít pro mě (42- normální klasická velikost) a pro přítele (44) jakýkoliv styl obuvi. Normálně musíme nakupovat přes internet (Amazon nebo e-bay) nebo u dalších specializovaných online prodejců, a že jich tedy moc není!!!
Tady ve Španělsku mám třeba dobrou zkušenost s online obchodem andypola.com. Myslím si, že prodávají i do Česka (viděla jsem na stránkách českou vlaječku
). Zkuste andypola.cz a pokud ne, tak si myslím, že by nebyl problém, aby Vám je poslali poštou.
Evulina84 píše: Žiju ve Španělsku a vzhledem k tomu, že tady jsou max. velikosti tak 30, sem tam i 32 pro oblečení a 40 pro dámské boty a 43-44 pro pánské, tak si dokážete představit, co máme za trápení najít pro mě (42- normální klasická velikost) a pro přítele (44) jakýkoliv styl obuvi. Normálně musíme nakupovat přes internet (Amazon nebo e-bay) nebo u dalších specializovaných online prodejců, a že jich tedy moc není!!!Tady ve Španělsku mám třeba dobrou zkušenost s online obchodem andypola.com. Myslím si, že prodávají i do Česka (viděla jsem na stránkách českou vlaječku
). Zkuste andypola.cz a pokud ne, tak si myslím, že by nebyl problém, aby Vám je poslali poštou.
Díky za typ. Teď jsem na to koukla a něco by se našlo. ![]()
Jenom nakukuju a sbírám informace a soucítím s velkýma nohama - sama mám 43-44 podle střihu botky (vlastně nosím jen tenisky, nic jinýho na mě není) a synátor má ve druhé třídě 37,5 tak nás za čas taky čeká shánění (zoubky ve dvou letech měl taky 28).
doriang píše:
Jenom nakukuju a sbírám informace a soucítím s velkýma nohama - sama mám 43-44 podle střihu botky (vlastně nosím jen tenisky, nic jinýho na mě není) a synátor má ve druhé třídě 37,5 tak nás za čas taky čeká shánění (zoubky ve dvou letech měl taky 28).
Néééééé, to nechci slyšet
![]()
Zdravím všechny čitatelky..nabízíme podměrnou obuv vel.33,34 a 35 a nadměr 42,43 a 44..vše pravá kůže a ruční výroba. dámské…pokud chcete bližší info prosím na email obchod@shoesweiss.com nebo tel.775 255 278..děkuji Markéta
Holky, prosím pomoc - v Deichmannu už nevedou dámské nadměrné velikosti nebo co? Chtěla jsem si koupit nějaké baleríny a páskové boty na léto, ale po dětech už se většinou nevejdu do vel.42 a najít 43 je nadlidský výkon… Sice nejsem zastánce Deichmanna, ale na takovéhle boty mi to nevadí, jinak chodím převážně ve sportovní kvalitní obuvi (tam volím většinou pánské neutrální). Máte někdo tip, kde sehnat (Praha)? Ale zase se mi za ně nechce dávat moc, maximálně litr.. Díky za tipy.
Balerinky za litr v sezone v tyhle velikosti (mam stejnou) nejsou snadnej ukol
Humanic jeste nekdy miva 43. A v HM nebo v tescu mi je obcas nejvetsi velikost (8,5?), nebyvaji to ale pohodlne boty a velka cisla casto prodaji rychle. V nadmerne obuvi (Zizkov, Vinohrady) byvaji sice priserne drahe, ale zas byvaji pohodlne a dlouho vydrzi. Mozna by mohli mit neco v lekarne mezi zdravotni obuvi - nekdy vypadaji celkem slusne.
Jestli sezenes, dej vedet kde, pujdu se na taky podivat ![]()
@Paoloska
Ahoj
.. velké velikosti bot a všeho možného mají ve SportDirect ale zase nevím kde všude ten to obchod je ![]()
Mamka kupovala společenské nadměrné boty na zuzanashopu
Příspěvek upraven 07.06.17 v 12:14
Zkus kouknout do Bonprixu - není to teda kamenný obchod, ale dámské velikosti mívají do té 43. Kvalita sice nic moc, ale jedno léto přežijí. ![]()
@Agneth píše:
Zkus kouknout do Bonprixu - není to teda kamenný obchod, ale dámské velikosti mívají do té 43. Kvalita sice nic moc, ale jedno léto přežijí.
Teda super tip, díky moc! Jen jsem rozklikla baleríny a hned první za 200,– a mají i 43!
![]()
@unuděná píše:
Teda super tip, díky moc! Jen jsem rozklikla baleríny a hned první za 200,– a mají i 43!![]()
![]()
Nemáš zač. ![]()
Oživuji, syn odrostl nabídce normálních obchodů, už ani v Decathlonu nepochodíme - velikost 49 (kdyby byly poctivě široké a veliké, tak asi i 48, naopak čínské tenisky bývají menší). Musím mu sehnat tenisky do tělocvičny, na ven, celoročky + zima taky asi letos bude
Zkusím ještě dneska ten A3 sport, ale než začnu zkoušet objednávat/a vracet boty na e-shopech, nemáte někdo nějaký tip na obuv, kde by normálně mívali tyhle větší velikosti za rozumnou cenu? Ideálně východní Čechy, jsem já to ale optimista ![]()